18 juni, 2009

Fråga till Jan Scherman

Hejsan Jan,

Inför valrörelsen till EU-valet i år
meddelade du väljarna att TV4 bestämt att Sverigedemokraterna inte ska få annonsera hos er. (Du kan höra hela ditt svar på denna länk). Du säger där bland annat att ni ska ”se hur det går och utvärdera resultatet”.

Nu är valet över och resultatet visar att Sd fick 3.3 % av rösterna. Nu undrar jag om ni har utvärderat valresultatet och hur Sverigedemokraternas 3.3 % påverkar deras möjlighet att ni i nästa val godtar deras pengar för annonser i valrörelsen? Blev resultatet som ni hade tänkt er? Eller prövar ni en annan strategi i nästa val för att få resultatet dit ni vill?

Hur kan ni få för er att det är er uppgift att särbehandla vissa partier för att få ett valresultat ni önskar? Antingen låter ni alla partier annonsera eller inga alls. Så enkelt är det. Ni behöver knappast överlägga för att inse detta. Lika för alla – ingen särbehandling.

Om Det Nya Sverige hade varit rättskaffens hade ni blivit fällda för ert agerande. För övrigt borde Sverige inrätta en demokratidomstol som då skulle handha ert ärende, mötestörningar (högmålsbrott), hot mot politiker och andra brott mot demokratin. För vad är egentligen skillnaden på ert och AFA-kommunisternas försök att tysta partier som ogillas?

Svar önskas.

Mvh,
Weine Berg

www.rakryggad.nu

36 kommentarer:

Danne sa...

TV4 är ju till för att fixa fina kontorsjobb år pk-kompisarna.
de kommer ju aldrig vilja ha integration, de lever ju på att invandrare och svennar skall kuvas.ingen vill ha det nya Sverige.

! se nedanstående youtubeklipp, ohoo känner du igen dig. Att man bör ha med nån av “RÄTT” hudfärg för att klara sig. Det är ju helt sant, fast omvänd “rasism” råder i Politiskt Korrekta Sverige.

# tips nr 1:Jag bor i invandrartät område och då får man hotfulla blickar på sig. men om man slår följe med nån av sina invandrargrannar och samtidigt säger några artiga ord undertiden man är på väg mot samma portuppgång. DÅ,då märker man skillnad, alla man går förbi coolar ner och ser nu helt ofarliga ut.

# tips nr 2: bli lite tummis med den som är hövding då kan du gå fri när de rebeliska ungdomarna skall blockera din väg bara för du är “Svenne”.

#tips nr 3: när sosse och alliansens kommunalråd eller fackpampar eller pk-styrda handläggare på kommunen skall bestämma över dig, se till att du har “beskydd” av invandrare då törs de inte säga nej. Som de automatiskt gör mot en vanlig obetydlig “Svenne”. Efter invandrarnas “påtryckning” fick vi nu helt plötsligt tvätta i tvättstugan PÅ SÖNDAGAR efter 30 års kamp!
# tips nr 4: möter ni poliser se till att snabbt säga några artiga ord med närmsta invandrare ANNARS kommer polisen att bråka med dig som är “Svenne” och underkänner din cykelbelysning även på ljusa dan och du får böter.

http://www.youtube.com/watch?v=uj0mtxXEGE8&feature=PlayList&p=43CCC6FA37E83BF2&index=0&playnext=1

DET ÄR SVÅRT ATT VARA INVANDRARE I SVERIGE MEN
DET ÄR ETT STORT HANDIKAPP ATT VARA SVENNE I SVERIGE, tro mig.

TW sa...

Ja hur ska icke-svensken (jude) Scherman kunna svara på detta? Hur han än gör så framstår han som skendemokrat. Denna lilla folkgrupp på 0,26% av nationens befolkning tror sig alltså kunna styra valresultat.

Pelle sa...

Under tiden som vi väntar på ett politiskt korrekt & intetsägandes svar från Scherman så får jag önska blogginnehavaren Weine samt alla som här läser en riktigt trevlig midsommar.

Anonym sa...

Ska bli intressant och se om Jan svarar och vad Jan svarar. Svarar han låter det kanske så här -vi låter bara partier som sitter i riksdagen vara med och annonsera.

Skogman.

BLU-82 sa...

