12 februari, 2009

Rekordmånga besökare på Rakryggad

Den senaste veckan har antalet besökare på bloggen ökat. 7057 unika besökare har bloggen sju dagar tillbaka, vilket är glädjande. Särskilt med tanke på att bloggen vid tiden för Klüfthärvan hade färre än 2000 besökare varje vecka. Den senaste tiden har besökarantalet normalt pendlat mellan 6000 och 7000 och denna vecka har det alltså för första gången nått över 7000 unika besökare.

Ökningen av besökare märks även på antalet kommentarer på artiklarna och inläggen. Antalet artiklar och inlägg på bloggen passerade dessutom 1000-strecket häromdagen. Med lite drygt tre år på nacken är Rakryggad mer etablerad än någonsin. Fler och fler hemsidor, bloggare och surfare länkar till Rakryggad, vilket får anses vara ett gott betyg.

Bloggens klistermärken har hittills sålts i nästan 13 000 exemplar och finns nu i stort sett hela landet - om än i varierande omfattning. Jag tackar alla er som personligen lägger ner mycket arbete på att sprida bloggens budskap till vänner, bekanta och obekanta. Tillsammans kan vi åstadkomma mycket och vi blir fler och fler för varje dag! Vi visar att det inte räcker med att kritisera detaljer i främst invandringspolitiken, utan att det enda vettiga är att ifrågasätta hela det sammanhängande systemet med globalisering, mångkultur, interkontinental massinvandring och begränsning av rätten att yttra sig och opinionsbilda.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Det ar du som ska tackas for din frisprakighet och rakryggade hallning i den viktigaste nationella fragan som Sverige nagonsin stallts infor. Inget annat problem har nagonsin raserat landet sa snabbt och sa brutalt som massinvandringskatastrofen. Trots stora besoksiffror sa ar uppmarksamheten forsvinande liten jamfort med skvallrerbloggarna.

Ingen ska tro att Sverige kan raddas med ett nytt parti som kanske far 15 % av valjarna. Inte ens 51 % majoritet skulle radda Sverige inom rimlig tid, darfor maste fler aktivera sig pa helt nya satt for att man ska kunna upplysa de troga svenskarna.

Tills vidare sa ar det som sagt du Weine som fortjanar ett stort tack fran en tacksam nation for allt hart och smart arbete.

/ peter a

Anonym sa...

Något jag saknar är sökfunktion av alla artikler eller kunna navigera bland artiklar i arkivet.
Tyvärr försvinner många artiklar i glömska, vilket är synd då det finns många riktigt bra artiklar som är tidslösa.

Egentligen förtjänar du ett bättre bloggsystem för Rakryggad då detta "blogspot" känns lite 1990-tal till design och kommentar-system ;)

// Salad

Tandgrisner sa...

Tack för att du finns , Weine !

Weine Berg sa...

Salad: Du har en alldeles ypperlig sökfunktion i övre vänstra hörnet över själva bloggen. Prova den.

Anonym sa...

Weine,

stort grattis till Rakryggads framgång! Snart når du 10 000!Hoppas att du också kan få lite kommersiell nytta av ditt enorma arbete och engagemang. Jag ska tipsa några företagare jag känner med svenskvänliga åsikter om din blogg som ev. annonsforum. För mig, som halkade in på Rakryggad av slump via planlöst surfande, har du blivit en väckarklocka! Nu går jag in på Rakryggad flera gånger om dagen, ofta för att läsa gamla artiklar...

Anders sa...

Du gör ett mycket bra jobb, vi vet att SÄPO, riksdagspartier med flera är medlöpare i ett svenskmord som på sikt kommer innebära en islamisering av den svenska nationen. Därmed på sikt en förintelse av den germanska svenska genpoolen. Ett folkmord helt enkelt och medlöparen Rheinfelt går i spetsen för detta.

Erik Hellsborn sa...

Grattis Weine. Du har nu mer än tio gånger fler besökare än underskriven.

World traveller sa...

