27 mars, 2009

Tre åtalas för mordet på Mathias Borsing

Tidigare har Rakryggad rapporterat om knivmordet på Mathias Borsing, en 17-årig svensk kille. Tre immigranter häktades för mordet och nu åtalas de tre.

Det var den 30 november förra året som Borsing och hans två kompisar rånades i Göteborg av tre gärningsmän. Borsing knivhöggs och flydde därefter platsen men segnade ner efter en kortare sträcka. Kort därpå avled han. Nu åtalas de häktade, som enligt Fria Nyheter är:

* Mahdi Hamedi, Göteborg, född 1984-05-12
* Alejandro Jonathan Diaz Gomez, Eslöv (Hurva), född 1985-07-30
* Pontus Ashkan Vosooghi, Göteborg, född 1991-06-16

(Göteborgs tingsrätt, målnummer B 6361-08)

Diaz Gomez åtalas för mord, rån och mordförsök.
Hamedi åtalas för medhjälp till mord, rån och rånförsök.
Vosooghi åtalas för medhjälp till mord, rån och narkotikabrott.

Med lite tur kan de åtalade få en handfull år i fängelse, veka straff för grova brott. Det sorgliga, förutom Borsings bortgång, är att det aldrig hade skett om vi inte hade släppt in hela världen till vårt f.d. land.

Mathias Borsings farbror har efter mordet på sin brorson fått nog och menar:
- Det kan inte fortsätta så här, att kriminaliteten trakasserar vårt land. Vi ska kämpa till slutet för Mathias upprättelse!

Mathias familj har nu i samarbete med Stadsmissionen startat en minnesfond i Mathias Borsings namn. Om du vill skänka pengar ska du betala in via antingen pg 900 209-8 eller bg 900-2098. Glöm inte att skriva Mathias Borsing i meddelandefältet.

19 kommentarer:

carl sa...

du och jag är indirekt skyldiga! vi vet att politiker missbrukar sin ställning MEN VI ENGAGERAR OSS INTE, VI BORDE ALLA GÖRA SOM WEINE BERG. jag har i alla fall ifråga satt mina kommunalråd och deras argument tryter ganska snabbt men deras girighet driver dom att fortsätta förstörelsen av Sverige. om fler slår näven i bordet upphör allt tok. det är ingen främmande makt som förstör utan det är Svenskarna själva, snart är skattepengarna slut och vad gör du då???

Anonym sa...

Det är dags för dom gamla vikingatingens tid. Öga för öga, tand för tand.

carl sa...

här är ett annat sätt, ett akademiskt korrekt sätt att påvisa att vi fattiga ärliga etniska Svenskar som byggt upp landet INTE har tillgång till välfärden. så länge vi får lite smulor tillkastade så får vi vara nöjda eller……

http://www.skl.se/artikel.asp?C=361&A=58768

Anonym sa...

De ledande politikerna som ar indirekt orsak till oraknerliga mord maste domas som medskyldiga.

Sverige kan aldrig fa ro forran politiker kan domas som medskyldiga till brott orsakade av asylsokande som aldrig haft godtagbar anledning till att befinna sig i Sverige. De ar inte oroade, annu, det borde de vara.

peter

Anonym sa...

Listan av kräk blir längre och längre. När hugger Damoklessvärdet alla skyldiga?
midgardsjarlen

Anonym sa...

Hej allesammans!

Jag har länge tyckt att det luktat unket kring invandringspolitiken så jag bestämde mig för att kolla upp hur det ligger till och har nu fått upp ögonen för den skrämmande verklighet vi lever i. De bloggar och diskussioner i oberoende debattforum som har förts har gjort att jag vaknat upp.

Mina frågor är: Tycker ni att allt fler börjar vakna upp eller sker det för sakta? Finns det något hopp att vi någon gång ska få slut på eländet eller ens vända skutan? Vad tror ni kommer att ske med Sverige vilka olika scenarier ser ni? Sedan undrar jag också varför det är så få tjejer som är invandringskritiska. Det är ju nästan de som förlorar mest på det.

Det kanske inte passar i det här inlägget egentligen men eftersom de allra flesta här verkar vettiga och inte förvirrade virrpannor som i många forum så frågar jag här. Jag är orolig för vår framtid och därför frågar jag här då denna blogg och de som kommenterar verkar vara vettiga. Jag skulle vara tacksam för svar om ni orkar dela med er.

mvh. En orolig nyss uppvaknad kille

Anonym sa...

