28 mars, 2009

Homosexuell gruppvåldtäkt i Kumla

En 17-årig pojke blev ett våldtäktsoffer i dagarna då han var på fest. Det var i Kumla som pojken festade och senare blev gruppvåldtagen av flera gärningsmän. Sex personer anhölls men bara två häktades. Misstankarna mot de övriga fyra kvarstår dock. Rakryggad har begärt uppgifter om de häktade och kommer att publicera dessa när de inkommer till bloggen.

En stilla undran:
Vill Swedbank fortfarande skylta med Pride-flaggan?

7 kommentarer:

Rafael sa...

Är rätt säker på att våldtäktsmännen är från mellanöstern.

Anonym sa...

"En stilla undran: Vill Swedbank fortfarande skylta med Pride-flaggan? "
Det heter väl Och stolt sponsor av en homosexuell gruppvåldtäkt i Kumla är ...
/AA

Anonym sa...

Ja då faller min tes om att det är flickornas utmanande klädsel som får dessa Cromagnon liknande typer att tappa fattningen,
utan det spelar ingen roll om man är kvinna eller man,, utan huvudsaken verkar vara att man inte har varit död i mer en en vecka sen är allt där emellan lovligt byte,

Robb@n Borlänge

Daniel sa...

Jag har begärt svar från Swedbank varför man inte får ha flaggor på kort. Det kan gå under "flaggregler" sa damen som jag pratade med. Hon skulle i alla fall ta reda på exakt varför, och jag kommer att få svaret skickat till mig inom kort. Återkommer med exakta uppgifter.

Carl sa...

mycket elände beror på att ungdomar får tillgång på sprit knark genom att utlänningar smygglar in detta i landet och sedan är nätverk uppbyggda så på varje ort finns det unga försäljare som våra Svenska ungdomar tvingas lita på.allt finanseras med bidrag från dina skatteavdrag. politiker verkar vilja ha det så här. Sverige har ingen framtid när barnen förstörs!
hoppas Nationaldemokraterna och Sverigedemokraterna får mandat som vill stoppa detta. Alliansen vill att bara rika skall ha det bra. Sossepakyen vill att bara utlänningar skall ha det bra

Anonym sa...

Antar att pojken var utmanande klädd, får väl skylla sig själv....

Anonym sa...

Här är ett svar från Swedbank ang varför svenska flaggan inte duger som ett motiv. Är kortet med Prideflaggan äkta så motsäger dom sig själva minst sagt.

"Swedbank erbjuder sina kunder att välja en egen bild på sina kort. Banken har dock ett övergripande regelverk för vilka bilder som ska tillåtas inom ramen för erbjudandet. Därutöver förbehåller sig banken rätten att efter egen prövning göra en bedömning av vilka bilder som får användas på korten.

Enligt vårt regelverk får generellt inte varumärken, kändisar eller symboler användas. Undantag kan dock förekomma, till exempel då vi har samarbete med ett idrottslag, en organisation eller liknande. Vi ser kontinuerligt över de riktlinjer och regler som finns för våra produkter och tjänster, så även för denna tjänst. Om vi finner anledning att ändra på det nuvarande regelverket kommer vi naturligtvis att göra det"