Att försöka konfrontera TV4 med fakta är som att försöka bekämpa väderkvarnar likt Don Quixote dvs att sparka in öppna dörrar. Man kan lika gärna försöka prata om demokratins berättigande med AFAs molotovförsedda och rånhuveklädda horder.Likt materia och antimateria går etablissemanget och demokratin inte ihop. Den enda möjlighet man har att accepteras som demokrat av dessa , är att tycka exakt lika som dom.

Rakborsten sa...

Bra Weine. Ska bli intressant att se vad och om Scherman svarar.
Blir det lika intetsägande svar igen månne?


//Rakborsten

Stig sa...

Hur får man stopp på Dannes blogg-SPAM med exakt samma kopierade och förvirrade "PK-kritik" i den ena bloggen efter den andra, oavsett ämne. Att tala förstånd med en som saknar input är säkert meningslöst.

Pelle sa...

I väntan på svar så får vi spela bingo.

http://sahlinbingo.se/

Daniel sa...

Någon gång kommer de att ställas till svars för deras agerande.
Mycket rep och många lyktstolpar kommer att behövas.

Övralid sa...

BRA RUTET!
Om och vad, den ständigt hånleende vidriga typen svarar är inte så viktigt.
Men dina frågor kan säkert få många att vakna och genomskåda Bonnierkanalens metoder.

Johan K sa...

Bra Berg!

Trevlig Midsommar!

Anonym sa...

Jadu Weine, den där lille självgode översittaren lär du aldrig få något svar av. Skulle han trots allt bemöda sig, så kan du räkna med att rasistflosklerna kommer farandes i alla möjliga tappningar. I vilket fall som helst så firar vi svensk midsommar, där landsförrädare och PK-idioter inte ägnas en tanke...Blodsven

Dragan Klaric sa...

Äntligen kommer sanningen fram om hur många muslimer det finns i Sverige.

"Islamic Centers ordförande Bejzat Becirov har svårt att tro på uppgiften.
– Om hela EU tillåter halal- och koscherslakt kan Sverige inte stå utanför, säger han. Och det går inte att nonchalera en miljon människors önskemål."

Källa: http://sydsvenskan.se/sverige/article443571/Religios-slakt-far-inget-EU-undantag.html

Anonym sa...

Bra Weine!
TV4 med Jan Scherman i spetsen är en av PK-maffian och InvandringsIndustrins portalfigurer.
TV4 med sina ägare är ute för att trycka ner allt som är svenskt och nationalistiskt. Det är många som tjänar på InvandringsIndustrin.
Dom som INTE tjänar på detta, utan får betala i stället är våra äldre, barn, ungdomar och sjuka som inte får den hjälp som samhällskontraktet föreskriver.
Nä, dra fram igen, vad mångkulturen och InvandringsIndustrin kostar i form av försämrad ekonomi, mänskligt lidande och försämrad samhällsservice till svenska medborgare.
TV4 deltar väldigt aktivt och är en mycket viktig spelare i den enorma "mur" av PK tänkande som UNDANHÅLLER SVENSKA FOLKET stora sanningar om vad som pågår i Sverige.
Vi behöver ett stort starkt svenskt nationalistiskt parti i Sverige som tar hand om våra etnikt svenska frågor som nu trycks ner av t ex TV4 !!!!!
Mvnh BJL GBG.__________

Anonym sa...

Bästa Weine Berg!

Jag har tagit del av ditt mail, där du ställer en del frågor och har några funderingar.

Jag har ingen anledning at svara på dina frågor.

TV4 är ett privat företag och vi tar ingen notis av dina insinuanta tankar.


Med vänlig hälsning,
J. Scherman.

Annemi sa...

Han skrev en kommentar, otrevlig och försökte skylla ifrån sig, men i alla fall! Det är nog det s.k. "svar" han kommer att göra? för vad ska han hitta på för att svara ordentligt.Det kan han inte längre. Han hade nog inte väntat sig att SD skulle få så många procent, så nu står han där med huvudet i sanden, precis som strutsen! Hjälper nog inte längre med att försöka tysta vissa partier längre.Han har inga svar att ge, helt enkelt!!

Robsten sa...

Bra att denna Scherman svarar på bloggen i alla fall. Tydligen väckte din artikel ett visst intresse.

Jo skillnaden med AFA är att det ondare när de svingar sina järnrör och knogjärn. AFA hindrar faktiskt politisk verksamhet och valresultatet, Är det någon som tänkt denna tanke? Schermans klumpiga bojkottande hjälpte snarast SD, vi fick lite extra röster tack vare det. Tack Scherman, kan du inte göra om detta inför valet 2010? Du har varit till stor hjälp för oss som tröttnat på den förda politiken.