Ledsen, men det blir inga pengar till den fonden från mig.

Enligt mig kommer de pengarna att bli använda på samma sätt som pengarna i arvsfonden: Till att gynna mångkulturen och därför även till att öka på mångkriminaliteten eller med andra ord invandarakriminaliteten!

Skall några pengar samlas in bör de gå till att stödja de nationella partierna Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna i den kommande valrörelsen!

BLU-82 sa...

Till en orolig kille. Och andra oroliga. : Huruvida uppvaknandet sker för långsamt kan nog ingen svara på. Tyvärr är väl det så att människor måste drabbas personligen tex genom övergrepp, rån eller misshandel för att vakna upp. Ingen kan väl dock begära att en svenk ung tjej som har blivit brutalt gruppvåldtagen av pensionsräddarna , direkt efter utskrivningen från sjukhuset skall aktivt engagera sig i tex SD.. ? Övergrepp, tex våldtäkter eller misshandel sätter ju djupa själsliga spår som kan förstöra hela livet för den drabbade individen. Tyvärr finns det i Sverige ingen nationell solidaritet, dvs folk kämpar inte för sitt eget folk trots att det borde vara det mest naturliga. För att ta ett exempel på huruvida svenskarna vaknar upp, kan väl nämnas fallet Anders Klarström. Han kämpade ju länge för Sverige, bla som ordförande för SD från 1988-1993. Verklighten knäckte dock honom, han gav upp. Sedemera erhöll han medlemskap hos sossarna.. Nåväl, jag klandrar honom inte. Men tvingas en individ kämpa i motvind, och ropa likt en kamel i öknen, så giver han till sist kanske upp. Det finns inget enkelt svar på huruvida Sverige och vårt folk har en framtid. Alla yttre omständighter talar emot oss svenskar, landet har en ockupationsregering som med näbbar och klor motarbetar svenskarna, landet har en snabbt växande aggressiv fiendebefolkning, en sorts cancer, som ser etniska svenskar som fienden. Kraften kan vi endast hämta innifrån oss själva, gnistan att leva vidare, önskan att fortleva. Slutligen vill jag avsluta med de bevingade orden som borde gälla Sverige av idag : när man befinner sig vid avgrundens rand, så finns det endast en sak att göra, nämligen att ta ett steg tillbaka... Må väl.

Anonym sa...

Svar till: En orolig nyss uppvaknad kille

"Tycker ni att allt fler börjar vakna upp eller sker det för sakta?"

Fler vaknar, men det sker för sakta. Upplys dina vänner och bekanta.
De bör rösta på ett Parti som inte på kortast möjliga tid vill skapa kalifatet Swedistan.

"Finns det något hopp att vi någon gång ska få slut på eländet eller ens vända skutan?"

Nej, men vi kan bromsa rejält och skjuta upp det oundvikliga.

"Vad tror ni kommer att ske med Sverige vilka olika scenarier ser ni?"

All skit som vi nu ser kommer att öka, motsättningar mellan olika etniska grupper, gängbråk och.....inbördeskrig* m.m

Lars hedegaard gissar på inbördeskrig om 15-20 år. Hoppas att han har fel...

http://www.youtube.com/watch?v=HaPz7p-1-bk&eurl=http://www.klaric.se/

En Svensk i Det Nya Sverige

Marcus sa...

Tragisk händelse, men jag kommer inte heller lägga pengar på ytterligare ett projekt med PK-agenda kontrollerat av PK-iter.

Lägg hellre pengarna där de kommer svenskar till nytta. Varför inte till Weines blogg eller något sverigevänligt parti istället? Inte tror ni väl att de som är ansvariga för eländet ska kunna göra något åt det? De gör snarare allt vad de kan för att förvärra det.

Insamlade pengar till stadsmissionen kommer bara slösas upp på att blidka de aggressiva immigranterna så de ska hålla sig någorlunda lugna tills pengarna tar slut och ännu mer pengar måste samlas in för att blidka ännu fler immigranter.

Det är en ond spiral där de hela tiden vill ha mer och mer resurser. Vad händer när flödet sinar och pengarna tar slut och det inte finns något kvar att blidka med annat än kläderna på vår kropp och våra kvinnor?

Anonym sa...

Det verkar som ni givit upp hoppet. Fast ett inbördeskrig skulle ju kunna lösa en hel del och faktiskt få ett slut på det hela. Beroende av vilka som vinner då så klart.

