14 juni, 2009

Kritiker får svar

En anonym kritiker lämnade följande kommentar på artikeln EU-valet: Sd tredubblade sitt stöd. Mitt svar längst ner.


Hur fan tänker rasister? Dom flesta är nog överens om att man har en skruv lös om man är rasist/nazist! Utan invandrare skulle vi fortfarande vara kvar på stenåldern, vi utvecklas p.g.a dem... Ni idioter tycker jag ska lägga ner denna störda blogg. Vad hände med att alla är lika mycket värda? Håller ingen med oss? Tycker ni seriöst att invandrare inte är lika mycket värda. Tycker ni att invandrare tar alla jobb? Då har ni fel, invandrare får inga jobb! Jag känner folk som är utbildade till lärare men ända får dom inget bättre jobb än städare. Heter man Ahmed Samir får man inte lika bra jobb, för det mesta. Invandrare tar inte era jobb, det är ni som inte kommer få jobb för ingen vill ha rasister/ nazister! TALA BARA OM FÖR OSS, VAD TÄNKER NI MED ARSLET ELLER TUMMEN?


Hejsan Anonym,

Vi är inte rasister eller nazister. Jag kan inte förstå var du har fått detta ifrån då du inte preciserar dig. Vidare diskuterar du som om all invandring är bra, men faktum är att den invandring Sverige haft de senaste decennierna har varit allt annat än bra. Den har varit destruktiv och den har tillfört litet eller inget. Kan du ge några bra exempel på vad vi har fått med denna invandring?

Du frågar också om invandrare tar alla jobb. Så länge inte två individer kan ha samma heltidstjänst tar den ene jobbet från den andre. Med massinvandringen kommer lönedumpning i och med att det blir ett överskott på arbetskraft. Bara företagen tjänar på detta.

Om du hade bemödat dig med att faktiskt läsa bloggen innan du ger utlopp för alla dina märkliga fördomar hade du sett att bloggen inte vänder sig mot enskilda invandrare, såvida de inte begått brott, utan mot den politik och den nedtystningspolicy som politiker och journalister håller vid liv. Massinvandringen hålls igång oavsett arbetslöshet, bostadsbrist, kriminalitet, utanförskap osv. Den bara rullar på som om den inte påverkar den omgivande världen. Och ingen ska få komma med kritik för då är denne rasist/nazist så som du så samhälleligt väluppfostrat anklagar oss för.

Det är bandhundar som dig som okritiskt slänger ur sig anklagelser hit och dit så fort du stöter på någon som inte tycker som du, som går maktens ärenden. Du gör alla en björntjänst - du borde verkligen stanna upp och reflektera över vad du håller på med. Eller tycker du samhället fungerar bra idag?

35 kommentarer:

Anonym sa...

Lika briljant som vanligt Weine. Önskar det var du och inte den alltför unge JÅ som var partiledare för SD ( inte för att jag tror du aspirerar men ändå ), det hade varit bra för Sverige inför valet 2010. Har förstått att du har cancer, kämpa på snälla, din blogg är en kraftkälla i tillvaron. Synnerligen varma hälsningar Henrik S.

Mr Mister sa...

Vem han pratar? Ahmed Samir lirar fotboll i Belgien, Lierse S.K. Om alla är lika mycket värda så ska den här bloggen vara kvar. Alla får blogga om dom vill. Att städa är väl ett jobb? Tänker med tummen, vad betyder det? Snubben är helt vild.

Naivtive sa...

Berätta anonym vad vi har fått mer än pizza kebab och gnällig musik från mellanöstern? Vad är det vi har fått tidigare som vi inte själva hade klarat av? Vi letar febrilt efter en nål i en höstack efter det där alla Halal Hippies talar så varm om, dvs multi kulturens välsingelse. Det som är som en legend, alla har hört talas om det men ingen sett det.

Annemi sa...

