26 maj, 2009

Så förstörs det vi älskar

Rakryggad och många andra bloggar tar ofta upp de olika delarna av förstörelseprocessen av västvärlden. Kanske allt för sällan tas sammanhanget upp där en större överblick ges. Trots att västvärlden består av många och olika länder ser processen nästan likadan ut i samtliga länder. Vissa skillnader finns, även om de är små.

T ex i England och Frankrike används ofta kolonialtiden som ett slagträ mot engelsmännen respektive fransmännen för att göra dem mer mottagliga för kött-tsunamin. I Sverige och många andra länder går det inte, av historiska skäl, att använda samma slagträ. I USA används argumentet att landet byggdes av invandring. Att säga att USA byggdes av européer är dock mer historiskt sant, men detta tas bort i ekvationen för att avancera kött-tsunamin även där.


Här är en Youtube-film som ger en överskådlig blick i 7 steg vilket recept som används för att förstöra västvärlden.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tänkt samma sak.

När jag besökte England (vilket jag aldrig gör igen) för 15 år sedan möttes min flickvän och jag av indier, afrikaner från engelska kolonialländer. Själv tänkte jag inte så mycket på fenomenet just då. Sedan drog jag iväg till Afrika (till en före detta engelsk koloni) och där ville praktiskt taget ALLA till England. Jag såg ett mönster. Dessa afrikaner hade det förhållandevis bra i jämförelse med övriga Afrika tack vare engelsmännen som fört med sig teknologi med mera. Indien är det samma sak. Många indier hade inte varit där dom är idag tacka vare engelsmännen. Jag förespråkar absolut INTE kolonism men frågan är vad detta för med sig till dagens Europa?

Är det så att England känner skuld och "måste" ta in extremt mycket folk från forna kolonialländer?

Skogman.

Anonym sa...

Vad beträffar Storbritannien och Frankrike så är detta rentutav garvvurmande. Vilka var det som först exploaterade det "svarta afrika"? Jo, samma arabballar som nu väller in på samma kontinent som på ett adekvat sätt eftersträvade att lösa problematiken där. Jo, visst har Europa och övriga väst ett ansvar för kolonialismen som urartade något efter yttre påfrestningar men detta innebär ju inte att MUSSE PIGG skall ha rätt att diktera här!

DÖD ÅT ISLAM EN GÅNG FÖR ALLA!!

/Blondinbella

Anonym sa...

Jag blev lite paff av att i princip alla steg som beskrevs i videon perfekt passar in på läget i Sverige.

// Salad

Anonym sa...

Vad säger du Weine om att fira nationaldagen med Tv4?

http://www.tv4.se/1.984352/2009/05/07/fest_for_hela_sverige_under_nationaldagen_i_tv4

Anonym sa...

Hej Weine! Minns inte vad det heter men det var i stil med "Sveriges vänner" eller någonting. Iallafall så visade jag stor tacksamhet mot en svensk medmänniska häromdagen. Jag och min familj åkte tåg. Vårt barn i barnvagnen behövde mer utrymme på det trånga tåget. Jag frågade en äldre dam om hon kunde tänka sig att byta plats med oss. Hon var trevlig och bytte stolsplats. Detta gjorde att familjen kunde sitta samlad och hade nära till toaletten när det var dags för blöjbyte. Den äldre damens fina gest skulle inte gå obemärkt förbi tänkte jag. VI svenskar som hjälper varandra ska minsann bli fler. Jag stegade till tågbistron. Där köpte jag en dagens lunch, kaffe och bulle. Stegade tillbaka till den äldre damen och sa " Lunch med kaffe på maten är härmed serverad" Och ställde ner den överfulla brickan på hennes plats. Många i vagnen såg detta och damen sken upp som en sol och tackade med ett mycket varmt leende. Vill uppmana svenskar att fortsätta ge något till andra svenska medmänniskor. En härlig känsla och medicin för själen!

Mvh
Lägereld

Stig sa...

Oavsett vad de forna kolonialmakterna än gjort sig skyldiga till så är det ju horribelt att dagens engelsmän, fransoser, spanjorer, holländare, m.fl. skall få sota för vad deras farfars far gjorde på 1800-talet. Och inte ens då hade mannen på gatan någon ekonomisk nytta av kolonierna, han kunde inte bli fattigare och var ju själv en sorts slav. Det var naturligtvis bara övre medelklassen och adeln som vann på kolonisationen.
Det är onaturligt, självdestruktivt och machosistiskt att inte försvara sitt eget lands kultur och nationella sammanhållning oavsett hur stora skuldkänslor man eventuellt kan ha för vad förfäderna gjort.
Nietzsche sa "dåligt samvete är oanständigt". Jag har börjat förstå vad han menade...

