31 mars, 2009

Inreseförbudet för Wilders helt enligt EU:s planer

Det är väsenfrämmande för den moderna europén att man inte får komma med kritik. Det känner nog alla. Gert Wilders, parlamentsledmot i Nederländerna, gjorde en islamkritisk film vid namn Fitna. Efter detta fick han inte resa till Storbritannien för att berätta och visa filmen för de brittiska ledamöterna. Regeringen, med Gordon Brown i spetsen, beordrade att Wilder skulle stoppas vid gränsen och skickas hem. Så skedde också. Inte nog med detta. Wilders åtalas nu i sitt hemland för ”hets mot folkgrupp”.

Men detta kommer inte som en överraskning för den påläste. Detta har legat på planeringsbordet länge hos EU. The Euro Mediterranean Declaration är överenskommelsen om samgåendet av EU med Jordanien, Israel, Syrien, Marocko, Algeriet, Tunisien, Egypten, Libanon, Turkiet, Libyen (som ”observatör”) och Palestina. I detta avtal skriver man uttryckligen att man ”garanterar respekten för Islam”. Tydligen ska detta garanteras genom att man helt enkelt fängslar de som har mage att kritisera en misantropisk ideologi som islam.

EU kommer även att bestraffa de som visar ”motvilja” mot invandring, vilket Rakryggad skrivit om tidigare. Man skriver: ”Motvilja mot individer grundad på ras, hudfärg, härkomst, religion eller övertygelse, etniskt eller nationellt ursprung ska anses vara rasism och främlingsfientlighet.” Inte nog med att motvilja kallas rasism. Ersätt ”rasism och främlingsfientlighet” i nedanstående text, ur EU:s kommande lagar om vad som är straffbart, med ”motvilja” enligt EU:s definition ovan.

1. Offentlig spridning eller distribution av skrifter, bilder eller annat material som innehåller uttryck för rasism eller främlingsfientlighet.

2. Ledning av en rasistisk eller främlingsfientlig grupp. Med "grupp" avses en strukturerad sammanslutning, som inrättats för en begränsad tid av mer än två personer.


Då blir följande straffbart:

1. Offentlig spridning eller distribution av skrifter, bilder eller annat material som innehåller uttryck av motvilja.

2. Ledning av en motvillig grupp. Med `grupp´ avses en strukturerad sammanslutning, som inrättats för en begränsad tid av mer än två personer.

Så för allt i världen; var inte kritisk, visa inte motvilja. Då är du en hemsk människa. En suspekt individ. Du har bara tre skyldigheter/rättigheter: Betala skatt, konsumera och håll käft!

20 kommentarer:

Fosterjordnära sa...

....ses på kåken då Weine. Suck.

Kanske kommer vi att ha det ganska roligt där? Tänk dej hela Hall full av likasinnade ,vilken olaglig grupp av "motvilliga" vi skulle vara ;)

BLU-82 sa...

I nazisternas Tyskland fick man inte komma med kritik, då förpassades man till historien, likaså i Sovjet. Det övergripande målet för de styrande inom EU-parlamentet förefaller vara att på kortast möjliga tid islamisera Europa, och ställa oss inför fullbordat faktum. Växer ett parti fram som kritiserar hela helsiket så förbjuds detta sonika, som tex i Belgien häromåret. Varför de gör detta kan man ju spekulera i , kanske ägs redan de styrande partierna i EU av islamistiska olje-biljardärer. Kanske är det lättare att styra ett Europa i inbördeskrig, kaos, anarki och elände. Kanske avser de islamisera hela Europa för att vi som en skock får skall följa EUs kommunistiska fana, och acceptera alltifrån folkblandning till microchips. Frågorna är många, svaren är färre, frustrationen är stor likaså uppgivenheten och den fördämda vreden. En sak är dock säker : de styrande partierna i EU är de europeéiska folkens dödsfiender , och de önskar vår slutgiltiga undergång.

carl sa...

alla Sverigedemokrater är välkomna att fira Blåsippans dag i Närke

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1468099

carl sa...

gör passivt motstånd och se över vad dina pengar går till. försök sluta gynna statskassan. bo privat , säg upp tv licens, limma igen quislingspolitikers lås med loctite mm

Anonym sa...

Allt detta är så overkligt och för mej väsenfrämmande att jag väntar mig bara skall vakna och finna det vara en ond dröm. Jag går genast och lägger mig .
midgardsjarlen

PK-Lisa sa...

Varfär ska vi vara med i EU för?