Tack foer att det finns manniskor som Weine, Dragan och Thoralf.

Tyvaerr behoevs det mer. Svenska folket aer saa hjaerntvaettade. Saa laenge de faar sina saap-operor i TV och Aftonbladets avsloejande reportage 'se hur mycket din granne tjaenar' saa aer de noejda och fortsaetter roesta som de alltid har gjort.

Skulle SD komma in i Riksdagen saa behover de all hjaelp de kan faa, foer allt de goer och saejer kommer att saboteras a det groevsta.

Anonym sa...

Om uppmärksamhet på bloggen 'Rakryggad' och uppmärksamhet på tidningen 'Nationell Idag'.

De nordiska och nordeuroéeiska folken är under angrepp av en särskilt illasinnad och mäktig kraft.

Angriparens tillvägagångssätt i Sverige innefattar 'AFA' såsom "märke" för att ge nationella kretsar och åsikter dåligt rykte hos allmänheten.

I fråga om tidningen 'Nationell Idags' ställning och möjligheter att vinna gott anseende i den allmänna folkmeningen är följande fråga avgörande:

Vad är det första och omedelbara som allmänheten skall tänka och se framför sig då den hör talas om 'Nationell Idag'?

Jo! för att 'Nationell Idag' skall kunna ha varaktig och riktig framgång måste dess marknadsföring i allt väsentligt styras av det inhemska, svenska folkets angelägenheter och vad allmänheten omedelbart skall tänka och se framför sig då den hör talas om 'Nationell Idag' måste utgå från det inhemska, svenska folkets angelägenheter.

Med sådana handlingar som överfallet på chefredaktören för 'Nationell Idag' har 'Nationell Idag' emellertid inte makten över sin framtid. Med sådana handlingar som överfallet på chefredaktören för 'Nationell Idag' vill och kan nämligen angriparen på sikt skapa förutsättningar för att 'Nationell Idag' skall berövas möjlighet till en sund och riktig marknadsföring som skulle kunna stärka tidningen och dess betydelse för den inhemska befolkningen. Med detta är det inte heller någon slump eller likgiltighet att angriparen valde att angripa >> VAVRA SUK >>.

Det första och omedelbara som angriparen vill se att allmänheten tänker och ser framför sig då den hör talas om 'Nationell Idag' är:

VÅLD - GROVT OCH RÅTT VÅLD - på allmän plats eller någon godtycklig plats ute i samhället Ett våld som lätt kan drabba gemene man själv när det minst kan anas. Som motståndare i denna tilldragelse MED VÅLD framträder således AFA och någon med ett främmande utländskt namn som företräder tidningen:
VÅLD - AFA -Vavra Suk- 'Nationell Idag'- VÅLD - AFA -Vavra Suk- 'Nationell Idag'- VÅLD - AFA -Vavra Suk- 'Nationell Idag'- VÅLD - AFA -Vavra Suk- 'Nationell Idag'- VÅLD -; O.S.V.
Sådana slag av begrepp nöts och smusslas före varje annat begrepp in i medvetandet hos allmänheten. Angriparen avser därmed att det skall vara lockande för en och var att inrätta sig i förhållande till 'Nationell Idag såsom något främmande, farligt och skadligt, något med vilket man bör undvika att ha befattning för egen del.


Alla skuggor som följer med AFA:s tidigare illgärningar faller på detta sätt också över 'Nationell Idag'. Med detta gagnar det AFA:s uppgift att det uppfattas som våldsamt och att det gör sig känt för att ligga bakom många betydande illgärningar eller stå för motsvarande anstiftan, det blir således ett desto mer verkningsfullt redskap i angriparens tillvägagångssätt. Denna verkan förstärks av att AFA uppträder inte bara som angripare av nationella kretsar och angelägenheter utan också som en rent allmänfarligt, våldsverkande sammanslutning. Sådan är själva meningen och kraften som följer med AFA och tjänar dess anstiftares avsikt.

