19 april, 2009

Gruppvåldtäktsligan i Södertälje åtalas?

Den gruppvåldtäktsliga som våldtagit minst fyra flickor/kvinnor i Södertälje kan vara på väg att sprängas. Nu åtalas sex personer för de vidriga och fega orala, vaginala och anala gruppvåldtäkter de begått mot offren. Den yngsta flickan var endast 12 år när hon blev invigd i de våldtagnas skara.

De åtalades förnamn och födelseår framgår nedan (Södertälje tingsrätt, mål B 3879-09):

* Ramaz (1985)
* Milad (1989)
* Sanar (1990)
* Savio (1988)
* Pols (1986)
* Rahim (1986)

Om de ovanstående är skyldiga önskar jag dem livstids fängelse – i sitt hemland Irak. Brottsligheten som utförs på det svenska samhället är bara toppen av ett isberg av symtom som så tydligt visar hur defekt och oduglig idén om det mångetniska samhället är.

De åtalades utländska ursprung leder för övrigt tankarna till den utrikesnyhet som helt nyligen väckte uppmärksamhet. Det visade sig nämligen att samtliga överfallsvåldtäktsmän i Oslo de senaste tre åren har en icke-västlig bakgrund. Samtliga.

Läs mer om det här.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Någon borde kastrera dom här killarna, och stoppa in pungkulorna i halsen på dom. Men det går naturligtvis inte eftersom vi lever i ett demokratiskt samhälle, där vissa samhällsgrupper får göra som dom vill, så länge dom tar våra pengar, slår och våldtar oss. För det här är ju egentligen fina killar, som vi inte riktigt tagit emot med öppna armar när dom kom. Dras dom inför rätta måste dom väl i alla fall få skadestånd för att de dragits inför rätta? För det kan ju inte vara lätt för en flykting/invandrare att leva här i Sverige. Dom får ju göra lite som dom vill, svenska folket har makten tystat ner, så det får fortgå.
Reinfeldt för övrigt, ser ju till att ännu fler ska kunna komma hit, då det ska vara lättare att ta hit hela tjocka släkten.

Hur ska vi ta tillbaks VÅRAT land Sverige tycker ni? När får Du nog?/Wille

Anonym sa...

Könsstympa dem och det radikalt.

carl sa...

Postat av: Carl kan inte sova hur skall ja orka upp i morn
Norstedts förlag med start 1837 har gett ut Superbra Svensk info av Herman Lindqvist. där får man veta allt som ex Stockholm blev bombat under WW2! det ex jag har har isbn nr 91-7313-145-8 hoppas de andra versinerna INTE har censurerats för när man hört allt är man stolt Svensk

http://www.norstedtsforlagsgrupp.se/templates/panbok/PanBook.aspx?id=41486

Bosse sa...

En ganska intressant och ständig aktuell betraktelse är hur PK-media undviker att belysa hela nyheten, dvs verkligen granska och resonera kring orsaker, skeenden, åtgärder och lösningar. Man gör mao våld på sitt eget yrke och sin egen yrkesövning för att på något märkligt sätt, medvetet eller omedvetet, anamma ett journalistiskt beteende som bättre skulle hitta sin plats i gamla Östtyskland eller Nordkorea.

Tycker mig oxå kunna skönja en von-oben-attityd hos PK-media som tar sig uttryck i attityden att "det som vi inte förmedlar fattar inte folk själva". Ett problem med detta är dock att "word-of-mouth" hos majoriteten av befolkningen, som börjat tröttnat på "kulturberikningen" (Vad är det för fel eller brister i den svenska kulturen? Varför väljer så många att "fly" till Sverige om den svenska kulturen är så fattig?) växer sig allt starkare för varje skottlossning, sprängning och mord i Göteborg och Malmö, varje våldtäkt i Södertälje och Stockholm, varje misshandel och rån i Landskrona, trakasserier och terror i Trollhättan, varje knivhuggning och bilbrand i Uppsala och varje "gängslagsmål" i Boden och Luleå. Det blir svårare och svårare att förklara bort den fakta som sammanbinder allt detta...

Kan man sin historia så var det just detta som hände i New York för drygt 20 år sedan. Rån, hot, misshandel, våldtäkt och förstörelse nådde såna epidemiska proportioner att de skötsamma medborgarna till slut inte hade något annat val, för att i princip kunna överleva, än att samla sig och agera mot detta. Resultatet vet vi; de som misskötte sig fick ett helvete och New York är idag en av de säkraste storstäderna i världen. En stor skillnad mot Sverige av idag är att media i New York inte hade någon dold agenda att skydda vissa typer av missgärningsmän, utan rapporterade precis som det var.

Avslutningsvis; ett tydligt tecken på massinvandringens och mångkulturens vansinne är ju den turkiske handelsmannen i Malmö som har beslutat sig för att flytta hem till Turkiet därför att han tycker att Sverige har spårat ur och är ett mycket sämre samhälle än när han kom hit för 40 år sedan. Ett gott betyg till svensk migrationspolitik?