Snart kommer vi ju alla att vara förenade i Europeiska Arabemiraten och alla kommer ha samma åsikter varpå allting kommer vara frid och fröjd.
Islam är ju sanningens väg så varför ifrågasätta det som är sant?
Ju förr ni anpassar er desto bättre.

Allah är allsmäktig!
Allah är allsmäktig!
Allah är allsmäktig!

BLU-82 sa...

Allah-ismen är bara en annan , men mer extremare , form av kommunismen. PK-Lisa , man ska inte ge upp. De som vet , anser att Sverige får en majoritet muslimer först år 2049 , än finns det tid kvar för en förgörande kontrarevolution..

Anonym sa...

Vem vill in på kåken ? men när man tänker efter så kanske det är det dom vill ! EU och våra svenska p-k nissar strävar ju efter integration så vad vore inte bättre då än att möta dom på deras egen planhalva,,,,, kan det vara så illa att det ligger en dold agenda bakom detta nya förslag ?..... många av dom "nya svenskarna" vill ju inte ha något med dom infödda att göra och i stället för att då tampas med klanfolk och by hövdingar från MÖ-AF så ser dom styrande till att vi till slut är så illa tvungna att dela rum i alla fall.

Robb@n

Rafael sa...

Nicolas Sarkozy, den drivande kraften bakom förbundet mellan EU och de muslimska medelhavsstaterna utanför Europa, har själv ordagrant sagt till Fredrik Reinfeldt "Det finns för många muslimer i Europa, vi måste göra något åt det".

Jag tror att länder som Nederländerna och Storbritannien agerar mest på eget initiativ. De har båda drabbats av terrormord och är rädda och fega.

Den dag någon holländare försöker sätta mig i fängelse för anti-islamiska åsikter eller "motvilja" skulle jag själv nog överväga att bli terrorist.

Anonym sa...

Ta en titt på en bloggare från mitt i smeten "rosengård"

http://somjagserdet68.wordpress.com/

Fina bilder på detta område
dom kallar rosengård.

ps. är det inte tid att byta namn på detta soptipps liknade område snart med något mer passande och som inte kan förknippar med svensk sommar o doft av rosor.

Robb@n

Robin Shadowes sa...

Alla(h) skall vi underkasta oss och ligga med ändan i vädret. Det kommer vara den enda rättighet/skyldighet vi kommer att ha. Bryt mot den och huvudet ryker av fortare än du hinner säga Ghufranake.

Johan Björnsson sa...

En längre kompletterande inlägg jag skrev om detta tidigare:

http://johanbjornsson.motpol.nu/?p=20

/Johan Björnsson

Anonym sa...

Weine, kan du vara vänlig att ändra min hemsideadress i det just postade inlägget, från motpoladressen till http://johanbjornsson.blogspot.com (gamla bloggen).

Frid och hälsa

/Johan

Weine Berg sa...

Johan: Jag kan inte ändra på kommentarerna, jag kan bara avvisa eller godkänna dom...

Anonym sa...

När kriget kommer så ska jag ge liksom de en gång gav. Mitt liv för att aldrig bli till slav.

Anonym sa...

...intressant är att notera att Youtubeklippet till Björn Johanssons artikel (http://johanbjornsson.motpol.nu/?p=20) har blivit borttaget med följande motivering:

"Videoklippet har tagits bort på grund av brott mot användarvillkoren".

En artikel om censur blir censurerad, kan åsiktsförtrycket bli mycket tydligare än så.

/ Tobbe

bosse1949 sa...

Kämpa vidare mot ohyran. Många bäckar små....o.s.v. Den dag dom inser att dom är säkrare i sina hemländer, åker dom.

Sen, varför skriver ingen om glas, halalslakt och Kronkykling?

Bara undrar...

LN sa...

Besök http://justitiemordilund.blogspot.com/
och upptäck den oförblommerade
SOVJETSTANDARDEN på dagens svenska rättvisa!

Anonym sa...

eu:s nya lagstiftning mot åsiktsbrott är väldigt oroväckande. jag tycker dock det är väldigt uppmuntrande att läsa att det finns många fler än jag själv som inte kommer foga sig. låt oss fortsätta föra vår talan och låt oss fortsätta kämpa mot mångkultur. sverige tillhör det svenska folket och endast det svenska folket och det kan inte hundra mona sahlin eller tusen bengt westerberg ändra på!

Weine Berg sa...

Fosterjordnära: Då skulle vi kunna göra som dagens fångar, bränna madrasser och strejka när inte maten är fin nog. Och så kan vi rymma för straffets längd påverkas inte av att man rymmer...

Allvarligt talat, först rekryterar vi personalen med våra argument, sen går vi ut i gemensam strejk mot de orättfärdiga lagarna.