Bra Weine! Anser det självklart att ta reda på fakta före man kastar ur sig åsikter. Hur skulle t.ex din blogg kunna fungera, om inte du tog reda på fakta, innan du skrev? Inte alls förmodligen. Vårt samhälle idag, fungerar inte alls, som det borde och blir bara sämre och värre, för oss svenskar. Kan inte hitta något positivt med denna massinvandring. Sverige som skulle bli så kulturberikat, då invandrarna kom! Det enda, de har berikat Sverige med är: Våld och ännu mer våld.Det går inte att sätta ihop så olika religioner, så nära inpå varandra. Tycker det säger sig själv.Om de ska vara här, så försök sätt ihop samma religioner på samma ställe, så kanske det blir lugnare för oss svenskar? De kanske får plats i regeringshuset och i regeringens våningar, som de har lite överallt!

BLU-82 sa...

En medlem av etablissemanget som i akt och mening, och i ordets rätta betydelse fick smaka på " mångokulturen " , trots att det stod henne dyrt, var ju Anna Lindh. Någon annan form av mongokultur än den krimininella, den skoningslösa och råa ondskan finns inte, och det får svenskar erfara i större utsträckning för var dag som går. Vissa upprätthåller fortfarande fasaden om den " berikande " mongokulturen, men dessa är rika svenskar i etniskt svenska "reservat " samt galningar som tex Stig Wallin, ordföranden i 5 i 12-rörelsen, som fick sin dotter mördad av en berikare, och då blev en fanatisk förespråkare för ökad massinvasion. Så visst är Sverige galet, åt helsike och fullständigt åt fanders. Så går det när man skiter i politiken - då kommer dårar och landsförrädare och tar över istället , som Mona Sahlin och Tobias Billström , för att räkna upp två av den mångtusenhövdade skaran av nationens dödgrävare och folkets banemän.

Stickan sa...

Det här var klockrent! Herrn är verkligen en debattör av världsklass.

värmläningen sa...

"Tycker ni att invandrare tar alla jobb? Då har ni fel, invandrare får inga jobb!"

Va fan ska de hit och göra ifall de inte får några jobb? speciellt 1% (över 100'000) av Sveriges egen befolkning varje år... Och hur har invandringen drivit fram Sverige? Som Sverige var förskonad från under en längre tid, hur detta tog oss till vart vi är idag. Räknar inte Stormakts Sverige som tog kunniga personer från sitt eget rike till Finland och Sverige. Valloner köpte vi kunskapen av och valloner blev snabbt Svenskar. Finnar och Svenskar i folkslaget är det ingen skillnad på så klassar inte de finlands-svenskar som varit med och drivit BNP upp som invandrare.

Vi är inne i en av de större lågkonjunkturerna världen skådat. Vänder världen ryggen till dollarn, med hjälp av Kina och Ryssland så kan vi se en ännu djupare kris för oss. Men resten av världen kanske kan få igång sina maskiner igen och börja exportera till Kina och Ryssland.

Invandringen före krisen var idioti men att fortsätta och till och med öka under krisen => hittar inget ord för hur IQ-befriande det måste klassa som; skjut dig själv i skallen.

Du anonym kan inte du föra en vettig discussion med mig? Och ifall man ska klassa de flesta här inne på bloggen, klassas de nog mer som patrioter. Var inte du en som förespråkade att man inte skulle dra alla över samma kam? :/

eklanda sa...

Antagligen är denna anonyma fegis
en vänsterflummare som misslyckats i samhället,då tycker man inte om människor som har det bra och sköter sig,då är det lättare att tycka om visselpips idioten christoffer i sekten (rättvisepartiet)att man sedan älskar invandrare som mördar,kastar sten,våldför sig på svenska tjejer,rånar pensionärer ja då har neanderthalaren en hög iq
jämfört med dessa jävla slödder.

Anonym sa...

Förvänta er inget svar från denne anonyme man/kvinna.

Stig sa...

