12 maj, 2009

Rösta ner EU!

Den 7 juni är det dags att rösta på kandidater och partier till EU-parlamentet. Som systemkritiker förespråkar jag att man röstar på de som säger nej till EU. EU måste läggas ner då det inte tar till vara på Europas nationers intressen utan bara gränslösa ansiktslösa ekonomiska internationalistiska sammanslutningar.
Få kommer att rösta i detta val, vilket betyder att din röst kommer att få mycket mer tyngd om du väljer att rösta. Rösta medan du kan!

26 kommentarer:

Gammelsvensk sa...

För mig känns det här valet som det allra viktigaste. Med Lissabonfördrag och ännu mera makt åt EU så blir våra nationella val bara ett spel för gallerierna.

Jimmy S. Windeskog sa...

Rösta ND och kryssa Tomas Johansson!

Anonym sa...

Jimmy Windeskog:

Varför?

Robsten sa...

ja, även om de nu inte lägger ned, fransoserna och andra element, får väl göra som de vill. Så skall Sverige gå ur unionen.

Johan sa...

Ganska onödigt att rösta ND då de ändå inte har en chans att komma in.

Rösta SD och kryssa Kent Ekeroth!

Anonym sa...

Vilka partier röstar mot EU?

-junilistan
-nationaldemokraterna
-piratpartiet
-sverigedemokraterna
Stämmer detta?

Vilket parti gör bäst nytta? Är det största partiet eller spelar det ingen roll?

Skogman.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

crap... :/

Peo sa...

Skogman - några fakta:

Junilistan är för ett fortsatt svenskt EU-medlemskap.

Är Piratpartiet för eller emot EU? Vem vet... Tror inte de själva vet heller.

Endast SD och ND kräver att Sverige lämnar EU.

ND har ingen chans att ta mandat, vilket däremot SD har.

Slutsats: rösta på SD!

Anonym sa...

Självklart ska ni alla rösta på Sverigedemokraterna!!!

ND har ingen chans endå.
PP är en enfrågeparti ffs!

Fosterjordnära sa...

Varför har Nationaldemokraterna ingen chans?
Det är väl upp till väljarna som avgör?
Ekeroth? Är det inte han som springer sionisternas ärenden? Vad skall han i parlamentet att göra ,lobba för avskaffandet av Palestina?

Anonym sa...

Rösta på Weine!

/Randor

Anonym sa...

SD och Sven-Olof Sällström så klart!

ArgSvenne sa...

Om man ska kryssa någon på SDs lista i EU-valet. Då finns det speciellt en person som förtjänar många personkryss:

Nr 4. Mikael Jansson, Göteborg.
Han är en kämpe och har varit med i många år. Han var bl a partiledare för SD åren 1995-2005 och han förtjänar verkligen en plats i EU-parlamentet!

Finns det något argument för att kryss Kent Ekeroth?! Nej, ser inga!

Annars rösta på ND!

PS:
Kolla in min kanal på YouTube annars =)

Anonym sa...

Humm, bara "ner med EU" räcker väl inte.. Det tycker ju vissa inom V oxå.. väl? -nej, rösta "ner" OCH nationellt tack!

MVH Haubits

Anonym sa...

Jag hade tänkt lägga min röst på S.O Sällström i SD, men så hörde jag något ofördelaktigt han hade sagt, så jag skulle vilja ha fler bra kandidatnamn i SD, om ni har några fler tips att ge?

/Melker

Anonym sa...

Dessvärre har ND inte någon större chans i det här valet, innan ND har en vettig chans måste SD blivit så stort i EU-parlament och Riksdag att många nog "vaniljsossar" röstar på SD, då kan de som egentligen hellre stödjer ND eller andra nationellt sinnade partier gå vidare till att rösta på dessa. I detta valet och i Riksdagsvalet 2010 om ingenting väldigt oväntat inträffar så är det bästa för alla med någon slags fosterlandskärlek att rösta på SD. Om SD får 3,9 procent i nästa val och ND 2 procent så har hela den nationella rörelsen förlorat det valet, får SD 4,1 procent och ND 1,0 så har hela den nationella rörelsen vunnit.
I såväl EU-parlamentsvalet som det kommande riksdagsvalet måste vi taktikrösta och då blir det SD som måste få vårt förtroende.

//En vän i kampen

Jimmy S. Windeskog sa...

Det bästa argumentet att rösta ND är att de helt enkelt har valets bästa politik. Hela vårt demokratiska system bygger på att man skall rösta på de man sympatiserar med och inte bara kör ett flockbeteende.