Men varför gör regeringen såhär? Vill de driva landet i botten eller vad är deras plan egentligen?

Orolig kille

Ps. Tack för svaren. Kan informera er om att jag upplyst en kompis iaf.

Anonym sa...

Orolig kille:
Nej, de vill inte driva landet neråt, de vill driva landets tillgångar in i sina egna fickor.

Genom ökad invandring så kan de dra ner på kostnaden för en anställd och därmed dra ner kostnaderna för sina företag. Kortfattat och okomplicerat.

Resultatet blir att vi numera har en Sharia domstol (!!!) i Malmö, och Rosengård anses vara ett arabland.

Jag och flickvännen funderar helt seriöst på att flytta till Norge. De verkar iaf veta hur man ska invandring. Vettefan om vi får asyl dock :)

Anonym sa...

DET SJUKA SAMHÄLLET OCH EN NY TID IKRING OCH I VÄRLDSALLTETS VÄSEN OCH MENING


SVERIGE I LIKHET MED ANDRA GERMANSKA LÄNDER OCH FOLK HAR I NUTIDEN ETT ODUGLIGT STATSSKICK OCH ÄR INTE LÄNGRE NÅGOT SAMHÄLLE UTAN ÄR PÅ VÄG ATT BLI JÄMFÖRLIGT MED ETT LIK AV VILKET DE STYRANDE OCH DEN BESITTANDE FRÄMMANDE ÖVERHETEN LIKT KORPAR GLUPSKT HACKAR I SIG MEDAN FENRISULVEN BIDAR SIN TID, ATT FÖRSTÖRA OCH FÖRGÖRA MÄNNISKORNAS VÄRLD SÅDAN VI NU KÄNNER DEN.

MEN LJUSET I MÖRKRET ÄR DEN ANDLIGA UPPLYSNINGEN OCH VI MÅ LOVA ATT LÅTA DET LEDA OSS TILL LOVVÄRDA HANDLINGAR

VARAV KOMMER DÅ DENNA MENING, JO, AV FÖLJANDE:


DET SJUKA SAMHÄLLET FRAMTRÄDER STÄNDIGT

På www.info14.com återfinns följande två bestämda inlägg:

www.info14.com/2009-03-26-larmade_om_pedofil_-_domd.html

www.info14.com/2008-12-25-tenstakravallerna_och_den_sociala_misaren.htmlDET SJUKA SAMHÄLLET FRAMTRÄDER STÄNDIGT, SÅSOM I DEN MENING SOM FRAMGÅR HÄR

Alla läsare av bloggen Rakryggad bör särskilt jämföra de två redan nämnda inläggen på www.info14.com med några av inläggen här på bloggen Rakryggad, nämligen dels det här ifrågavarande inlägget på bloggen rakryggad: 1) "Tre åtalas för mordet på Mathias Borsing", dels två bestämda tidigare inlägg i mars 2009 på denna blogg, nämligen: 2) "Ytterligare 60 miljoner kronor av döda svenskars pengar skall gå till integrationen"; och 3) Fråga till Ronnie Sandahl (Aftonbladet) och sålunda också de efterföljande genmälena mellan Ronnie och Weine.

MEN ALLT SOM NÅGONSIN HÄNT HAR ÄNDÅ EN INVERKAN PÅ DET SOM ÄR NU. LJUSET I MÖRKRET ÄR SÅLEDES DEN ANDLIGA UPPLYSNINGEN DÄRFÖR ATT ALLA TINGS BÖRJAN OCH SLUT ÄR I TIDEN OCH RUMMET OCH ÄVEN OM DEN ANDLIGA UPPLYSNINGEN HAR FÖRINTATS SÅ ÄR DEN ÄNDÅ UNDERFÖRSTÅTT INBEGRIPEN I DET SOM ÄR NU. VI MÅ ALLTSÅ LOVA ATT SÖKA DEN ANDLIGA UPPLYSNINGEN OCH FÖR DETTA MÅSTE VI TAGA OCH VÄRNA VÅR FULLA FRIHET SÅ ATT VI KAN VÄLJA DE LOVVÄRDA HANDLINGARNAS VÄG DÅ VI ÄR MEDVETNA FÖRETRÄDARE FÖR ALLT VARANDE EMEDAN DEN NYA TIDEN SKER GENOM OSS SOM ENSKILDA ÅTERSPEGLINGAR AV VÄRLDSALLTET.