Weine Berg sa...

Jag betvivlar att det är Scherman som svarat...

Anonym sa...

Hej Weine!

Denna bloggen bygger helt på att andra människor, utrikes ifrån inte skall komma till Sverige och ta del av vår välfärd. Kan man tänka sig att andra idéer som inte kommer från "svenskt" tänkande också kan vara något att ta tillvara, precis som med vallonerna ni diskuterade i kommentarena till ditt förra blogginlägg. Det kanske tillför något till det svenska samhället som är bra om inte nu så kanske om 10, 30 ,50 eller 100 år vad vet vi?
Jorden har under hela sin utveckling varit en plats för utveckling i olika riktningar som givit det vi har i dag. Man kan inte tro enfaldigt att allt skall vara som det var på 60 eller 70 talet då det svenska folkhemmet fortfarande fanns kvar, det finns inte längre set är bara att acceptera vare sig du eller jag inte vill eller vill det. Det vi skall kämpa för är alla människors rätt att utöva sitt sätt att leva inom de gränser vi satt upp i Svea rikes lagar. Man skall inte se ned på någon som har en annan uppfattning om vad som är "svenskt" så länge det ryms inom de lagar vi satt upp, inte menar du väl att det är fel på våra lagar som vi och våra förfäder har stiftat? Det du är rädd för är att Sverige skall bli utarmat på grund av tsunamin av invandrare som du uttrycker det. Detta kan mycket väl berika det Sverige du önskar akall stanna av och förbli såsom det var på 40 - 50 - 60 talet innan arbetskraftsinvandringen började.
Det kommer aldrig att bli så igen, utvecklingen kommer obönhörligen att gå vidare.

MVH
Anonym läsare av din blogg

Anonym sa...

Weine:

Om jag minns rätt så har du tidigare kontaktat TV4 och Sherman i liknande ärenden åtminstone vid ett tillfälle. Fick du då svar och på vilket sätt i sådana fall?

Trevlig midsommarafton!

/Risto

Weine Berg sa...

Risto: Ja, jag anmälde TV4 till PO, vilket du kan läsa om här: http://rakryggad.blogspot.com/2008/01/rakryggad-anmler-tv4-och-aftonbladet.html

Anonym läsare av din blogg: Du begår ett misstag om du tror att utveckling är något abstrakt som bara sker. Utveckling drivs framåt av människor och är inget förutbestämt. Du och jag är människor och vi kan påverka utvecklingen. Det finns ingen väg framåt annat än den människor skapar efter de förutsättningar som finns. Att säga att "det aldrig kommer att bli så igen" är alltså att frivilligt avhända sig den makt man som individ har.

Alla: Glad midsommar!

Anonym sa...

Anonym 21:25,

Du har nog missuppfattat Weine och alla andra som har likanande asikter. Jag tror inte att vi har nagot emot hur Sverige sag ut pa -50, -60-talen, dvs ett Sverige med ganska manga invandrare som arbetar och skoter sig. Det vi kritiserar, om du inte forstatt det annu, ar att kanske 2 miljoner nyinvandrade har kommit som flyktingar, de flesta utan att vara flyktingar, de ska darfor skickas hem. Av de 2 miljoner som kommit ar dessutom manga kriminella och eviga socialfall, aven de skall skickas hem eftersom de inte kan anpassa sig.

Nu over till de som ar riktiga flyktingar som inte ar kriminella och som inte blir eviga socialfall, de kunde nog tolereras forut eftersom de var fa, kanske 3 % av alla som kommit. Nar situationen i deras hemlander har gjort att de kan atervanda sa ska aven de skickas hem.

Men nu anser jag att inte ens riktiga flyktingar ska tolereras i Sverige eftersom landet ar overfullt, det finns varken bostader eller resurser, det finns for mycket brott, for manga som snyltar och inte har nagot har att gora. Om vi utvisar samtliga falska flyktingar, kriminella, eviga socialfall, och riktiga flyktingar som kan atervanda sa kan jag tolerera en stor invandring, kanske 1000 om aret.

Med andra ord accepterar jag en stor invandring (1000/ar) under forutsattning att de skoter sig och betalar for sig.

Jag talar inte for Weine eller nagon annan, men jag hoppas att du nu kanske forstar var kritik battre an vad ditt inlagg antyder.

