11 februari, 2009

Marteus: Yttrandefrihet fungerar inte i en mångkultur

Så är hon i farten igen. Ann-Charlotte Marteus (Expressen), som bloggen tidigare skrivit om när hon ville förbjuda radioprogram med systemkritiska inslag, vill nu ”sätta gränser” för vad myndighetspersoner – men även andra – får säga. Det är enskilda polismäns kommentarer om människorna bakom det senaste Rosengårdsupploppet som fått Marteus att vilja styra vad människor säger, frågar och påstår. Viktigt att komma ihåg är att förbudsmänniskor som Marteus alltid hittar nya företeelser att förbjuda och med det krympa människors frihet.

I sin artikel Sparka poliserna medger förvisso Marteus något som Rakryggad länge hävdat - yttrandefrihet kan inte existera i en mångkultur. Marteus skriver: ”Den typ av helig yttrandefrihet som vi har i Sverige fungerar bara i ett homogent land där människor har så mycket gemensamt, så likriktade uppfattningar om rätt och fel, lämpligt och olämpligt, att självcensuren ändå sätter stadiga gränser.”

Marteus lösning är dock den motsatta Rakryggads lösning: Begränsa yttrandefriheten.

Rakryggad förespråkar en nedmontering och utradering av det som idag betecknas som mångkultur. Vi ska bygga på det som genom historiens gång visat sig mest framgångsrikt över hela världen: en gemenskap baserad på en enhetlig och unison identitet i ett, så långt det är möjligt, odelat ursprung. Att komma ur den återvändsgränd Sverige och västvärlden klev in i på 60- och 70-talet görs genom att lyssna till nedärvd kunskap, inte en pubertal experimentell ideologi som fick oss fastkörda i aktuellt träsk.

Marteus föredrar att begränsa dig. Göra din värld och dina möjligheter, som upplyst och självständig individ, mindre. Precis som AFA, men med andra metoder. Kan Du acceptera detta?

20 kommentarer:

eklanda sa...

AFA Lotte Marteus är som finkel,men detta går ju att rena i kolet,men att rena en påskkärring med grottblod det visar sig ju att det inte går,att AFA= ALLAH FÖR AKKBAR är Matteus vänner bevisar ju
att neanderthalaren hade en högre iq än henne själv.

Tandgrisner sa...

Marteus är naturligtvis en förkämpe för Den Nya Världsordningen. Massinvasion infördes i västvärlden för att desintegrera länderna, atomisera dem och omöjliggöra en enad front. Diktat ska ske uppifrån. Sverige är i förstadiet till en mycket hårt hållen diktatur , vilken får Stalins Sovjetdiktatur att likna frihetens hemvist på jorden i jämförelse.

ntlje sa...

Mer yttrandefrihet:

Här kommer en rapport från Hallstavik. Ni kanske har läst i DN att två kvinnor utsattes för våldtäktsförsök nyligen. En 19-åring är gripen och sitter häktad. Det enda som DN skriver om honom är att han är "känd sedan tidigare för liknande brott".

Här har ni sanningen...

BLAISE NKESHIMANA
890407-5317
medborgare i Burundi

HÄKTNINGSGRUND:
2 försök till våldtäkt samt misshandel

Det ryktas att några killar från Hallsta spöade upp honom innan polisen fick tag i honom.

Mångkulturen sprider sig över hela Sverige.

Anonym sa...

Här kommer lite mer info om våran lilla berikare:

Personnummer: 19890407-5317
Namn: Blaise Nkeshimana
Gatuadress: Skärstavägen 4 B
Postnr och ort: 763 30 Hallstavik
Kommun: Norrtälje
Län: Stockholms län

Anonym sa...

Synd jag inte bor lite närmare... mohahahaha

Tobbe sa...

Självcensur och nedmonteringen av yttrandefriheten är en logisk följd av ett multietniskt samhälle, då statens viktigaste uppgift blir att dämpa och parera etniska revirstrider. Nivån på yttrandefriheten i samhällsdebatten kommer att sättas av den mest kränkta gruppen.

Pressen har blivit ett fint redskap för kulturmarxismen. Dessa åsikter passar väl för den urbana skitnödiga och konflikträdda medelklass som konsumerar rätt åsikter lika stilsäkert som de vet vad som är rätt märke på stavmixern i köket.
Samhällsdebatten har reducerats till något som liknar ett MåBra reportage i kvällstidningens söndagsbilaga. Alla vill känna sig goda och fluffiga.
Makteliten kokar av indignation och förakt mot svensken, som inte frivilligt lämnar över territorium och produktionsmedel till främmande civilisationer. Politikerna importerar entusiastiskt det senaste teoribygget från amerikanska tankesmedjor, och sjösätter det senaste av åtgärdspaket mot rasismen. Alltid lika övertygade om att denna gång så kommer det multikulturella utopia att infinna sig.

