01 maj, 2009

Migrationsöverdomstolen: Depression är skäl för uppehållstillstånd

Att Det Nya Sverige har de mest generösa, och för den delen underliga, flyktingdefinitioner har undgått få Rakryggadläsare. I Det Nya Sverige definieras till och med de som inte klarar av att uppfylla dessa låga krav på flyktingskap som flyktingar, eller rättare sagt papperslösa sådana. En definiton direkt hämtad från USA där man numera kallar ”illegal aliens” för ”undocumented immigrants”.

Den så kallade Migrationsöverdomstolen i Sverige har nu beslutat att ge uppehållstillstånd till en person från Kirkuk i Irak – på grund av dennes depression. Jo, ni läste rätt. Det räcker numera för en person att vara deppig för att få uppehållstillstånd i Det Nya Sverige. Detta rapporterar Fria Nyheter. I det prejudicerande fallet skriver ”Migrationsöverdomstolen” att flyktingens ”framtida psykosociala utveckling och hälsa på ett avgörande sätt skulle äventyras om han tvingas återvända till Irak.”

Det Nya Sverige expanderar hela tiden flyktingbegreppet att omfatta alla - utom riktiga flyktingar förstås. Homosexualitet är numera ett flyktingskäl – men fråga mig inte hur Migrationsverket kontrollerar om en person verkligen är homosexuell…

När ska någon berätta för svältande barn i Afrika, att Det Nya Sverige inte har råd att skicka mer hjälp eftersom pengarna läggs på möbelbidrag, bostäder och socialbidrag till deppiga och homosexuella araber som vill flytta till Sverige?

20 kommentarer:

Stig sa...

Är det Första April och inte Första Maj idag?
Eller har migrationsverket en annan almanacka och skickar ut aprilskämten retroaktivt?

Stig sa...

"Homosexualitet är numera ett flyktingskäl – men fråga mig inte hur Migrationsverket kontrollerar om en person verkligen är homosexuell…"
Migratonsverkat har naturligtvis sina egna bögar som nogrannt kontrollerar den saken!

Anonym sa...

Detta betyder i praktiken att alla i hela världen som är "deppiga" kan komma hit och får livstids försörjning av Sverige.

Undrar också hur Migrationsverket kontrollerar hurvida en person är homosexuell? -och vad händer om homosen efter PUT, plötsligt ändrar läggning och blir hetrosexuel? Blir personen utvisad i så fall?

Skogman.

Anonym sa...

I Sverige är det bättre att hjälpa en person här, än 100 i tex Afrika.
Helt horribelt och väldig osolidariskt tycker jag.

Anonym sa...

Ännu ett steg till att skära ner på psykiatrin för dem som inte har något annat medborgarskap än svenskt. När hela släkten anländer så har alla behov av psykiatrin och ges sjukersättning/pension via försäkringskassan trots att sjuka och arbetslösa i sverige har börjat ta livet av sig. I en stad i norra sverige har man börjat tända ljus utanför försäkringskassans kontor. Ett ljus för varje person som har begått självmord då de nekats sin sjukpenning/sjukersättning och inte vill förnedra sig genom att söka socialbidrag. Tänd ett ljus för alla svenskar som inte har något annat val än att gå till bracka/fattigstugan när de förlorar sina arbeten. Tänk på dom stolta som väljer den sista utvägen.

Fosterjordnära sa...

Nageltrång ,det är nästa steg. Ett tips till nästa års flyktinggäng ,som förmodligen överstiger 100 000 individer.

Greger Rutgerson sa...

Bra uttryckt Weine! Det du säger är så mitt i prick att det egentligen inte behöver kommenteras.

Anonym sa...

Du är så bra Weine! du är en så stor man.. Det ska du ha och egentligen mer därtill.

Man borde bygga en stor staty av dig och placera mitt i stan! :D

MS sa...

Världens tunnaste bok. " Skäl som talar emot ett PUT i Det Nya Sverige"

Daniel sa...

Vad blir nästa steg, förkylning?:)

BLU-82 sa...

Fattigdom borde vara ett flyktingskäl i Sverige. Minst 50 miljoner människor har ju blivit totalt utblottade pga den internationella ekonomiska härdsmältan. Dessa måste omedelbart flygas hit. Jag ska kontakta den röd-gröna oppositionen och omedelbart och med kraft framföra mina fullt berättigade krav. Mexico City, med sina 20 miljoner invånare är utsatt för risk att infekteras med gris-sjuka, dessa måste med omedelbar verkan flygas hit. Dessa krav är berättigade, humana och fullt realistiska. Genomförs detta inte inom kort, så går jag till Europa domstolen och anklagar Sverige för rasism !!

Anonym sa...

Blir mer och mer deppig för varje dag som går! vill ha sol,bad och billiga paraply drinkar, givetvis vill jag inte jobba utan bara ligga och mysa under en palm på stranden, packar väskan och söker asyl i Thailand.
Börjar med att ange hot mot mitt liv som själ men kan även sträcka mig till att bli både bisexuell,homo eller ensam kommande barn, är 40 år men va fan går det i Sverige så måste det fungera där med, så ner med teddybjörnen i resväskan för nu kommer bingovinsten Robb@n och berikar er.

Robb@n

Anonym sa...

varför är sjukersättning mindre förnedrande än socialbidrag?
för att än med sjukersättning slipper söka jobb??

samma kostnad för skattebetalarna

Robin Shadowes sa...

Känna fjärilar i magen blir nästa anledning till att bevilja PUT. Alla bombkrevader måste ju orsaka tinnitus. PUT direkt. Gör asexualitet och metrosexualitet till asylskäl och vi kommer få se horder av araber och somalier med dessa sexuella preferenser.

politiska bloggar sa...

Hej!

Lite off topic här tyvärr men hittade inga övriga kontaktuppgifter. Jag har just börjat restaurera den gamla blogg katalogen motvarnet.se och skulle gärna se att denna blogg tillsammans med andra adderades där för att försöka åter bygga det arkiv av systemkritiska bloggar som existerade som en samlingspunkt hos motvarnet.se

Driver du en politisk blogg lägg gärna till den i katalogen.

MVH/

vinterbadaren sa...

Med anledning av massiva hacker,virus&spamattacker under den senaste veckan ligger bloggen "Högerkänga" tillfälligt nere i några dagar.

Vinterbadaren
www.freesweden.org/blog

Anonym sa...

Varför erkänner dom bara inte; "vi ska ta in alla, bara".

Att sen inte pengarna räcker till för att hjälpa ca 700 pers i afrika för samma summa som en "flykting"familj här är ju en annan femma.

/haubits

Anonym sa...

ALLA SKA MED !!!

Anonym sa...

Varför inte även låta alla med nageltrång och ölkagge ochså få stanna? Detta är ju dessutom betydligt enklare att bedöma rent praktiskt?

NEJ!, ALL(A) ska ut ur Sverige och det ögona böj!

/Randor

Anonym sa...

ALLAH SKA MED!