28 mars, 2009

Rosengård socialt och ekonomiskt eftersatt?

Det finns ständigt återkommande mantran i Det Nya Sverige. Mantra betyder att det upprepas i oändlighet. En lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir till officiell sanning. Därför vet alla att det ständigt brinner i Rosengård på grund av att immigranterna där är ekonomiskt och socialt utsatta. En lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir till officiell sanning - bevisligen. Men hur ligger det egentligen till i Rosengård? Webmagasinet Rebell har nu kunnat avslöja hur verkligheten ser ut i just denna fråga.

Rebell klargör att det bor ungefär 22 000 invånare i Rosengård (officiell siffra), att dess yta är 332 hektar och att 86 % av de boende där är immigranter. Låt oss nu titta på eftersattheten. I Rosengård finns enligt Rebell följande att tillgå:

* Två fritidsgårdar
* Ett friluftsbad
* En vattenlekplats
* En spontanidrottsplats
* Två sporthallar
* En ishall
* En vanlig idrottsplats med en gräsplan för 11-mannafotboll, en grusplan för 11-mannafotboll, en grusplan för 7-mannafotboll och skolfriidrottsytor
* En tävlingsarena för friidrott
* En basketplan
* Ytterliggare en vanlig idrottsplats med två gräs- och en konstgräsplan för 11-mannafotboll
* En sandplan för fotboll
* Två tennisbanor med asfalt
* Nio källarmoskeer
* Europas största församling i moskeén Islamic Center
* Läxhjälp av studenter från Malmö högskola alla dagar i veckan
* En polisstation
* En brandstation

Någon som fortfarande tror på myten om utsatthet, utanförskap och sysslolöshet som leder till frustration som i sin tur leder till upplopp och ständiga bränder?

Betänk även BRÅ:s utredningar ”Invandrare och invandrares barns brottslighet” (BRÅ-rapport 1996:2) och uppföljningsstudien 2005 (BRÅ-rapport 2005:17). I båda dessa fastslås det att immigranter i Det Nya Sverige är överrepresenterade i brottslighet oavsett inkomst, bostadsort, ålder etc.

Alla mantran i Det Nya Sverige är till för att skyla över det enorma misslyckandet som politiker och fulmedia gjort sig skyldiga till i och med förverkligandet av sina rödblåa ideologiska fantasier. Med mångkulturen klämmer man andra generationens immigranter mellan två kulturer och gör dem därmed rotlösa. Människor utan identitet är inte ett beständigt underlag att bygga ett samhälle på. Låt alla folk leva och utvecklas i sina egna länder, kulturer och historia. Det är vi alla förtjänta av.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir så jävla förbannad.. sen har resten av Sverige inte ens hälften i våra kommuner. Bortskämda jävla socialbidragstagare! Är de inte nöjda med allt de kan de fanimej åka hem igen om det nu är så mycket bättre där.

Tally Bahn sa...

Vad jag saknar är taggtråd runt hela elendet med kulsprutetorn och vakthundar. Soppkök med ärtor och fläsk till utfodring. Ett stenbrott för straffarbete och terapi för sysslolösa dagdrivare. En järnvägs station för enkelriktad transport till mellanöstern i boskapsvagnar....

Anonym sa...

Det skulle bara behövas en jättearena som i Pinochets Chile där vi kunde stänga in patrasket i väntan på eventuella rättegångar. För övrigt, varför finns där polisstation och brandstation? Är det som skydd?
midgardsjarlen

Carl sa...

låt det gå som quislingpolitikerna vill.var och en får nu försöka minska sina skattebidrag och istället lägga undan pengarna för etniska Svenskar kommer aldrig få ta del av välfärden mer. gör som Bert Karlsson han gjorde som pk-media ville och sände 3 st afromadammer till melodifestivalen, pk media i Sverige låt dom få alla röster men i stora Melodifestivalen kunde de inte representera Sweden! sedan dess vill inte ens PK media sända kulturberikare att representera Sverige internationellt. gör samma sak med rosengård låt området representera det nya Sverige internationellt Rosengårdkulturfolket skulle säkert ge lika bra signaler som kungahuset när det skall representera Sverige utomlands!
det är ju RESULTATET av politikers kamp att "förbättra" landet under 20-30 år som skall visas upp.

Daniel sa...

De är krävande de där parasiterna.
Hur länge skall vansinnet fortgå?

Anonym sa...

Bra jobbat att ta fram dessa uppgifter. Ja, lögnhalsarna i PK-eliten har ingen skam i kroppen. De ljuger folk rakt upp i ansiktet, för att försvara sin dogmatiska inställning.

