25 mars, 2009

Till Ronnie Sandahl

Hejsan Ronnie och tack för ditt svar.

Du hänvisar till BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) och konstaterar att immigranter är överrepresenterade i brottslighet. Detta beror på att de är ekonomiskt och socialt utsatta, hävdar du. Tydligen har du inte läst BRÅ:s utredningar ordentligt. I sin utredning ”Invandrare och invandrares barns brottslighet” (BRÅ-rapport 1996:2) kunde man redan 1996 konstatera att även när man korrigerat för ålder, social status, inkomst och bostadsort var immigranter överrepresenterade i brottslighet. Resultaten bekräftades i BRÅ:s uppföljningsstudie 2005 (BRÅ-rapport 2005:17). Apologeters och kommunisters prat om bakomliggande sociala och ekonomiska faktorer är således oerhört kraftigt överdrivet.

Du skriver att det inte är en fråga om huruvida förövarna är immigranter eller svenskar, men samtidigt hävdade du att ”I den verklighet som grundar sig på statistik och kunnande handlar det däremot oftast om en Larsa eller en Jocke, snubbar i rakt nedstigande led från Birger Jarl, som slår sina fruar för att de råkat salta för mycket på söndagskalopsen.” Hur var det nu, spelade ursprunget roll eller inte?

Det handlar heller inte om patriarkala strukturer eftersom det är en mycket liten del av de svenska männen som slår kvinnor, det handlar om enskilda rötägg som inte är värda att kallas män – skyll inte på svenska män för detta genom att prata om strukturer. Om du är orolig för gryende patriarkala strukturer i Sverige, varför opponerar du dig då inte mot den muslimska invandringen istället? Där har du en enormt stark patriarkal struktur. Det förvånar mig hur försiktiga svenska feminister är – de blir urskuldande humanister när det är immigranter som ligger bakom våld och hot mot kvinnor.

Du skriver också att vår befolkning består till 90 % av etniska svenskar. Du lever i det förgångna, Ronnie. Det var länge sedan vi utgjorde 90 %. Hur var det med ditt kunnande och statistiken? Enligt SCB är inrikes födda med utrikesfödda föräldrar 17,9 % (i detta ingår utrikes födda och inrikes födda med två utrikes födda föräldrar. Samtliga siffror för 2008). Ska du prata om oss svenskar är alltså 80 % en mer korrekt siffra. Det var på 90-talet vi var så många som 90 %. Hänger du inte med i den spännande avvecklingen av oss svenskar?

Det är underligt hur dina självsäkra påståenden bevisligen inte är grundade i just statistik och kunnande.

Med vänliga hälsningar,
Weine Berg,
www.rakryggad.nu

19 kommentarer:

Anders sa...

Sakligt, med fakta och källhänvisning. Knappast troligt att du får ett faktafyllt svar på detta.

Anonym sa...

Människor styrs av 3 st grundläggande drifter : Opportunism, Girighet och fortplantning. Det är det som håller oss vid liv. Vi vill ha saker och vi tar det vi kan.
Ty dessa PK-människor tänker för kortsiktigt för överlevnad och tänker endast på sig själva.
Dom kanske tror att dom får det bra nu när dom smörar för alla uppåt, men dom vet inte, kanske tom ignorerar tanken på att deras barn kommer få det svårt om denna galna massinvandring fortskrider.

Det är bättre att ta lite av grödorna och låta mer växa till nästa skörd, men dagens samhälle är för giriga och enligt mina observationer, för dumma för att ens förstå att dom gör fel.

Det är för lite självkritik nu för tiden.

kompis_en sa...

Japp - där satt den Weine!
Bra svar underbyggt med fakta och hänvisningar till studier - mycket bra.

Anonym sa...

Väldigt spännande att se vad herr Sandahl svarar på detta...

Troligtvis får vi väl aldrig reda på det, det är ju trots allt aldrig kul att inse att man är ute och cyklar på tunn is dessutom...

Fosterjordnära sa...

Jo då ,svar lär komma men i sedvanligt förvaskad form!

Låt Ronnie få ett par dgr på sig så har han tillsammans med sin redaktion knåpat ihop några för ämnet irrelevanta halvsanningar.