Anonym sa...

Weine, du menar alltså att de miljoner afrikaner som arbetade på södern bomullsfält helt utan någon monetär ersättning helt saknar betydelse i USA:s uppbyggnad?

wodinaz sa...

Synnerligen viktig film! Det är precis det det handlar om. Globalisterna vill ha en värld av lätthanterbara frakturerade stammar, så att de kan suga ut enorma räntor via världsbanker etc. från alla människor, så att de kan få tillgång till alla naturtillgångar etc. utan besvär. De som ogillar globalisternas projekt är helt enkelt rasister. Praktiskt.

Betrakta de framgångsrika upproren mot globalister och infiltratörer:

Gandhi ledde en nationell rörelse mot britterna som byggde på indiernas identitet som hinduer, som indier.

Dessa besvärliga Gandhister hade en identitet, och kunde således göra gemensam sak och kasta ut infiltratörerna.

Sak samma med IRA mot britterna/storfinansen, Tyskland mot storfinansen/judisk infiltration, etc.

Hur skall man lösa detta? Hur skall man göra så att folk inte blir besvärliga och kommer dragandes med en Gandhi?

Mångkultur! Ingen enhet, ingen ordning, ingen gemensam vilja, inget gemensamt intresse i naturtillgångarna, inget hävdande av territorium. Bara oändligt tjafsande folkgrupper emellan.

Jättebra, för globalisterna men dåligt för 99.999% av världens befolkning.

Västhatare och ulandskramare: tro inte att globalisterna kommer att sluta när
Väst är förstört, utan de kommer att fortsätta och införa en global mångkultur så att de får tillgång till alla naturtillgångar utan minsta invändning.

Varför tror ni att de hatar Venezeuala och Iran? Därför att de är länder som är oberoende, de rår sina egna naturtillgångar och t.ex. Venezuela bedriver handel med sina grannländer UTAN att passera via storfinansen utan, som i fallet med Kuba, direkt byteshandel -- detta för att slippa globalisternas giriga fingrar.

Alltså är Venezuela och Iran hatade som pesten i dagens massmedia.

Tyskland gjorde samma sak på 30-talet, de bröt med storfinansen och ordnade sin egen ekonomi och, inledningsvis, ingick i byteshandel med grannländerna.


Patrioter i alla länder förena eder mot storfinans, globalism och tribalism!


De politiskt korrekta är enbart apologeter för vad storfinansen företar sig. Som de alltid har varit. Finanshögern orsakar helvete för befolkningen och pk-vänstern rationaliserar och förklarar varför det ser ut som det gör. Fantastiskt arrangemang.

Markus Wiechel sa...

Intressant. :)

Henrik sa...

Kan fylla i Wodinaz inlägg eftersom han så fint gled in på Iran utan att utveckla detta. Irans demokrati störtades 1953 med hjälp av USA-stödd propaganda(Operation Ajax) på grund av att Irans ledare ville att Irans olja skulle tillfalla Iran.

Robin Shadowes sa...

Jag tror inte att det är så enkelt som bara girighet som driver dem. Pengar har dom redan i överflöd. Snarare är det makten själv och absolut makt korrumperar absolut. Att få styra hela världen efter eget befinnande. Dom ser oss inte ens som människor utan som boskap dom kan göra vad dom vill med. Vi vet alla hur det slutar för den riktiga boskapen (djuren alltså). Kanske är det så det kommer sluta även för oss, som Soylent Green, fast paw rikhtight.

Vad naturresurser beträffar så är vi ju ett rikt land. Mycket att utvinna och skövla m a o från norr till söder. I skåne vill storbolag utvinna skiffer och kaolin. Längre upp i landet finns det tydligen gott om uran. Det finns säkert även andra mineraler och metaller att utvinna här och var i det avlånga landet. Dessutom finns det gott med skog, både här och i Finland. När infödingarna är ur vägen kan man bara skicka in stora avverkningsmaskiner som i Amazonas och hugga ner flera fotbollsplaner per dag. Nu är ju vi pytte-länder jämfört med Brasilien så kalhyggena lär ju synas rätt snabbt. Nysvenskarna är ju dessutom inte direkt intresserade av att ströva omkring i naturen, vilket ju är en händelse som ser ut som en tanke...