Vi kan nog kallt räkna med att som en reaktion på kommande kravaller och problem bland "kulturberikarna" så kommer PK-eliten att svara med att överföra ännu mer skattemedel och gemensamma resurser till dessa "eftersatta grupper". De som drabbas av detta är naturligtvis svenskarna, som får sämre sjukvård, sämre polis, sämre skola etc. Men det är ju inget nytt. I alla fall inte för oss som läser den här bloggen och inte håller oss till Fulmedia (eller gammelmedia).

wodinaz sa...

Bra jobbat Weine! De har det tydligen rätt bra ställt och organiserat där i Rosengård.

Tag en godtycklig svenskdominerad kommun utanför storstadsregionerna som har ett innevånarantal på 22000 och jämför.

De gränslöst onda svenskjävlarna skall vara tacksamma om de har en kvartstidsbemannad polistation.

Hyckleriet vet inga gränser.

wodinaz sa...

Ett litet tillägg.

Enligt internationell lag är det krigsförbrytelse att angripa sjukvårdspersonal och tillhörande infrastruktur (ambulanser, sjukhus etc.) och detsamma för brandkår.

I "normala" konflikter, om man nu kan tala om normalitet i sammanhanget, åtlyds faktiskt dessa lagar i förhållandevis hög utsträckning.

Ja, bortsett från Israel, självfallet, men de är ju särskilt undantagna från allting.

Undantagen är även mångkulturen -- då finns det bortförklaringar till varför fundamentala samhällsinstitutioner angrips, samt ursäkter naturligtvis.

BLU-82 sa...

Men på valdagen den 7e juni , så kommer väl inte ens SD in i EU-parlamentet, utan svenskarna röstar som förr på riksdagspartiet, som ju har förstört Sverige...

Pelle sa...

Här är en Malmöbloggare som har en del sköna bilder på eländet. Många av er har kanske redan varit inne på hans sida men här kommer länken ändå.

http://somjagserdet68.wordpress.com/

Anonym sa...

Hmm de har fler tennisbanor...
Men samtidigt så har de fler kackerlackor per invånare än övriga sverige..
Tänkvärt....

Darius sa...

Finns det 1 500 000 immigranter i sverige?

Anonym sa...

Enligt internationell lag är det krigsförbrytelse att angripa sjukvårdspersonal och tillhörande infrastruktur ..

I Gaza åkte Hamas runt i ambulansern..Hamas hade sitt HQ under ett sjukhus..

Anonym sa...

Angående >I Gaza åkte Hamas runt i ambulansern..Hamas hade sitt HQ under ett sjukhus<...

Visst, och i Kuwait "slängde Saddams soldater kuvös-barn i väggen".
Att upprepa koshermedias ständiga lögner gör dem varken sannare eller trovärdigare.

Vakna upp! alla ni tankeförlamade soffpotatisar -- ta gärna del av fulmedias inf-flöde, men ställ ALLTID frågorna:
Varför vill man att jag ska tro på detta?
Vilket uppdiktat scenario är detta del av?

/sj

suss sa...

Fritidsgården i hålan där jag bor är öppen en vardagkväll i veckan samt en vardagkväll till varannan vecka... Varför är INTE våra ungdomar här kapabla att tända eld överallt för? Vi har ännu inte blivit så kulturberikade här ännu....

Daniel sa...

Såg bilderna från Rosengård av ovanstående bloggare. Det som borde göras är att man skickar dit och tvångsbosätter alla fega lögnaktiga landsförrädare som styr dagens Sverige så kan de få njuta av mångkulturens fina sidor ironiskt sagt.

MVH

Anonym sa...

Ja dom verkar få mycket valuta för pengarna och det utan att själva bidra med en enda svensk krona (om det är svensk valuta som används där)

Robb@n

carl sa...

hoppas barriären bryts för att tycka vad alla känner innerst inne.

det hela liknar sagan om kjesarens nya kläder:

ingen törs ifrågasätta maktelitens ideer för ingen vill framstå som "rasist" nu kan det även vara farligt att kritisera invandringspolitiken när 2 Miljoner utlänningar angriper

Jimmy S. Windeskog sa...

Nästa miljoninvestering i Rosengård skulle kanske vara ett fängelse?

Det skulle så att säga göra det lättre för alla inblandade parter.

Anonym sa...

Gaza åkte Hamas runt i ambulansern.
varför skulle dom inte göra det när dom skickar raketer mot israel i 8år för att få ett krig mot israel på sin hemma plan bland dom egna ?så man har männskliga sköldar.Hamas kan inte vinna kriget men dom vet att med många döda civila så får man stöd.Hamas önskar en sharia stat och det kommer jag inte att stödja.

http://www.youtube.com/watch?v=5oesBeCFAlg