Klaric, 1 miljon muslimer blev en plotsligt nyhet eftersom myndigheterna hemlighaller de riktiga antalen tills vi av en ren tillfallighet far reda pa sanningen, skrammande hur fort det gar att bli en minoritet.

peter a

z999 sa...

Jan och TV4 har helt fel. Det är inte så enkelt som att hänvisa till att man är ett privat företag och har rätt att ta in vilka annonser man vill. TV4 har sändningstillstånd som förpliktar och som inte ger fria händer att sända vad man vill även om det är rätt högt i tak när det gäller reglerna. EU har uppmärksammat en del missförhållanden och har på gång förslag som innebär att det blir förbjudet för medieföretag (tv och tidningar och radio) att förbjuda för utvalda grupper att annonsera. Ett liknande förslag borde ha funnits i svenska riksdagen för flera år sedan men partierna har utnyttjat demokratins svagheter och inte dragit upp detta. Demokratin brukar hävdas vara det bästa systemet att bygga ett samhälle på men det betyder inte att det är något självgående. Om antidemokrater från TV4 kör över intentionerna och utnyttjar luckor i lagen så faller systemet och det har det redan gjort i och med att vissa grupper stängs ute från annonsering.

Våra lagar och vårt system bygger på att det har funnits något som kan kallas folksjäl (copyright Adolf Hitler), en samsyn bland människor vad som är rätt och fel. Ju större samsyn (=etniskt homogen kultur och därmed synsätt) desto mindre lagar behövs det. Men när bedragare från TV4 medvetet utnyttjar kryphålen så blir samhället tvunget att gripa in på något sätt, då testas den demokratiska andan hos de folkvalda.

z999 sa...

Anonym:
"Denna bloggen bygger helt på att andra människor, utrikes ifrån inte skall komma till Sverige och ta del av vår välfärd."

Ta del av? Hur kan du ens tänka tanken att det går att se det som moraliskt försvarbart? Om man som politiker inte förstår att det är en gemensam kassa man förvaltar så borde man kanske söka ett annat jobb med mindre ansvar. Man kan ju inte basera Sveriges rikedom på sin egen lön, ett land är inte rikare än sin fattigaste medborgare. Hur ska du annars kunna motivera att fattiga ska hålla sig till lagar och regler om dom inte har exklusiv rätt till statskassan liksom alla andra svenskar.

"Kan man tänka sig att andra idéer som inte kommer från "svenskt" tänkande också kan vara något att ta tillvara, precis som med vallonerna ni diskuterade i kommentarena till ditt förra blogginlägg."

Nej, det kan man inte. Vallonerna hade ett västerländskt synsätt (kultur alltså) och ger därmed inga större problem. Många invandrares misär bygger ju på deras synsätt (=kultur i det här fallet) och den har dom bestämt sig för att lämna.

"Det kanske tillför något till det svenska samhället som är bra om inte nu så kanske om 10, 30 ,50 eller 100 år vad vet vi?"

Det var ett konstigt sätt att resonera. Vi har ju fått lagstifta mot kulturella influenser utifrån.

"Jorden har under hela sin utveckling varit en plats för utveckling i olika riktningar som givit det vi har i dag."

Ja. Och vissa länder har utvecklats på ett sätt och andra på ett annat. Vilka länder är det som behöver ta intryck av vilka tycker du?

"Man kan inte tro enfaldigt att allt skall vara som det var på 60 eller 70 talet då det svenska folkhemmet fortfarande fanns kvar,"

På den tiden gick det "framåt" och varje generation strävade efter att efterlämna ett bättre samhälle till nästa generation.

"Det vi skall kämpa för är alla människors rätt att utöva sitt sätt att leva inom de gränser vi satt upp i Svea rikes lagar."

Vilka vi? Det där är inget som jag ställer upp på.

"Man skall inte se ned på någon som har en annan uppfattning om vad som är "svenskt" så länge det ryms inom de lagar vi satt upp, inte menar du väl att det är fel på våra lagar som vi och våra förfäder har stiftat?"

Dom lagarna var anpassade efter ett svenskt synsätt. så sent som 2004 fick vi lagstifta mot barnäktenskap och dte beror inte på svenskarna.

"Det du är rädd för är att Sverige skall bli utarmat på grund av tsunamin av invandrare som du uttrycker det."

Jag skulle hellre uttrycka det som att Sverige redan har blivit utarmat.

"Detta kan mycket väl berika det Sverige du önskar akall stanna av och förbli såsom det var på 40 - 50 - 60 talet innan arbetskraftsinvandringen började."

Du jämför väl inte den invandringen med dagens invandring?