Du blir bara bättre och bättre Weine! Så kristallklart, kortfattat och kärnfullt och samtidigt lite ödmjukt som du klämmer åt den där Anonyms aggressiva och PK-hjärntvättade inlägg fr. 14/6 borde bli stilbildande för alla oss andra systemkritiska svenskar.
"Kan du ge några bra exempel på vad vi har fått med denna invandring?" är en fråga som vi alla känner igen oss i. Pizza och kabab hade vi nog fått utan massinvandring om nu ett par maträtter är så viktigt och kulturberikande?
Inom konst, musik, arkitektur, litteratur, vetenskap, ideologier mm är det utomeuropeiska bidraget sgs = 0.
"Massinvandringen hålls igång oavsett arbetslöshet, bostadsbrist, kriminalitet, utanförskap osv" är också en fullträff! Massinvandringen framstår faktiskt som en sorts oavbrutet skenande bulldozer utan förare.Bara ett fåtal vågar ställa
sig i vägen och blir därmed "rasister".
"Bandhundar" är en lika bildligt träffande beskrivning som dina omtyckta/provocerande fotokollage.

Anonym sa...

Bra skrivet som alltid. Weine. B.

Jag funderar ofta på.
När vänsterfolket uttalar sig så känner dom alltid en invandrare som är läkare och kör taxi eller en civilingenjör som delar ut post, en pilot som säljer grönsaker, raketforskare som bakar pizza, och jag vet inte allt. Men ett är säkert, alla är dom högutbildade när dom kommer hit.

Sen blir det lite konstigt när man ser på nyheter från flyktingläger. Där intervjuas läkare som allt för ofta är från USA eller Europa. Är inte det i så fall att gå över ån efter vatten, om det nu finns så många läkare bland den egna befolkningen?
Sen kan man ju fråga sig om det då är etiskt rätt tänkt av dessa läkare att överge sitt land och sina landsmän i nöd, för att sälja grönsaker i Sverige?
Om dom nu är flyktingar men ändå kan åka på semester i sina länder dom tidigare flytt ifrån, så kan dom väl också åka dit och erbjuda sina goda läkarkunskaper. Istället för att FN skall behöva skicka dit exempelvis svenska läkare? Dom behövs ju här.

Men om man nu då skall skuldlägga någon för att neurokirurgen Hassan tvingas köra taxi istället för att göra det han är bäst på. Då får dom svenskfientliga vända sig till politikerna istället. Det är ju trots allt dom som misslyckats med sin politik. Alla sju partier är rörande överens om att ”positiv särbehandling” skall rädda Sverige, få Sverige på fötter, ut ur krisen….. Men gör det då, säger jag. Jag har nu hört samma idisslande i 20 år.

Den positiva särbehandlingen eller rättare sagt diskrimineringen av svenskar har tydligen inte gjort nytta. Det har uppenbarligen inte hjälpt med hot om vite för en företagare som nedlåter sig att anställa en oduglig och enfaldig svensk. Varför?
Det som dock får mig att skratta mest är när man tycks tro att Sverige står och faller med pizzan. Så fort invandring kommer på tal så blir det ”Vad skulle vi göra utan pizzan”?
Ja, jag skulle som jag för det mesta gör. Välja en nyttigare måltid.

Mitt minne av Sverige när jag var yngre, var ett land som hade hög standard, mycket låg arbetslöshet, ett överskott på lägenheter i dom flesta storstäder. Obefintlig brottslighet, skrivna och oskrivna lagar som följdes för det mesta. Vi hade en fungerande sjukvård och en blomstrande industri.
Då som nu hade vi världens högsta skatter. Men allt fungerade på den tiden.
Nu flyttar företagen ut eller blir sålda och arbetslösheten stiger. Konstigt, när allt går så bra.
Vad kan det bero på? För låga skatter? För få skatter kanske?

Mitt sunda förnuft och logiska tänkande säger mig att om nu invandringen medfört och medför så mycket nya arbetstillfällen och kunskaper. Att invandringen är en så stor tillgång att vi inte kan klara oss utan dom. Borde vi då inte få mer pengar till stadskassan? Skulle vi då inte fått en ännu högre standard? Mindre sjukvårdsköer, bättre vägar, istället för att allt bara blir sämre?
Men vi är fortfarande efter mer än 25 år av en hejdlös invandring och flyktingström ett land som bara blir fattigare och får det Sämre, (svenskar likväl som invandrare). Nya skatter, höjda skatter i ett allt mer panikartat sätt för att försöka rädda en havererad politik.
När kommer vändpunkten?
Jag väntar med spänning på underverket som kommit av sig.