Dessutom tror jag att man även planerar att omförflytta dom etniska invånarna till helt olika platser runt om i världen. Det är förmodligen inte heller en slump att man avrustar både polis och militär. När infödingarna slutligen vaknar till vad som håller på att hända och gör uppror så sätter man in främlingar att slå ned upproren, då dom inte har nån lojalitet eller samhörighet till det folk dom är satta att krossa.

Vi lever i en intressant tid men kanske ännu mer i en oerhört obehaglig tid där utkommandet är högst osäkert.

Hans Backe sa...

"USA byggdes av européer är mer historiskt sant". Det kan vara ett av de absolut mest ointelligenta påståenden jag någonsin har hört. Miljoner ameikanska indianer slaktades och miljoner afrikaner fördes med våld till amerika för att arbeta som slavar och bygga landets rikedom. I de västra delstaterna utnyttjades hundratusentals asiater som lågavlönad arbetskraft under slutet av 1800-talet. Är det detta du menar med att europeer "byggde" USA? Rasistisk propaganda av värsta sort. Det är motbjudande att se att så många svenskar saknar historisk bildning och tror sig vara bättre än andra människor. Vidriga rasistsvin är vad ni är.

Anonym sa...

Söndra och härska?

Oerhört tveksamt. Wodinaz vill få det att låta som ett liberalt projekt. Ett storfinansens projekt. Men om vi tittar ut över världen. Vilka länder är det som producerar mest? Jo, de stabila länderna. Även om vi inte skulle få några länder i en One World Government så skulle den bli oerhört inneffektiv med allvarliga motsättningar. Eller är det någon här som har den uppfattningen att inbördeskrig är ekonomiskt lönsamt? Jag tror inte på det här med one world government. Asien blir väl svårast att övertyga och snacka om att de i så fall kommer att springa om oss i en övrig inneffektiv värld där lite kan produceras och mycket måste satsas på militär för att hålla upproret nere. De skulle inte tjäna 1/10 av vad de gör idag.

Weine Berg sa...

Hans Backe: Jag vet inte om du kännert till det forna Egyptens storhet? De hade mängder med afrikanska slavar. Ändå påstår aldrig någon att det inte var egyptierna som byggde Egypten. Det måste ju betyda att alla som påstår att egyptierna byggde Egypten är "vidriga rasistsvin" som du skrev.

Tips: Undvik tillmälen om du vill diskutera sakfrågan.

BLU-82 sa...

Weine. Vilken ras tillhörde då egyptierna som byggde Egypten ? Var det de bruna fellahns som idag bebor nilens stränder ? Var det andra bruna och svarta arabfolk ? Vad är sanningen om detta ?

Weine Berg sa...

BLU-82: Ja, det är också en intressant debatt. Helt klart.

BefriaMedia sa...

OT

VARNING! SITUATIONEN AR KRITISK!
Ni i fri media riskerar att få era bloggar och youtube kanaler nedstängda i vilket ögnoblick som helst.

En av de största samhällskritiska youtube kanalerna har stängs ned utan motiv, utan förvarning. Det fanns inget copyrigh materials eller annat materal som kan orska en nedstängning på någon av filmerna, läs mer pa vår blogg.

VARNING! Var beredd på mer fascist liknande åsiktsförtryck och avstängningar precis som innan valet 2006, nu är det val igen. Ingen går säker i Sverige. Facismen reser sig igen i form av en Reinfeldt med hjälp av FRA och IPRED?

Vi återkommer med ett reportage om youtube.

Micke Håkansson sa...

Hej Rakryggad !

Här är en stackare som råkat illa ut i vårt korrupta samhälle

Och den stackaren kommer nog aldrig att bli rakryggad.

http://www.totalskandal.se

Det går inte att lita på varken rättsväsende eller politiker längre..

Karpstryparn sa...

Till Hans Backe: Din kommentar var nog den mest okunniga och idiotiska kommentar som jag har läst på ett bra tag. Försöker du vinna 1:a pris i idioti? Och hur kan du anklaga folk för att vara rasister, när du inte ens vet vad ordet rasist innebär? Mer ointelligenta "tuppgökar" än dig får man verkligen leta efter. En grundlig undersökning av din kunskapsnivå vore nog på sin plats. Vet du ens hur man knyter ett par skor?

Till Weine Berg: Intressant det här med kött-tsunamin.

Anonym sa...

http://www.totalskandal.se
Sorglig historia. Har Wiene lagt märke till den omredigerade bilden av mannen som får en hand över sin mun samt en text "tyst kritik kan få mångkulturen att rämna" samt att rakryggad.nu texten längst ner klipts ut ur bilden.