"Det kommer aldrig att bli så igen, utvecklingen kommer obönhörligen att gå vidare."

Ja, men vi bestämmer inriktningen. Just nu har vi inte en svensk/västerländsk utveckling.

Anonym sa...

jag blivit drabbad av afa pga att jag ställde upp för sd i kommunalvalet 2006 fy fan gl

Fröken Sverige sa...

GLAD MIDSOMMAR till alla - men i synnerhet till Weine som också får en STOOOOOOOOOOR kram!

Bra att du fortsätter din kamp med oförminskad styrka, vännen!

/FS

Anonym sa...

Till Z999

När man tar del av något både man ger och tar med andra ord deltar i samhället inte så som du beskrivit det. De som har blivit Svenska medborgare deltar i det Svenska samhället vare sig du vill det eller ej. Politiker, du, jag och invandrare.

Vi = Alla svenska medborgare alltså, du med.

I ena meningen är det vi som lagstiftar och i nästa är det inget du ställer upp på, hur skall du ha det?

MVH
Anonym läsare av Weines blogg

Anonym sa...

Kolla in den här linken...intressanta fakta tycker jag...

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=378763

dan Åke sa...

Moderaterna döljer att de har mullornas man i Svensk riksdag, det borde blivit nyval, är det inte förbjudet att fixa röster från diktatur anhängare!!
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/21/mullornas-man-sitter-i-sveriges-riksdag/#comment-8703

z999 sa...

Anonym:
"När man tar del av något både man ger och tar med andra ord deltar i samhället inte så som du beskrivit det."

Inte? Om jag flyttar till ett land med arbetslöshet, vad bidrar jag då med? Ta en koll på arbetslösheten bland invandrare, jag orkar inte leta upp länkar längre för att upplysa självutnämnda antirasister om självklarheter så du får leta själv.

Något som är tragiskt med alla självgoda (det kallas för självgod när man utnämner sig själv till att ha rumsrena åsikter och alla andra för att vara främlingsfientliga eller vad man nu väljer) är att dom lever kvar i sextiotalets arbetskraftsinvandringsperiod. Kanske dags att ställa fram klockan eller nåt? Och det är väl vi från extremhögern som vill flytta tiden tillbaka och inte ni, håll er på er kant.

"De som har blivit Svenska medborgare deltar i det Svenska samhället vare sig du vill det eller ej."

Ja, tyvärr är det så. Men detta är inte fastställt av Gud utan går att ändra på. Till att börja med att sätta ett stopp för mer invandring och sedan anser jag att dom som har fått uppehållstillstånd på felaktiga grunder helst ska utvisas. Om det går att göra och samtidigt behålla rättssamhället.

"Vi = Alla svenska medborgare alltså, du med."

OK. Men dom som inte bor i Sverige, ser du dom också som svenska medborgare? Jag skriver om att stoppa invandringen.

"I ena meningen är det vi som lagstiftar och i nästa är det inget du ställer upp på, hur skall du ha det?"

"Vi"=9 miljarder individer. Jag anser inte att lagarna är perfekta och vill påverka det jag tycker är fel (gör inte alla det i någon mån?). Jag tappar sammanhanget i vad du menar egentligen.

Naivtive sa...

Vad som inte anonym 21:25 har funderat på är att svensk välfärd är ett avtal mellan 2 parter. Politiker och skattebetalarna. Dessa avtal har anpassats vid varje valrörelse med reform och finansiering. Och så har varit under största delan av 1900 talet. Det var aldrig självskrivet att skatten skulle höjas eller att den eller den kostnaden skulle betalas av samhället eller den enskilda medborgaren. Man kunde tycke bra eller dåligt men med mandat från riksdagsval genomfördes relativt öppna reformer inom budgetens ram. Vi betalar in skatt och skall få tillbaka sjukvård, utbildningar, trygghet vid allahanda situationer. Vi har även ett avtal med FN om flyktingar som behöver hjälp vid nöd.

Det är naivt att tro att inte den svenska välfärden lockar individer från mindre välordnade länder, barnbidrag, socialbidrag, tak över huvudet, mat fördagen och en massa självklara saker för oss men lyx för dom. Den ena reformen efter den andra har naturligtvis olika värderingar beroende vart man kommer ifrån. Ingår det i kulturen att avla 10 ungar så blir barnbidraget en guldgruva. Vurmar man för kusingifte och för genetiska defekter vidare till ens avkommor så är LSS Lagen och Särskilt Stöd rena lottovinsten. Ett par millar om året kan en gravt handikappad anhörig sopa hem till familjen.