Anonym sa...

Bra Berg!

Visst kan arbetskraftsinvandring vara positivt under vissa omständigheter och förhållanden men det går precis som du nämner inte att skapa hur många nya arbetstillfällen som helst.

Fortsätt att kämpa på mot cancern inom dig och den ute i samhället.

Trevlig Midsommar lite i förskott!

/Risto

Anonym sa...

Ta man bort det Svenska bidragssamhället så är problemet löst.
Var och en får försörja sig själv.
Arbetslösa, sjukskrivna, pensionärer, invandrare utan egen försörjning och alla de som hittat på en anledning till att slippa jobba. Ta bort alla bidrag, sänk skatten och låt alla arbeta för sin egen försörjning. Möjligtsvis kan vi ha ha kvar en mindre skattebörda på medborgarna som får gå till Polis och rättsväsende för att stävja all kriminalitet som blir när den sociala välfärden är avskaffad.

"Trött på gnället"

Anonym sa...

Sök på nätet om den nya Diskrimineringsombudsnmannen(dvs kvinnan) Katri Linna.
Det är inte roligt att läsa!

Alvin

Anonym sa...

Hejsan Weine!

Har läst bloggen länge och uppskattar den mycket! Har även beställt klistermärken några enstaka ggr, räknar med att göra det igen. Vet att detta är känsligt men jag måste ändå fråga dig: Har du drabbats av ngn form av cancer?

Jag hoppas innerligt att det är en felaktig uppgift. Du är den sista jag vill ska få trä frack i så ung ålder. Du behövs i kampen för ett Svenskt Sverige!

MVH Dan Nielsen

Weine Berg sa...

Dan Nielsen: Hejsan Dan. Klistermärkena är tyvärr slut och en nyproduktion är inte aktuell ännu.

Jo det stämmer att jag har cancer. Läkarna säger att den är sannolikt obotlig, men jag är optimist ändå.

Tack för dina värmande ord förresten.

Weine.

Weine Berg sa...

Värmlänningen: Måste korrigera dig i en sak: vallonerna. Det finns ett flertal moderna vandringssägen om dessa. Men sanningen är att de var skickliga hantverksmän som kom hit på 1-års- eller 3-årskontrakt. De tog med sig sin familj, jobbade här tills kontraktet var till ända och reste i de flesta fall sedan hem igen. Deras antal beräknas ha varit 3000-5000. Jag tror inte de såg sig som svenskar bara för att de var här i några år. Så trots att många svenskar tror sig ha vallonblod i sig är detta en matematisk osannolikhet om man ser de realiteter som faktiskt rådde.

Anonym sa...

Tack för ditt svar Weine. Jag förstår det och beklagar djupt allvarets natur. Hoppas ändå du orkar arbeta någorlunda framöver. Ta inte ut dig bara.

Men se det ändå något positivt. Även om du mot förmodan lämnar oss alldeles förtidigt så kommer ditt minne att leva kvar och bli desto starkare. Tänk bara på andra stora individer som tex Nietsche. Han blev ju som störst ca 50-100 år efter sin död. Även Strindberg och Astrid Lindgren lever ju kvar i våra hjärtan. Det finns många fler.

Ett tips: Skriv någon form av bok/biografi som en garant.

MVH Dan Nielsen

Dan Åke sa...

det var bloggen
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/15/vastra-hamnen-vanstertomtarna-1-0/
som uppmanade sina läsare (nu 1 Mijonläsare)att agera. den andra superbloggen med miljonbesökare är
http://frianyheter.wordpress.com/ dessa besöks även av politiker och media och myndigheter! enl Creper prgm
Hoppas Sverigedemokrater OCH Nationaldemokrater kommer hjälpa varandra. de har ju ett gemensamt mål att låta Svenskar få leva i trygghet i sitt egna land.

