16 mars, 2009

Terrorn spred sig till Göteborg i natt

Inatt genomfördes två stora sprängattentat i Göteborg. Den ena bomben var placerad i en tidningslåda på Hvitfeldtsplatsen och den andra bomben var placerad i en offentlig toalett utanför Stora Teatern och sprängdes två timmar senare. Ingen har tagit på sig ansvaret och polisen har uteslutit att det skulle vara en avledningsmanöver för annan brottslighet.

Frågan är om även nattens sprängattentat är utförda av den kommunistiska terrorgruppen Global Intifada som i slutet av februari sprängde brandbomber i fyra matbutiker i Södertälje, varav tre totalförstördes.

Tidigare har den kommunistiska gruppen sprängt brandbomber mot två diplomatbilar i Stockholm 2005 och under 2006 placerade man ut brandbomber vid Försvarets Materialverk.

Oavsett vem som ligger bakom nattens attentat är det enkelt att konstatera att den tidigare omtalade tryggheten i Sverige är som bortblåst. När ska de ansvariga för dagens samhälle ställas till svars?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Regeringens nya planer med FRA-lagen och Ipred riktar sig formodligen framst mot fildelare och bloggare som kan vara ett hot mot regeringen.

Om myndigheterna verkligen velat sla till mot gatuterroristna sa hade de reda gjort det.

Men extemvansterns gatuterrorister riktar sig inte bara mot samhallet men aven mot oppositionen mot regeringen, de kanske gor dem en tjanst och far vara i fred av den anledningen.

Vi kan varken fa svar eller ens fraga nagon om det, det gor Sverige sa skrammande. Ingen kan stallas till svars, ingen ansvarig kommer nagonsin att svara pa fragor,eller uttala sig. I det avseendet sa ar sverige en Kafka lik totalitar stat. Vi tvingas gissa och lider under det helvetiska tillstandet som omringar oss pa gatorna utan minsta hopp om forbattring. Tvartom, det blir varre dagligen.

Darfor vore ett medborgargarde bra, men myndighetern kommer att se till att atala vid minsta foreseelse, darfor kommer det inte att lyckas om man inte har lokala politiker och lokal polis pa sin sida. Ett meborgargarde maste ha auktotitet att sla ner hart pa packet annars blir det bara kaos. Om ett dussin poliser omringar ett gang idioter och kallas horor hur ska en grupp civila gora skillnad?

Den enda losninger ar utvisning av ALLA kriminella asylsokande och deras familjer och ALLA falska asylfall, bara det kommer ta 20 ar. Men det MASTE goras, och det ar den ENDA losningen.

Om medborgargarden far bevapna sig sa ar det bara en tillfallig losning som kan fortrycka en liten del av brottsligheten, ett fatal skjutna brottslingar gor ganska lite for att stoppa den massiva okningen av brottsligheten.

peter a

Anonym sa...

Ställa till svars ja!

Ta en man som Anders Lago i Södertälje. Mannen ifråga har förvandlat denna kringel- och Scania stad till en plats där inte medborgarnas säkerhet längre kan garanteras. Någon borde ställa till svars för detta vanstyre. Och det borde i rimlighetens namn vara de kommunala politikerna med Lago i spetsen.

Att så besinningslöst förstöra en stad i humanismens namn, borde brottsrubriceras som oaktsamhet mot huvudman (medborgarna i detta fall).

Anonym sa...

Jo du Weine, hur rycka åt sig makten när inte folket är riktigt med? Vad känner vi till om olika grupperingar och hur komma åt dem? Var finnes denna så välbehövliga information om inte hos Säpo. Skall förbanne mig skriva till dem och fråga, för det har väl ingen gjort förut. Mest på grund av att ingen väntar sig svar. Jomenvisst, det skall jag, om inte för annat så för att hålla pennan varm för handskrivet av en 75årig stöt skall det vara. Hoppas dom kan läsa, om dom nu finns annat än på papper. Det är ju så tyst där innifrån.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Något som försvann här på grund av sprängningarna var att någon-några sköt med hagelgevär i Eiksbo kl 12 på natten så att det regnade hagel på hustaken. Minst tio skott avlossades och dessutom sköts med pistol-"pojkar" ute och busade??

Anonym sa...

Offtopic Weine, visst var det på din eminenta blogg jag en gång fann brevet från kosackerna till sultanen, med färgbild o allt. Smileth på Varjager har idag den, utan bild, på danska. Jag tror alla mina kopior gick åt, brukar spara ett till mig själv av allt men hittar inte i denna röra. Vi nådde ju ej det papperslösa samhället som du vet. En del invandrare har tydligen hittat vägen dit, må de ruttna i sin egen skit. Är det förmätet fråga vilket år det var. Det måste varit på rakryggad, alla blev så glada när de läste brevet. Du har min adress va, den är allmängods. midgardsjarlen@yahoo.se
midgardsjarlen

Robin Shadowes sa...

FRA och Ipred kommer givetvis användas för att sätta dit oss. För Makten är det inte AFA eller muslimerna som är problemet. Det är inte dom som hotar Makten. Det är VI.

Anonym sa...

Läs och begrunda! Hur skulle samhället se ut om miljöpartiet hade makten? Alla som överhuvud taget vill komma hit skulle få det - och bli försörjda... Sedan stämplar man stackars mesiga Sd som extremt!! Weine, kan du inte skriva ett av dina berömda brev till Maria Ferm?

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2586999.svd

Fosterjordnära sa...

om man tittar närmare på Hells Angels Danmark hemsida kan man klart å tydligt se vart de danska medborgarna sätter sin tilltro. Läs kommentarerna så förstår ni.

När det gått så pass långt med nedmontering av polis och politiserande av deras prioriteringsordning att folket hellre sätter sin tro till kriminella organisationer ,då måste till slut ett erkännande om det totala misslyckandet komma från riksdagen ? Eller inte..

Anonym sa...

Jag är från Mariestad och kommer gå
med i stans Raggarklubb Crusin Club, enda Folket som kan skydda stan från AFA, Global Intifada och
andra äckliga kommunister.

Förvisso är det stor skillnad på
Crusin Club och Hells Angels, men ändå liskom........