14 april, 2009

Vi minns Sophie

Säkerligen har många Rakryggadläsare hört, sett eller läst om den våldtagna flickan som begick självmord bara timmar före hon skulle vittna i rättegången mot den misstänkte gärningsmannen. Sophie Lohede var bara 14 år när hon blev brutalt våldtagen. Sophie misstänks ha blivit drogad och våldtagen upprepade gånger av den 42-årige missbrukaren från Jönköping. Hon är en av många våldtäktsoffer i Det Nya Sverige. De flesta lever sina liv efter våldtäkt i fruktan, ångest och självförakt. En del gör som Sophie – avslutar den livslånga mentala misshandeln som installerats av våldsverkare, med eller utan pedofil läggning.

Det styrande systemet idag har fullständigt misslyckats i att skydda hederliga och skötsamma medborgare. Samhället blir allt otryggare och allt fler människor, gamla som unga, utsätts för våld, hot, rån och våldtäkt. Fängelserna är överfulla och häktena likaså. Bloggen Befria Media skriver följande:

”2008 anmäldes 6867 våldtäkter, år 1999 anmäldes det 2405. Den höga siffran har sedan 1999 ökat med nästan 275 %. Vissa forskare tror att mörkertalet är stort och bara 10 % av våldtäkterna rapporteras. Om det stämmer så är det 68 670 våldtäkter i Sverige varje år men bara mellan 100 - 200 skyldiga döms vilket måste vara världsrekord.

Juristen Ann-Cristin Hjelm har på uppdrag av Brottsoffermyndigheten granskat grova brott i Svea Hovrätt (kulturgenererade brott, myt och verklighet). Hon fann att 85 % av våldtäktsmännen var födda utomlands eller var barn av utlandsfödda föräldrar.”


Åklagare Erik Schreiber lade ner våldtäktsåtalet mot den misstänkte 42-årige gärningsmannen efter Sophies självmord. Schreiber har nu begärt överprövning av det nedlagda ärendet.

Rakryggad skänker en tanke till Sophie Lohede och hennes efterlevande med hopp om lindring för dem, men även om hopp om ett brutalt öde för Sophies baneman, vem han än är.

14 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MS sa...

Namn på aset finns på Bloggen Politiskt Inkorrekt. Där finns även en direktlänk till namninsamlingen för att åklagaren ska öppna fallet igen.

Anonym sa...

Sjukt hur ni resonerar, mannen har inte medverkat till att kvinnan dog därmed kan han knappast dömmas för et. Det enda han gjorde var att erbjuda henne medecin så hon skulle må bättre och det gjorde hon också och tacka på det finaste sätt en kvinna kan. När föräldrarna sen kom på affären bröts deras kontakt och därmed hennes medecintillgång. Hon hade då inte kvar något att leva för och tog därmed livet av sig, tragiskt nog.// Medecinmannen

Anonym sa...

Bara 85%!! ja men då har vi alla jagat upp oss i onödan och beskyllt våra nya super swedes för att ligga i topp på våldtäkts listan.. nu skäms jag och ber alla om ursäkt som har sagt att jag har fel.
förlåt alla besserwisser, jag bestämmer vad du ska tycka människor förlåt fårlåt

Robb@n

Fosterjordnära sa...

.det brutala ödet.....det skulle jag kunna utgöra ,rent spontant!

Robsten sa...

Förjävligt, rent ut sagt förjävligt. Hade jag varit pappa till Sophie så skulle jag.....bäst vi slutar här :-(

Anonym sa...

Inga ord kan lindra sorgen,jag hoppas bara att den som skadat henne verkligen åker dit och får ett rejält straff. Min mamma sa alltid. Hut går alltid hem. Och med det menade hon onda gärningar slår alltid tillbaka på den som utfört dem.

carl sa...

detta var droppen!
så här kommer det gå för alla Svenskar som med sophie.