Att massmedia indoktrinerar väljare att det skulle innebära främlingsfientlighet är bluff. alla andra länder i Världen vill att deras egna medborgare skall ha det bra, utom i Sverige. det om något, skulle kunna jämnföras med diktaturer. Om Astrid Lindgren skulle skrivit sina böcker nu skulle hon blivit klassad som främlingsfientlig av media, så sjukt är medias missbruk av yttrandefriheten i Sverige i dag.

Nd vill ge ut en veckotidning som är helt fri fattas bara 46 st! prenumeranter. läs om vem som var den senaste serievåldtäktsmannen som greps i Sverige, fulmedia mörkar som vanligt
http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=894

Dan Åke sa...

Jag är INTE främlingsfientlig även om man kan tro det av mina kommentarer. klart det finns bra personer som kommer från andra länder.

Men det är ju politikers och myndighetschefers attityd att ha okontrollerad och naiv massinvandring som gör att utlänningar kan uppföra sig hur djävla vidrigt som helst mot oss som bor i Sverige.

Redan nu har ju polisen gett upp hoppet om att kunna kontrollera de alltmer starka kriminella nätverk som nu börjar styra Sverige.
Svenska kvinnor blir ju överfallna i hemmen och media mörkar alla övergrepp. det kommer bli en mardröm att vara Svensk i Sverige när alla utlänningar har tagit över landet och Svenskarna börjar minska i antal och även flyttar till Norge och Danmark.

DÅ KOMMER INTE RIKA POLITIKERS PENGAR ATT KUNNA SKYDDA DOM LÄNGRE se redan nu på reclaim the street organisationerna.Alla som ser Svenska ut kommer angripas och diskrimineras av utlänningar och deras efterkommande generationer.

danne sa...

1200 Miljarder skr. tar Staten in varje år. se baksidan på några år gamla deklarationen, eller läs boken 1200 Miljarder.
vart tar alla dessa pengar vägen????????
säj upp tidningar,tv-licens, byt elbolag till nåt icke Svenskt kanske fortum eller nåt annat, bo i privata hyreslägenheter,baka Pizza själva det är enkelt och snabbt och billigt(pizzasallad vitkålshuvud och hyvla med osthyvel,lite vitvinsvinäger o matolja o svartpeppar rör ihop =klart)se recept på webben,gör passivt motstånd mot allt Sverigefientligt

Anonym sa...

Vilken dåre! Lyfter på hatten för att du ens orkar bemöta denne ....

Anonym sa...

Ni har nu diskuterat vallonerna som folkgrupp. Hur är det med folkgruppen friserna? Min morfar sades tillhöra denna folkgrupp, han talade även lite frisiska själv (Han var alltså född och uppvuxen i Danmark) Själv är jag född och uppvuxen i Norge av en "helnorsk" far och en mor som var halvdansk (frisisk) och halvsvensk, dock uppvuxen i Norge. Kan jag kalla mig Skandinav?

Hur var friserna? assimilerade de sig till det danska samhället? Var har friserna sitt ursprung? Någon som vet?

Nationalist sa...

Som vanligt ett klockrent inlägg!

Jimmy S. Windeskog sa...

Jag har läst samma anklagande PK-text någon annanstans på nätet - glömt var dock. Är väl en trolltext som sprids av vissa typer av människor oavsett sakinnehåll på aktuell sida.

danne sa...

denna blogg växer kanske en webbtidning kunde vara nåt
http://www.eyemag.se/index.php?OPENPAGEID=42&

danne sa...

invandrare fixar inkomster utöver försörjningstöd, läs hur bankpersonal hjälper till i haschbranschen.
http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=6402

Annemi sa...

Du är en toppenskribent,Weine.
1 år sedan du blev opererad och sedan mycket tuff behandling, så orkar du ändå fortsätta förmedla konkret och korrekt information till alla dina bloggläsare. Beundrar dig, för all tid och energi du lägger ner, för folket i Sverige. All heder Weine och stort tack för all information jag fått från dig.