Inte ens DNA kontroll använder vi oss av för att reda ut identitet och anhörighets koppling. Hur många dubbla identiteter och lånade barn för att öka på antalet inkomster för enskilda familjer kan vi bara gissa i mörkret. Men när andra länder vidtager åtgärder bara hukar våra makthavare sig och i bästa fall mummlar något om rasism.

Vi hade inte behövt bryta mot avtalet med FN eller svenska lagar för att haft ett samhälle som både hade respekterat flyktingar, svenska pensionärer och brottsoffer och olika kulturer.

Nu stavas vansinnet "fjäsk för presumtiva väljare" vare sig Måna Muslim, Maude den blinde och döve eller Fredde Fjäskaren. Den sistnämde stod i Turkiska staden Kulu och tackar för hjälpen för uppbygganden av Sverige på 60-70 talen. Vad han glömde att fråga var hur många som fortfarande levde av svenska bidrag i dag? Hur många sjukpensionärer och sjukskrivna turkar lever på svenska skattemedel år ut och år in i turkiet och andra u-länder?

Vad blev det av våra ömsesidiga avtal i det ena valet efter det andra? Vad är det för idioter som inte begriper att välfärden lockar hit individer som med vidöppna ögon inte tror vad de ser i landet av mjölk och honung?

Det handlar inte om främlingsrädsla, det handlar om ett avtalsbrott och dess konsekvenser. Bedrägeri är en rubricering. Trolöshet mot huvudman är ett annat fungerande lagrum och det varit inom ett företag eller organisation.

Hur kan svenska politiker tro att inte denna insikt kommer till var mans kännedom. Är det denna skrämmande tanke som driver Ulvskog till Bromölla för att lägga locket på invandringens kostnader? Är det samma rädsla som gjorde att riksdagspartierna suckade ut av lättnad när Pirat Partiet överraskade i EU valet och inte SD? PP är nästan redan överflödiga i den tekniska utvecklingen på internet och olika anonymitets tjänster....

Robin Shadowes sa...

Inte så konstigt att det har kommit in fler musslor under Äggskallens regering än under Riksgrisens. Herregud och Måna Muslim vill öka inflödet till 200000/år. Det blir som att välja mellan pest och pest i valet nästa år. Bara Sd och Nd är undantaget.

Anonym sa...

Två frågor till Weine:

1. Varför tvivlar du på att det är Sherman som svarat?

2. När kommer det nya klistermärken?

Hälsningar från Värmland!

Anonym sa...

Fusk vid det svenska EU valet.

Jag är tyvärr inte duktig på det här med att länka sidor.
Adressen nedan går till Sveriges radio Ekot den 22/6 kl 07.00
Man kan dessutom lyssna på nyheten och få bekräftat det man redan visste

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=2918341

Weine Berg sa...

Anonym 23:26:
1. Det ter sig underligt att svara på ett mäjl via en bloggkommentar, det är därför jag tvivlar.

2. Det står skrivet i stjärnorna. Finns inget sådant planerat som det är nu.

Anonym sa...

Till Z999

Ett förslag:

Låt alla betala själva för den sociala välfärden och ta inte ut den via skattsedeln så är problemet med att man man tycker invandringen är en för stor belastning på samhället borta.

Man får se till att försörja sig själv efter bästa förmåga. Ingen behöver se snett på någon annan för att den personen kostar samhället något för detta existerar inte då.

Troligtvis kommer hjälporganisationer att ordna med soppkök, härbergen kommer att inrättas för hemlösa, sjukvård och skolor bekostas via försäkring och skolavgifter. Möjligtvis kanske någon som har råd hjälper till med donationer eller bidrag.

Eventuellt finns det ju också människor som kan tänka sig hjälpa personer som kommit i onåd i sitt hemland på grund av krig eller politisk förföljelse.

Men det är bara de personer eller organisationer som vill hjälpa andra människor i nöd som kommer att ha kostnader för detta.

Ta dock ut skatt för att betala rättsväsende och polis så att de föreslagna åtgärderna inte tar sig uttryck i ökade stölder och bedrägerier.

Så till Sveriges invånarantal:
9 miljader = 9000 miljoner =9.000.000.000, det är vi ens på jorden ännu. Då snackar vi invandring när Sveriges befolkning når dessa siffror.


Med vänliga hälsningar.

läsare av Weines blogg