Sedan är det ju givetvis ingen katastrof att välja SD, förutom ND har de den bästa politiken. Gör man det skall man givetvis kryssa Micke Jansson.

Johan K sa...

Rösta på vem som helst som är kritiskt inställd till överdriven/opproportionelig invandring, korruption, hänsynslösa företagsflyttar, allmän laglöshet och lösdriveri.

Tack för ordet!

Anonym sa...

Jag tänker definitivt rösta på nationaldemokraterna. Sd är inte nationella. De är ett populistiskt parti som inte kämpar för svenska folkets överlevnad.

Tuss sa...

VILL rösta på ND men sd har större chans... ND kommer bli större hoppas jag men jag vill få in folk nu där! Tyvärr ND kommer sd få min röst denna gång! Men bättre det än m eller något annat eller hur

Anonym sa...

Jag kommer göra som Windeskog, rösta på Nationaldemokraterna!: www.nd.se

Thomas verkar också bra, gammal sd:are, han kryssar jag.

Mvh /Nationaldemokrat

Anonym sa...

Vill passa på att citera den nationaldemokratiska skribenten Jörgen Kromann, varför man bör lägga sin röst på ND isället för SD

Jag citerar:

"I valet och kvalet! Jaha, kära läsare, hur ska man nu förhålla sig till det kommande EU-valet? Ska man kanske strunta i det? Dom gör ju ändå som dom vill...suck?


Eller ska man hasa sig iväg trots allt och rösta på något kritiskt parti...hm...? Är det lönt att rösta på ett växande men ännu relativt litet parti som Nationaldemokraterna? Sverigedemokraterna är ju hittills större.... men är de bättre?

Det man bör hålla i åtanke är att Sverigedemokraterna är för den högerdestruktiva marknadsliberala frihandeln som styrs av en global ekonomisk och politisk maktelit vilket i praktiken faktiskt motverkar partiets nej till EU. Därmed är partiet egentligen inte för ett verkligt självständigt Sverige med en i huvudsak svenskägd inhemsk marknad.

Dessutom är det så att Sverigedemokraterna fullständigt struntar i det svenska folkets etniska rätt att existera och talar istället om ”kulturnationalism”. Detta innebär i praktiken att det är helt i sin ordning om flera miljoner invandrare anpassar sig, lär sig svenska och dansar kring midsommarstången. En sådan politik innebär att vårt folk byts ut successivt av en massinvandring med masspopulation. Det gör ingenting, menar SD, bara den svenska kulturen blir kvar. Men vårt folk då, betyder inte det något? Det dör ju ut!

Nationaldemokratin däremot har som växande folkrörelse sociala ambitioner som ställer krav på den svenska marknaden att förbli svensk och sätter folkets väl före storfinansens. ND motsätter sig därför med bestämdhet den liberala frihandelns ohämmade rörlighet över gränserna.

Nationaldemokratin önskar också uppriktigt och tydligt att det svenska folket och dess etnicitet och sammanhängande kultur erkänns och skyddas nu och i framtiden. Ondskan och rasismen ligger inte i ambitionen att vilja bevara ett unikt folkslag utan den ligger i viljan att vilja förskingra och förinta det.

Världens folkliga mångfald kan bara bevaras och försvaras just genom att olikheterna ses som unika och värdefulla egenskaper. Detta vill högerpopulistiska SD varken erkänna eller förstå. Jag hoppas att du gör det.

Så det är egentligen hur enkelt som helst! Gör det rätta valet så slipper du kvalet!"


Från:http://www.nd.se/nyheter/kommentar.asp?komentID=94

Mvh/ Nationaldemokrat, tidigare medlem i SD, men som nu kommer rösta på ND!

Anonym sa...

Jag ska rösta på SD:aren Kent Ekeroth för att islamiseringen måste stoppas och EU har en del av islamiseringen att göra. Stoppa EU och islamiseringen!

Fröken Sverige sa...

" Eoppoyz sa...

Jag ska rösta på SD:aren Kent Ekeroth för att islamiseringen måste stoppas och EU har en del av islamiseringen att göra. Stoppa EU och islamiseringen!

Instämmer! Man måste rösta på någon som jobbar dagligen mot islamiseringen. Om inte den stoppas har vi inget annat kvar att kämpa för.

/FS

Fröken Sverige sa...

Den som funderar på Piratpartiet ska lyssna här:

http://imittsverige.blogspot.com/2009/05/rickard-falkvinge-pp-gor-bort-sig-i.html

Mvh

/FS

Kjell sa...

Rösta Sd. kryssa nr 4 Mikael Jansson.