SÅ MÅ VI GRUNDA VÅR KAMP OCH VÅR STYRELSELÄRA FÖR VÅR FRIHET PÅ LJUSET I MÖRKRET OCH BETVINGA ONDSKA GENOM ATT LÅTA DEN FÖRGÖRA SIG SJÄLV INTE GÅ I DESS FOTSPÅR. DETTA BETYDER ATT NÄR TIDEN ÄR INNE SKALL VI INTE VARA ARVTAGARE TILL ONDSKAN UTAN BEHÅLLA GODHETEN INOM OSS OCH SÅ LÅTA DEN NYA TIDEN SKE GENOM ATT VI NU OCH FRAMGENT MED GERMANSK STYRKA, HÅRDHET, KRAFT OCH VISDOM FÖRSVARAR OCH FRÄMJAR VÅR FRIHET.

SÅ SKER EN NY GOD TID IKRING OCH I VÄRLDSALLTETS VÄSEN OCH MENING.


QUAIRTRA

wodinaz sa...

Det talas titt som tätt om "inbördeskrig"; på grund av det Nya Sverige så kommer det inte bli "inbördeskrig". Inbördeskrig handlar om krig inom börden -- när mångkulturen packar ihop och kriget utbryter så kommer det inte bli något krig inom börden, utan börd mot börd, stam mot stam.

Så långt har mångkulturen nått, att vårt språk inte duger till för att beskriva samtidsfenomenen.

Robin Shadowes sa...

Sd kan bara bromsa den negativa utvecklingen men aldrig stoppa den eller vända den. Bara om dom får majoritet och kan bilda regering och vi förstår alla hur liten den chansen är. Det enda som kan rädda Sverige är inbördeskrig. Mussarna är förvisso aggressiva men dom är också dokumenterat usla soldater. Det kommer spillas mycket blod men jag ser det ändå som den enda utvägen. Enda alternativet är att bara sitta still och det kommer till slut leda till kalifatet. Kalifatet kommer innebära folkmord på etniska svenskar och sannolikt kommer bara en spillra att överleva. Om 15-20 år kommer säkert Sverige se ut som nåt liknande Mad Max. Lyckas vi köra ut ockupanterna så kanske vi en dag kan återuppbygga Sverige till något likartat det vi växt upp i. Men jag betvivlar starkt att några som lever just nu kommer få uppleva detta. Om 100-150 år kanske.

carl sa...

hejsan! du som nyvaknat alla kan printa ut och dela ut i postlådor ja överallt:
http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

wodinaz sa...

Många vill att "svensken skall vakna", det är egentligen inte helt väsentligt. Det väsentliga är att man som "vaken" handlar enligt bästa förmåga!

Michael O'Maera skrev följande synnerligen tänkvärda ord.

Our role as nationalists ought thus to be subversive and revolutionary, not conservative. For there is nothing worth conserving in the existing anti-white system. Instead, we need to forge a spirit that opposes it at its root, that defines America as a nativist variant of European civilization, and that prepares a new Declaration of Independence.

"But our numbers are too small!" it will be argued. But this is always the case. For "history is made not by majorities who vote but by minorities who fight". The great Belgium revolutionary, Jean Thiriat, once pointed out that a man skilled with a butcher knife can reduce a five ton whale to steak slices. The knife is the revolutionary sect and the whale the completely flabby society preoccupied with economic matters and devoted to the pursuit of pleasure. Such a society is extremely vulnerable to the action of a determined and organized political minority, especially in times of crisis.

237 sa...

Han gick i min lillebrors klass. Förjävligt. Var tydligen en riktigt bra grabb också. Men antar att mångkulturen är värd det priset. Lite svinn får man väl räkna med? *ironi*

Anonym sa...

Till 237

Mångkulturen är inte värd det priset eftersom alla inte har en möjlighet att delta för att få priset. De som deltar är indolenta/förståndshandikappade typer som ser en försörjning när de har blivit pensionärer inom politiken och näringslivet.
De är så förljugna så de blandar sitt uppdrag till alla andras uppdrag. Varför låter näringslivet en eller flera idioter som Wanja Lundby Wedin, M.Sahlin,G. Persson sitta på poster inom bolagsstyrelser (näringslivet)när de går ut den första maj och demonstrerar för arbetarrörelsen och mot dem som ger dem betalt? De kan alla gå ut med rakryggen och prata för solidaritet och rättvisa trots att de sedan de blev valda har motsatt sig denna. Sjuka kärringar och gubbar! Kolla upp vilka som styr sverige!