11 februari, 2009

Snattare greps – känner sig kränkt

På Willys i Karlstad greps en 48-årig snattare under söndagen. Brottslingen stal kött men blev påkommen. Han hotade personalen som grep honom och nu anmäler han butiken – han tyckte nämligen att det var förnedrande att gripas inför ögonen på de andra kunderna. Själv är han nu anmäld för snatteri, ofredande och olaga hot.

Kanske trodde mannen att hans handlingar inte hade några konsekvenser? Blev han överrumplad av att finna att han har skamkänslor i kroppen som kom till ytan när han stod inför fullbordat faktum?

Det Nya Sverige är de kränktas land. Allt fler känner sig kränkta av allt möjligt. Ord, bilder och nu även att bli gripen för ett brott man begått. Jösses, vilken cirkus. Om det inte barkade åt fanders skulle man kunna skratta åt denna fars.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tror ni inte att Hagamannen och Englas mördare också kände sig djupt kränkta när de greps och därefter "hängdes ut" i media?

Anonym sa...

jag fick vänta 4min på min hamburgare i MC donalds känner mig kränkt måste vara för att jag är spansk 50000kr i skadestånd ska jag ha.

DO here i come.

Martin Isaksson

Anonym sa...

"De kränktast kör" Snart har dom konsert nära dig.

Daniel sa...

Jäklar, jag bor ju i Karlstad , synd att jag inte var där då, hade ju kunnat tagit lite bilder som hade kunnat lagts upp och gjort artikeln mer äkta och färgglad.

Men sånt är livet.

MVH Daniel

Anonym sa...

Ha, ha! Ja, jag håller med dig! Fy fan vad korkat. Cirkus är det minsta man kan säga. Kan man anmäla polisen som gör rutinkontroller också?

Ha, ha!

Skogman.

Anonym sa...

länka gärna!