23 maj, 2009

DN sällar sig till TV4/Metro-mobben

Tidigare har Rakryggad rapporterat om TV4:s och senare Metros annonsförbud för Sverigedemokraterna inför EU-valet. Sd vägras annonsplats, helt enkelt. Alla partier ska inte ges samma chans, enligt TV4 och Metro. Nu förenar sig Dagens Nyheter med antidemokraterna, fast på ett mer förslaget sätt.

Inför EU-valet har DN valt att skapa ett EU-valtest. Genom att svara på 25 frågor (som partierna också lämnat svar på) får man reda på vilket parti som bäst stämmer överens med dina åsikter. Riksdagspartierna finns med, Junilistan finns med och Piratpartiet likaså. Men inte Sverigedemokraterna. Om en väljare ovetandes sympatiserar med sd så ska denne inte få reda på det, har DN bestämt. Någon som fortfarande hävdar att sd låtsas vara martyrer?

Sven-Olof Sällström, partiets förstekandidat, kommenterar:

- Lägger man ihop DN:s agerande med annonsförbuden från TV4 och Metro, så börjar man se ett mönster. Att svenska journalister medvetet diskriminerar och tystar partier man ogillar i syfte att påverka valutgången är mycket allvarligt. Dagens Nyheters agerande är både oseriöst och odemokratiskt.

Dagens Nyheter sällar sig således till den elit i mediesamhället som anser vanliga människor vara mindre vetande än de själva. Mindre vetande människor som behöver någon som pekar med hela handen åt dem i den svåra processen att självständigt ta ställning. Jag vet inte hur många jag talar för - men det är nog betydligt fler än de som utgör DN:s, TV4:s och Metros ledning - och jag säger:

- Lägg ner! Vi är vuxna människor! Vi behöver inte ert förmynderi!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Men varför länkar du till DN i vänsterspalten?

BLU-82 sa...

DN har ju sedan SDs bildande motarbetat detta parti. DNs och etablissemangets kvalificerade mobbningskampanj har pågått oförtrutet sedan decennier. Media och etablissemanget vill fördröja svenskarnas uppvaknande i det längsta, för att de sedan skall acceptera fullbordat faktum, nämligen att Sverige är ett mångetniskt , islamskt inferno , och att denna händelseutveckling var självklar och naturlagsgiven. Media är svårt rasistisk och fientlig mot etniska svenskar och andra vita, och den som inte kan eller vill inse detta faktum är bara att beklaga. Etablissemnget för en kompromisslös kamp i avsikt att frånta svenskarna deras land. Anledningen till detta är troligtvis att media ägs av personer vars målsättning är en planet utan stater, en global zon, där människan endast är en identitetslös, rotlös varelse utan någon entnisk eller nationell identitet. Alla folk skall fråntas sina länder, inte bara svenskarna, och likt en hjord zigenare ska människogrupper kunna fösas vart de Styrande så behagar.

Karpstryparn sa...

Ja, att människor som anser sig vara demokratins företrädare är emot demokratin är mycket allvarligt, å andra sidan är det ju tyvärr ingen nyhet att journalistkåren agerar på det här viset. Bort med dessa drägg och fram med demokratiskt lagda journalister istället!

Weine Berg sa...

Anonym 15:29: Jag har fått kritik även för att jag länkar till ND och Nordisk, men precis som i de fallen hänvisar jag till att jag står för mina åsikter, inte för andras (t ex de jag länkar till). Mina länkar är sådana som kan vara av intresse för läsarna.

Anonym sa...

Åsiktsfascisterna beskyller SD för att lida av konspirationsparanoia. Men TV4, Metro och DN:s handlande bevisar motsatsen.

Bosse i Uppsal sa...

Tycker att nämnd media uppvisar ett fullkomligt häpnadsväckande förakt för demokratin Sverige och dess medborgare?!

Tänk en stilla tanke på var och när mediacensur och åsiktsdiskriminering av detta slag förekommit tidigare i historien så börjar suset från kusliga vingslag att höras.

Bosse
En sann demokrat

Anonym sa...

Gjorde testet och fick 65% överensstämmelse med Vänsterpartiet, ganska intressant att de ansåg att jag låg närmast dem, då jag i några av deras kärnfrågot ligger så långt ifrån dem som man kan komma. Samtidigt är jag övertygad om at mina svar (komna direkt från hjärtat) om SD varit med i testet hade överensstämt med SD till mellan åttio och nittio procent.
Jag hoppas verkligen att Svenskarna är kapabla att tänka och dra slutsatser på egen hand.

