05 mars, 2009

Kusinerna hjälpte fembarnsmor

Den 14 januari rapporterade Rakryggad om projektet Kusinerna som är ett fritt organiserat nätverk som verkar för att stärka solidariteten svenskar emellan. En talesman för Kusinerna förklarar att ”att prioritera sitt folk är inte att hata ett annat – dessutom är den så ofta, inte minst av invandrarna själva, omtalade familjekänslan en garanti för egna nätverk och social omsorg.”

Nu kan Kusinerna redogöra för en av sina första insatser. Nedan följer rapporten.

Tack vare en generös donation (gjord av en nationellt sinnad familj) bestående av kläder, leksaker och annat kunde Kusinerna den 3/3 överlämna en större mängd kläder till en svensk frånskild fembarnsmor i Skåne. Kvinnan som var mycket tacksam var införstådd med att stödet kom från en gren av den nationella rörelsen och lovade att vidarebefordra detta till de andra familjer som kommer att få resten av kläderna.

Kusinerna kommer att skänka leksakerna och annat till daghem eller sjukhus med barncanceravdelningar. Rapporter om detta kommer.

/Kusinerna.

Kontakta Kusinerna om du är intresserad att delta i arbetet. Kusinerna[snabel-a]hushmail.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt! Så ser äkta nationalism ut! 0% hat, 100% identitet och solidaritet.

Lite skeptisk till att donera till instutitioner, eftersom de styrs av den fientliga eliten och därmed kommer hjälpen sannolikt inte svenskarna till del.

Användandet av allmänna arvsfondens resurser till svenskfientlig verksamhet bör stå som ett skinande exempel i sammanhanget.

Anonym sa...

Läs den skrämmande statistiken för skolan i Sverige, Weine.


http://www.dn.se/sthlm/vi-vill-inte-ha-era-pengar-1.813440

Anonym sa...

Bra jobbat. Håkan Bergman uttryckte det väldigt bra på sin hemsida där han skrev följande.

I somras hade jag ett intressant möte med en kille som arbetar med människors rättigheter. Han frågade mig vad jag vet om folket i Zimbawe. Jag tittade honom i ögonen och sa: Vad vet du om din granne? Han blev helt paff och sen gick jag.

Gå gärna in på hans sida(en mycket intressant och läsvärd sida).
http://www.hakanbergman.se/rb/

Anonym sa...

Kanon!

Skogman.

Jimmy S. Windeskog sa...

Detta är ju rent lysande! Denna form av aktivism borde prioriteras betydligen mer än idag.

Hade själv gärna skänkt mina gamla leksaker, de är dock redan bortgivna till svenska sommarbarn sedan många år tillbaka....