När detta tillvägagångssätt visar sig som mest verkningsfullt får även sådana nationella företeelser som uppfattas stödja 'Nationell Idag, såsom bloggen 'Rakryggad', bära följden av att det första som allmänheten tänker och ser framför sig då den hör talas om 'Nationell Idag' är: - VÅLD - AFA -Vavra Suk- 'Nationell Idag'- VÅLD -; O.S.V.

I förlängningen av detta kan angriparen nyttja olika verktyg i förmedlingen av nyheter och andra uppgifter och skildringar till allmänheten. Såsom sådana verktyg som det TV-sända 'Efterlyst' i TV-3, för att under skenet av präktigt brottsbekämpande i vänskapligt och förtroligt samarbete med polismakten framställa att nu har en 'högerextremist vid namn Vavra Suk utsatts för ett våldsamt angrepp av den politiska aktionsgrupp som kallas AFA, i ett försök att skada den högerextrema tidningen 'Nationell Idag' för vilken Suk är chefredaktör'. Angriparen uppenbarar sig därmed som stående beredd med en mängd mäktiga och möjliga redskap för att pracka på allmänheten sin önskade folkmening.

wodinaz sa...

Gratulerar! Du har verkligen etablerat dig som en kraft, inte bara intellektuellt och som en motvikt till fulnyheter utan också som en medmänsklig och praktisk kraft -- särskilt beträffande de olika framgångsrika insamlingarna som du lett.

Med hopp om fortsatt expansion,

Wodinaz

Suss sa...

Ska fortsätta tipsa om din sida :-)

Anonym sa...

Du ska ha medalj när krutröken lagt sig.

Martin Isaksson

eklanda sa...

I nuläget har 245.000 besökt rakryggad sen starten,om alla dom 245.000 lägger en krona, så kan vi ge Afa Lotte Marteus en enkelbiljett till gobi öknen.pengar som blir över när resan är betald borde räcka till kamelgryta och hennes självmordsbombare kurs,när solen går ner kan hon och getfolket skrika allah akkbar, samtidigt här i sverige ropar vi Alla(h) hjärtans
dag.

Carl sa...

är ni trötta på kriminalitet?
stöd dom som kämpar för ett återuppbyggande av Sverige
http://www.nd.se/nyheter/dokument.asp?dokID=799

Anonym sa...

Grattis till de bra siffrorna!
Du är en klippa i allt elände som händer idag i Sverige. Hoppas allt fler hittar hit.
/HenrikP.

Marcus sa...

Skriv om hur syndikalister försökte mörda SDU:s ordförande med kniv nyligen. Det är garanterat något som de rekordmånga besökarna inte får läsa om i annan media.

Lilla My sa...

Tack själv Weine.

Ingen av dom stora drakarna nämnde igår att den holländska parlamentarikern nekades inträde till Storbritannien igår. Han skulle tala i parlamentet och visa sin film Fitna.
Att en folkvald ledare inom EU nekas inträde till ett annat EU är en praktskandal utan dess like och har stora konsekvenser för yttrandefrihet.

Vad stod det då i AB och EX?

"Hur ska det gå i Melodifestivalen"

"Vad tjänar din granne"

"Anna Book svimmade i köket"

Toppnyheter m a o. NOT.

Svenska journalister tillhör C-klassen och jag tittar personligen aldrig på svenska nyheter längre. Vill man veta vad som pågår runt om i världen så får man vända sig till utländsk media.

I detta unkna PK-klimat så behövs sådan som du Weine. Det gläder mig att du får fler besökare. Förhoppningsvis så innebär detta att folk börjar vakna till sans.

Carl sa...

för ny uppvaknade svenskar hittade jag en bra blogg på youtube som länkar till de flesta Sverigevänliga bloggar
http://www.youtube.com/user/bananlandet
och med vänner och prenumerationer som länkar vidare på
http://www.youtube.com/user/MXCartoons

Emma sa...

mona Musli.. Salin fifflar ännu?
http://www.youtube.com/watch?v=ZxN0A6ss8CU