30 april, 2009

Låga straff för gruppvåldtäktsligan

Gruppvåldtäktsligan, som Rakryggad skrivit om tidigare, har nu fällts för en del av sina brott. De dömdes för våldtäkt på en 12-årig och en 16-årig flicka. Troligtvis är det många fler som råkat ut för ligan och två fall är fortfarande under utredning. Ligan, som härjade i Södertäljetrakten, döms till låga straff i traditionell ordning i Det Nya Sverige. Strängaste straffet blev 4 års fängelse och kortaste straffet 8 månader.

Hade jag fått bestämma hade Ramaz, Milad, Sanar, Savio, Pols och Rahim fått avtjäna 30-åriga straff – i Irak, som de kommer ifrån. Alternativt hade vi hyrt fängelseplatser av Ryssland i Sibirien. Men nu är det minsta man kan hoppas på att dessa s.k. män råkar ut för vad de själva utsatt flickor för. Vi får hålla tummarna.

9 kommentarer:

trado sa...

så här skriver AB:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5033530.ab

Danne sa...

Bara en av dem fick livstids utvisning !!!!!! , skicka tillbaka alla till Irak och låt dem ruttna där eller låt dem sitta i fängelse i Sibirien som du föreslog Weine.


Nåja nu tar jag helgdag och ägnar mig åt andra mer trevliga saker.

Trevlig Valborg alla rakryggade människor.

BLU-82 sa...

Man får hoppas att de blir rejält gängknullade på kåken och kanske råkar ut för en döds-"olycka". En olycka händer ju så lätt.. När som helst så kommer nästa överraskningssex-härva nystas upp, då fler berikare dras fram i ljuset såsom de pensionsräddare de i verklighten är. Varför frontar inte kvällsdrakarna med dessa tjusiga främlingars bilder, som de tex gjorde med den sadistiske våldtäktsmannen Niklas Lindahl ? Är det pga att dessa fina berikare är blattar, tro ??

Anonym sa...

Instämmer till fullo!

Janne

Robin Shadowes sa...

För jävligt att dom bara fick sådana mes-straff med playstation dessutom medan tjejerna i praktiken har fått livstidsstraff. Dom är märkta för livet och deras närmaste familjer kommer också lida för lång tid framöver. Att skicka dem till Irak vet jag inte. Dom blir väl bara fria tämligen omgående. Då gillar jag Sibirien-lösningen bättre. Gärna med medföljande kastrering (dock ej kemisk)...

Anonym sa...

Enligt EU skall all offentlig verksamhet handlas upp i konkurrens för att det skall bli så billigt för skattebetalarna som möjligt.

Ett område som är försummat (det finns många) är fängelsetjänster. Jag är övertygad om att t.ex. Rumänien och Bulgarien kan ge bra anbud. Eller varför inte Ryssland, Redan ordet Sibirien torde ha en brottsavhållande effekt.

Då skulle SKV få in mer skatter samtidigt som både kostnaderna minskar för skattebetalarna och brotten minskar.

Vi skulle inte heller behöva bygga nya fängelser. Fängelserna skulle kunna användas som häkten som det är stor brist på

Varför kan kriminalvårdsstyrelsen smita från att tillämpa EU-direktiv? Är brottslingarna något slags frälse som man inte får spara på?

Anonym sa...

Robin_S, jag har jobbat så många år med kirurgiska ingrepp, att jag kan säga mig vara duktig med skalpellen. Ställer så gärna upp gratis. Även den skickligaste kan förstås slinta ibland, hehe..
midgardsjarlen

Anonym sa...

Tyvärr så gör vi tvärt om i fängelse frågan,
nu kämpar vi med näbbar och klor för att ta hit självmordsbombare, Guantanamo terrorister och all värdens slödder som bara går att uppbringa till ett hårt liv i svenskt fängelse med tv och video på rummet och bättre mat än våra egna pensionärer får tugga i sig.

Robb@n

Anonym sa...

Dags tidningen här i Skåne löd rubriken såhär "Höga straff för unga våldtäckmän" ......