Sverige har haft en folk mängd under 10 000 år på mindre än 7 000 000 miljoner Svenskar och se hur bra landet rest sig under krig och fattigdom. först när massinvandring och försörjning och våldshandlingar från utlänningar sedan 1975-2009 nu brakar folkhemmet samman.
Skall folk mängden öka skall det vara av etnisk Svenskar. vi kommer återigen bli en fantastisk stat med industrier och välfärd och kan på så sätt hjälpa folk i deras hemländer. inte att välja ut några miljoner främlingar som får semester i Sverige och som skall begå övergrepp och bestämma över oss.

15. Carl | april 14, 2009 at 5:54 e m
1200 miljarder om året fås i genom skatt, fördelas dom bättre kan Svenka folket åter få det bra. nu går de till 3 saker EU, bidrag till främlingar, ruttna politikers egna fickor. lite smulor delas ut till folket så de kan fortsätta göda dj-ävlrna
medinen för Sverige är du och jag och alla läxar upp kommunalråd,landstingpolitiker, riksdagsledamöter så de förstår vem som bestämmer.

Robin Shadowes sa...

Man gråter inombords när man ser bilder på denna fordom glada lilla flicka, trots att man inte kände henne. Det är sådana som henne som skulle varit vår framtid. Som skulle burit den svenska fanan vidare till nya generationer. Men usch nu gick jag väl och blev rasisitisk där. Jag menar naturligtvis att hon skulle burit allahs flagga istället.

Anonym sa...

Till Anonym..."Sjukt hur ni resonerar"

Han gav henne vad då?
Medicin? Han gav henne medicin, de finns inte ord för vad jag känner för dig just nu, obehag, ilska är väl de närmsta jag kan komma!

Menar du att han gav henne knark och att hon "tackade på de finaste sätt en kvinna kan tacka" att hon även blev sexuellt utnyttjat av detta kräk till man? Han gjorde henne beroende av någon skit (som kommer sänka många fler ungdomar i vårt land innan folket vaknar och fattar) och p.g.a av att hon behövde denna drog så utnyttjade han henne, sex mot droger.

Inget nytt fenomen men att skriva något så respektlöst om Sophie gör mig vannsing av ilska. Jag kände henne inte personligen men jag vet om många som gjorde det! Denna man förtjänar allt straff han kan få, vi kommer aldrig få Sophie tillbaka men vetskapen att denna man inte kommer göra om de, skulle lindra smärtan. Men eftersom vi lever i de samhälle vi gör kommer de aldrig hända, han komme hitta någon ny tjej och göra samma sak om och om igen, tills knarket tar hans eget liv!

De må hända att han inte mördade Sophie med sin egna händer men alla vet att han gjorde det, han bär ansvaret för Sophis död! Även om han aldrig kommer att dömas för de, eftersom de var indirekt och ingen dirket handling. Men han bär de yttersta ansvaret för hennes död!

Vi kommer alltid minnas Sophie, vi kommer aldrig glömma, Vi kommer Sakna henne och kämpa för att hennes banneman ska dömas i en rättvis domstol, kanske inte nu, men vi glömmer aldrig!

Jag hoppas du tar åt dig och ångrar dina ord, Sophie förtjänar inte de orden! Ingen förtjänar de orden, speciellt inte en våldtagen, kränkt ung flicka! Hon tog sitt liv för att hon inte orkad mer, låt det genast upphöra, hon har lidit nog!!

Anonym sa...

Till "anonym": Jag menade inget illa, allt var skrivet som en provokation, har hedrat henne på andra forum. Tycker att det är upp till andra att "fixa" 42åringen. Rättsväsendet ska inte ändras så att det ska gå att dömma folk i detta läge, det vore ödestigert.//medecinmannen

Britta sa...

Hon var tattare, han var tattare. Man förstår varför zigenarna INTE vill ha sitt eget land, det skulle aldrig fungera!

Anonym sa...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

Anonym sa...

Till medicinmannen! Ja de funkade bra som provokation för jag blev vansinnig, men jag förstår vad du menar. Han kanske inte bör dömas för mord/dråp eller liknande men för våldtäkten ska hans dömas, även om Sophie är död så ska han dömas. Han var på rättegång idag men det var en annan tjej som var offer. Tycker du inte att hans ska bli dömd nu p.g.a media pådraget eller kan han inte alls dömas för vad han gjorde mot Sophie?