Karpstryparn sa...

Efter att läst kommentaren som den anonyme kritikern lämnade till artikeln "EU-valet: Sd tredubblade sitt stöd" så står det helt klart att personen ifråga inte vet ett dugg om någonting utav det som han eller hon hade skrivit i kommentaren.

Jag undrar därför om personen som skrev kommentaren är inskriven på ett mentalsjukhus och vars enda chans att komma därifrån är i en trång etta med dörr i taket?

För denne "kritiker" har uppenbarligen alla skruvar lösa.
Frankenstein kan alltså slänga sig i väggen!

värmläningen sa...

"Valloner köpte vi kunskapen av och valloner blev snabbt Svenskar" formuleringen kunde kanske varit bättre :).
900-1000 vallon familjer stannade kvar i Sverige. Detta hände någon gång under början av 1600-talet ifall jag inte minns fel. säg att varje familj hade 4-5 barn och 400 år senare är det inte så konstigt ifall några 100'000 personer har vallon blod i sig, men förmodligen väldigt utblandat. Får se att valloner som kom med "järnhanteringen"/stålet och blev snabbt medelklass och en stor arbetslöshet i Nederländerna hos just denna gruppen gjorde att de bredde ut sig i Sverige trots förbud att förflytta sig enligt spanska kungen. Kanske har jag lite fakta fel längesen jag läste om detta.
Men precis som du säger så är det för många som anser sig ha vallonblod i sina ådror, ansågs väll fint att ha vallonblod och alltså kom väll ett större antal att anse det fint att ha vallonblod i sin släkt.

Stig sa...

"Jag har läst samma anklagande PK-text någon annanstans på nätet - glömt var dock. Är väl en trolltext som sprids av vissa typer av människor oavsett sakinnehåll på aktuell sida."
Det stämmer Windeskog! Om du syftar på Dan Åke alias Danne som spökar lite varstans med fullkomlig ovidkommande och virriga kommentarer även på Politiskt Inkorrekt och idag på Robsten. Han har kopierat sina strofer och börjar påminna om en sorts SPAM-spridare. Försöker väl sprida något sorts kryptiskat budskap men det blir i längden allt mindre komiskt och alltmer irriterande.

Johan K sa...

Helt rätt att svara i en ny tråd. Många som kommenterar går vidare och läser/följer inte upp eventuella svar, av skilda skäl naturligtvis. Men nu han/hon ju definitivt chansen. Frågan är bara om han/hon tar den? I dont think so.

Fröken Sverige sa...

Ja, denne person har "hälsat" på i min blogg med och lämnat diverse inlägg.

Jag skulle tro att det är denne mupp:

http://hakarb.blogg.se/2009/may/rasister.html

Läs hans blogg om ni vill gå ner i vikt (Läs:Kräkas upp allt).

:D

/FS

Anonym sa...

Tja du anonyma, även jag har ett par tre utbildningar och inte har det hindrat mig att städa om det inte fanns annat arbete och det utan att kalla någon för "rasist" eller liknande...
PP

Affe sa...

Angående vallonblod. Saxar från ett inlägg på flashback som jag tycker verkar rimligt. Har själv funderat på varför valloner skulle ha haft så mörka drag.

"Vallonmyten finns nog i varje svensk familj, och är en slags folklore som bygger på den gamla seglivade men felaktiga föreställningen att valloner skulle vara några slags svartmuskiga sydlänningar. I själva verket kom vallonerna från dagens Belgien och norra Frankrike, och de bör utséendemässigt knappast ha skiljt sig från andra ljushylta nordvästeuropéer. Det här med vallondragen är alltså nonsens rakt igenom, men kom till kring förra sekelskiftet som en förklaring till att det funnits "mörka drag" i släkten (vilket gäller de flesta svenska släkter). Om man kunde dra till med vallonanor kunde man ju alltid gardera sig mot den ev. anklagelsen att vara av "tattarblod" eller något annat impopulärt."

https://www.flashback.info/showpost.php?p=14038555&postcount=18