Daniel sa...

Ja du Ronnie, hur skall du svara på detta.Nej, kryp du tillbaks under den sten du kom ifrån.
Grattis igen Weine till en total demolering utav motståndaren.

Joakim Sandstedt sa...

Vilken patetiskt tönt denne PK-Ronnie är, fattar de inte att den fega PK-mentaliteten inte håller längre. Svenska folket skiter i PK, de säger sanningen om svenskmordet, kort sagt PK är föråldrat, det är inte inne längre. Men Ronnie är en sådan här "kappvändare", en opportunist som parasiter på det svenska blodet för att gynna sig själv, men vad gör parasiterna när blodet är slut? Vad ska de då livnära sig på - landet går under...och SÄPO gillar det, det kallar jag landsförräderi.

wodinaz sa...

"Hänger du inte med i den spännande avvecklingen ..." härlig travesti på utvecklingsdogmen :-)

eklanda sa...

Det är bättre att jordekorren ronnie kryper ur sin håla,man behöver luft för att tänka,sen att lufttillförsel på denna vänster kamel inte hjälper det är en annan femma.

Solna_52 sa...

HAR Ronnie verkligen ingen kam???

Anonym sa...

Bra skrivet!

BLU-82 sa...

Aftonbladet pixlar bilden på varuhus-brännaren... Vilka töntar..

Anonym sa...

Jag tycker inte mer tid skall ödslas på denne infantil. Karln har ju redan gjort i byxan tillräckligt.Weine har visat honom hur man håller sig till sanningen genom att ha klara papper. Att läsa mer av honom stammande fram felaktiga antaganden vore som att höra en treåring förklara relativitetsteorin. Adjö ronnie.
midgardsjarlen

Robin Shadowes sa...

@Solna_52. Ja, han borde verkligen klippa sig och skaffa sig ett jobb. :)

Steen sa...

"etniska svenskar utgör ju 90 procent av vår befolkning."

Gör de det ? Seneste tal jeg så var : 14 % utrikesfödde, 23 % av udenlandks oprindelse.

kolla själv SCB

dave sa...

Rösta på SD, inte nödvändigtvis för att ni stödjer dem, men för att visa att ni har tröttnat på alla lögner och försämringar. Vad är det värsta som kan hända? Att läsa Ronnie "indoktrinerad" Sandhal är bara plågsamt och meningslöst. Det är uppenbart att han har umgåtts med vänsterflummare sedan fosterstadiet och blivit programmerad med vad "godhet" är. Själv anser han sig säkert vara lyhörd, men då är även en radikal islamist lyhörd. Vill du att landet du bor i styrs av självgoda människor som tror de gör gott och därmed kan klappa sig på axeln och känna sig fantastiska, eller vill du styras av människor som är redo att ta tag i skiten och kanske även få utstå en del? Det kommer inte att bli bättre om det är det du väntar på, för att något ska ändras måste du vara med och ändra på det. Simple is that. Ronnie Sandhal tillhör inte dem som vill förändra. Han befinner sig redan på en egen ö där allt är solsken och kalas. Han kommer inte att vakna, han kommer förneka sanningen i all framtid. Att inte förneka sanningen för Ronnie är det samma som att inse att allt du har stått för bara varit en illusion. Det är ett högt fall för ens stolthet och övertygelse. Men vi andra som inte är indoktrinerade sedan barnsben, har fortfarande chansen att vakna och göra något.

Anonym sa...

Stackar Ronnie Sandahl förstod nog inte vem han hade att göra med när han besvarade din första förfrågan Weine. Nu blev han välförtjänt förlöjligad och intellektuellt utklassad.

De facto har den mediala och politiska adel som unge herr Sandahl representerar redan förlorat striden. Lögnerna och propagandan för att skyla missförhållandena i det mångkulturella helvetet blir allt mer desperata, men biter allt mindre.

Anonym sa...

"Väldigt spännande att se vad herr Sandahl svarar på detta..."

Och han kommer Svara, tror du? :)

Johan-Erik sa...

Skickligt besvarat, Weine Berg (Rakryggad).