Liemannen sa...

bra anonym äntligen nån som visar vad Svenska lejon behöver veta adressen

carl sa...

är det verkligen rätt namn och adress o persnr? han kommer isånt fall kunna skada sig framöver

Anonym sa...

Det är lätt att vara generös å andras vägnar. Det är denna falska form av generositet som är den ena grundbulten i den svenska kriminalpolitiken. Den andra är att de kriminella och deras familjer förväntas rösta på sossarna. Och här har sossarna räknat rätt. Nästan alla interner på landets fängelser röstar (S) och har därigenom räddat den regeringsmakten åt sossarna vid väldigt många val.

Tobias sa...

Det är komiskt att se hur Weine Berg vurmar för substanslös yttrandefrihet som inbegriper friheten att kalla någon blattajävel.

Anonym sa...

här finns FAKTA (icke främlingfientligt utan bara fakta från bla migrationsverket) att printa ut och sätt upp överallt dela ut i postlådor
http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

wodinaz sa...

Ingenting får komma ivägen för den mångkulturella utopin!

Hur många miljontals européiska kvinnor har inte blivit våldtagna och hur många miljoner har inte blivit mördade, misshandlade osv. som en direkt konsekvens av mångkulturen?

(100 000-tals bara i Sverige, och vi utgör bara högst 2% av Europas befolkning)

Yttrandrefriheten får stå tillbaka, den fysiska säkerheten får stå tillbaka, ekonomin får stå tillbaka. Samhällets harmoni får stå tillbaka. Den européiska människans själva existens får inte hindra mångkulturen. Ja Ingenting får stå ivägen för mångkulturen.

Räknar vi in övriga Västvärlden som USA, Kanada och Australien etc. så är nog inte mångkulturen alltför långt efter Stalins utrensningar i termer av mängden våld och mord.

Och de kallar oss "extremister"...

Carl sa...

info samlat från Myndigheter
http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf
printa ut och lämna överallt

Carl sa...

snart får Sverige helt fri tidning ni har väl beställt prenumeration
http://www.nd.se/nyheter/pressmeddelande.asp?pressmedID=135

Weine Berg sa...

Tobias: yttrandefrihet kan aldrig vara substanslös om den inte just stympas. Om den stympas bestämmer någon idag att man inte får säga blattajävel, medan svennehora går bra. Vem bestämmer vad som inte får sägas i morgon? Vad avgör vem som bestämmer vad som är rätt och fel? Och vilka kan känna sig mest kränkta? De som inte får yttra sig eller de som inte får hindra andra från att yttra sig? Är man rädd för ord, ja då är censur något för dig och andra, men kan man hantera ord och förhålla sig till det då blir yttrandefrihet inget farligt. Så länge man har mål i mun är inte ord farligt.

Tobias sa...

Weine: Jag håller med om att det är farligt att förbjuda vad någon får säga och inte säga. Speciellt eftersom det kommer spegla den rådande diskursens syn på vad som är rätt och fel. Där är vi nog överrens. Jag tycker dock att många lägger väldigt mycket fokus på något som inte fyller någon funktion för ett fungerande demokratiskt samhälle. Det är självklart lika moraliskt fel att kalla någon svennehora som att kalla någon Blattejävel. Missuppfatta mig inte då jag verkligen anser att yttrandefriheten ska värnas. Ingen har rätten att bestämma vad som är rätt och fel att tycka. Ingen människa ska heller hindras från att få uttrycka sina åsikter. Jag anser dock inte att ord som blattejävel eller svennehora fyller någon substans utan visar bara på förakt.

Daniel sa...

Hät är mitt bidrag ang Ann-Charlotte Marteus krönika 090211varför inte Reinfedt åkte och höll ett Obamatal i rosengård.

Reindfeld, om du åker dit ta med dig alla hycklare i riksdagen.,. Att inte du, Ann-Charlotte Marteus åker med så kanske ni kommer att bli kulturberikade, det som ni pratar så varmt om. Lycka till

Robin Shadowes sa...

Något som jag mycket väl skulle kunna acceptera är att se Marteus inför exekutionspatrullen. Undrar om dom stålblå ögonen kommer se lika hårda ut då som på bilden...

faffa sa...

Marteus är inget att hetsa upp sig över. Hon läser troligen själv sina konkurrenter i Aftonbladet (ex. Hildebrandt, Hakelius) som båda tå står med åtminstone en fot alltjämt löst förankrad i verkligheten.

Hon börjar så smått inse att hon måste komma med något nytt. Eller så gör hon inte det, och då får vi helt enkelt förfasa oss ett par tre fem år till innan den sista kvällstidningen av papper slutgiltigt går i graven.

Anonym sa...

Marteus: En äkta självhatande Svensk!

Vore det inte bäst om hon övergav Sverige och flyttade till Jemen och gifte sig med en Arab ?

Reconquista 2010