//En vän i Kampen

Anonym sa...

Jag träffade Mona Sahlin och hennes sällskap på Rubinens uteservering i Göteborg idag. De hade ingen aning om att det finns något som heter jobb och utvecklingsgarantin där människor tvingas arbeta åtta timmar om dagen för 65% i a-kassa (max 680 kronor om dagen innan skatt). Har de inte varit med i facket så är det 223 kronor om dagen som gäller innan skatt från försäkringskassan och för att komma upp till existensminimum får de söka hjälp hos socialtjänsten. Ingen av dom i sällskapet visste om detta och Mona tyckte att jag var jobbig och gömde huvudet i sina händer när jag berättade hur verkligheten ser ut i sverige och att det är oerhört lätt för de som är inne i systemet att ge arbeten till sina nära och kära. Mona och hennes sällskap kan anställa vilka de vill och det innebär att de som de anställer inte behöver ha någon utbildning alls då släkt,kamrater är det finaste som finns och det är den interna utbildningen som gäller. Ska vi som saknar kontakter men har högskoleutbildning (studielån som ska betalas tillbaka) finna oss i att de flesta befattningar ges till deras nära och kära när de inte ens vet hur verkligheten ser ut?

eklanda sa...

grottmannen josefsson är fan inte
bättre,du låter som en sverigedemokrat sa han till en pensionär som sa sanningen i debatt.
kan inte denna flummjanne ta emot emot kvinnan som sa sugen jobb,att denna kvinna tagit emot sfi i 8 år märks jävligt tydligt,men att lära sig språket kan ju vara farligt.då är hon kanske inte sugen jobb längre,fy fan moske nej tack.

Affe sa...

Svårt att inte bli lite skadeglad när man läser desperata Fi-väljares kommentarer. De har säkerligen inget emot att SD inte fick vara med i testet.

DN offrar Fi för den "goda" saken. De kunde inte utesluta bara SD. Det skulle vara för magstarkt för många. Nu får det mer legitimitet när man även utesluter Fi.

Anonym sa...

Testen kunde tas i flera lander. Nar jag tog testen skrev jag att jag bor i England, da kom SD med som ett alternativ i slutbilden, men i den svenska versioen sa togs SD bort.

Sverige saknar yttandefrihet, sa enkelt ar det, och alliansen bedriver samma politik som vanstern med liten skillnad.

Nagon borde studera hur tidningarna skrev innan presstodet kom till, stodet gjorde att fri kritik mot vissa fenomen stoppades helt.

peter

Micke sa...

Dn anser enligt sitt eget svar på frågan att SD inte har någon chans att komma in i Eu-parlamentet, därför har de inte tagit med dem; Det finns 20 partier som ställer upp i valet och vi har bestämt att ta med de partier som har chans att komma in eller redan sitter i parlamentet.

Stig sa...

Eftersom PK-media inte har några gränser när det gäller mobbing av SD så kan ju SD lika gärna vräka ur sig vad som helst utan att ha något att förlora gentemot medierna iaf.
SD kan lika gärna gå ut med budskapet att alla blattar ska kastas ur ur landet hur länge de än bott i Sverige och att de ändå aldrig kan bli svenskar ty de har inte våra ariska gener och negrer presterar sämre i IQ-test så dem kan vi skicka till koncentrationsläger så gör de någon nytta och muslimerna (troende såväl som sekulariserade) bör skickas direkt till ugnarna även om det kommer at lukta pyton ett tag, men lite skit får an ta för en god sak skull osv osv...
Reaktionen frän PK-media skulle ändå inte kunna bli väre än vad den är.
Men det Sverigedemokraterna ändå har kvar att värna om är sin egen heder och värdighet dvs det som TV4, metro och DN glömt vad det ö.h.t. är - dessa tre korrumperade råttor!

Anonym sa...

När jag gjorde testet för någon dag sedan fanns SD med! 85% överensstämmelse fick jag :=). Man har alltså valt att ta bort det ur testet, vad vill man dölja?/MoodyBlue

Anonym sa...

Det är skrämmande vilken vidrig demokratisyn Svensk media står för. Det värsta är att en stor del av befolkningen inte kan sila lögner från fakta och därmed tror på dessa demokratiföraktande journalister och deras smutskastning av Sd. Låt oss hoppas Svensken vaknar till valet och röstar in Sd med besked till riksdagen, först då tror jag medias vinklingar kommer avslöjas.

Anonym sa...

Det fanns även ett liknande test på Aftonbladet där dem flesta partierna var med dock inte Sverigedemokraterna.