Robin Shadowes sa...

I Luton finns det iaf gott om rakryggade. Väntar bara på att det skall hända i Sverige också.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/04/luton-takes-to-streets.html#readfurther

Anonym sa...

Enligt EU skall all offentlig verksamhet handlas upp i konkurrens för att det skall bli så billigt för skattebetalarna som möjligt.

Ett område som är försummat (det finns många) är fängelsetjänster. Jag är övertygad om att t.ex. Rumänien och Bulgarien kan ge bra anbud. Eller varför inte Ryssland, Redan ordet Sibirien torde ha en brottsavhållande effekt.

Då skulle SKV få in mer skatter samtidigt som både kostnaderna minskar för skattebetalarna och brotten minskar.

Vi skulle inte heller behöva bygga nya fängelser. Fängelserna skulle kunna användas som häkten som det är stor brist på

Varför kan kriminalvårdsstyrelsen smita från att tillämpa EU-direktiv? Är brottslingarna något slags frälse som man inte får spara på?

Anonym sa...

Jag har själv tänkt att det kunde vara bra att lägga ut kriminalvården på entreprenad i Ryssland eller liknande.

Snacka om en win-win-lösning för Sverige och Ryssland.

De hyser "våra" kriminella blattar i arbetsläger i Kolyma-regionen mot en ersättning som är fördelaktig för Både Sverige och Ryssland.

Bo

Anonym sa...

vi kämpa för att få hem Annika .kan vi hoppas Irak kämpar för att få hem derras fångar?

carl sa...

I Nederländerna finns fenomenet “loverboys”. Det är välklädda araber eller andra turkaktiga som “förälskar” sig i unga utsatta flickor, mestadels “vita” flickor. Denna förälskelse börjar med uppvaktning, dyra presenter och solresor. Flickan som ofta väljs ut för sitt dåliga självförtroende blir lätt imponerad av att en snygg kille (ahummm)ger henne så mycket uppmärksamhet. Förälskelsen blir snart ömsesidigt och det är då fällan slår igen. Arabens kontrollbehov kommer fram och flickan pressas allt mer. Araben säger sig ha hamnat i trubbel och behöver snabba pengar och eftersom han har tagit så väl hand om flickan kan hon väll tjäna ihop några slantar åt honom. Han skulle ju aldrig fråga henne om det inte vore den sista utvägen. Han älskar ju henne så mycket. Går hon med på det så är det horhuset nästa (efter första gången blir nästa gång enklare), vägrar hon blir det ofta långdragna gruppvldtäkter för att knäcka flickan psykiskt. Sedan är det bordellen som gäller.
En annan variant är att flickan beröms för att vara bra i sängen. Pojkvännens kompis Ibrahim råkar komma på besök och snabbt kommer samtalet in på trekanter eller varför inte gruppsex. Pojkvännen (den s.k. loverboy) uppmanar flickan till att visa för polaren Ibrahim hur bra hon är i sängen. Han står 100% bakom henne och skulle göra honom jätteglad om hon ställde upp för kåte Ibrahim. Flickan gör det för att blidka pojkvännen. Efteråt får hon en avhyvling av pojkvännen då han inte litar på henne längre då hon så lätt hoppade i sängen med Ibrahim. Hon har ju fått så många dyra presenter, biobesök och middagar och nu är det återbetalningsdags.
Sedan är vägen till bordellen inte lång.

Sexslavsverksamheten utspelar sig i arabtäta områden och är ofta välbevarade hemligheter araberna emellan.

Problemet med loverboys är ett mycket välkänt och uppmärksammat fenomen i Nederländerna och är så omfattande att alla flickor i åldrarna 13 och uppåt blir informerade i skolan om farorna med s.k. loverboys. Inga fantasihistorier som Lilja-forever (som är om inte fantasi i varje fall ett stort undantag). Fenomenet uppmärksammas mycket i media och tidningarna -mycket mer frispråkiga än sina presstödsberoende svenska motsvarigheter- skriver ofta om detta.

Min poäng är följande: mot bakgrunden av arabernas kvinnosyn och mot att såväl Sverige som Nederländerna har en mycket mycket stor andel araber / turkaktiga bland sin befolkning borde fenomenet även finnas i Sverige. Rättare sagt det finns även i Sverige. Vi vet bara inte omfattningen.

Man kan nästan gissa varför detta inte uppmärksammas i Sverige. Någon som har någon idé om hur vi kan få reda på mer om detta fenomen här hemma i Sverige?

Al Qaeda har hotat med att smitta Västerlänska kvinnor med AIDS och de verkar lyckas, med politikers feghet att inse och agera mot detta.

Anonym sa...

Carl, det sista inlägget får mig att tänka på filmen "Lilja forever"

hans-ove sa...

målnr felaktigt.