05 juni, 2009

Islamkritiker segrar i EU-valet

Nederländerna röstade igår till EU-parlamentet, medan vi i Sverige röstar den 7 juni - alltså nu på söndag. Enligt vallokalundersökningarna ser det nu ut som Geert Wilders parti Frihetspartiet skräller med runt 15 % av rösterna. Detta är en stor framgång för Europas oppositionella.

Geert Wilders är mest känd för sin islamkritiska film Fitna som ledde till att han blev utsparkad ur Storbritannien på grund av denna film. Wilders har gjort flera kontroversiella uttalanden, men egentligen sagt det som de flesta tänker. Exempelvis hävdar Wilders att islamsk kultur inte är jämlike med andra kulturer. För den styrande makten i de Europeiska länderna är detta som att svära i kyrkan. Finns det egentligen något roligare än att se eliten gå på en nit? Låt oss se hur det går i Sverige på söndag...

17 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

Lysande nyheter, hoppas det gick lika bra för BNP i går - de gick i alla fall framåt i de lokalval som hölls samtidigt!

Sommaren är vår!

Jonas sa...

Det märks att det drar sig närmare valdags, om man läser aftonbladet.

Jag tror jag räknade 3 olika artiklar eller notiser om hur dåligt Sverigedemokraterna var.

danne sa...

verkar bara vara Sverigedemokraterna som är Sverigevänliga så hoppas de kommer in i EU parlamentet.
tips på bra bloggar: frianyheter.wordpress.com politiskt inkorrekt.wordpress.com
dessa besöks av hundratals medelsvenssons så det vore bra om SVT och tidningsindoktrinerade fick läsa dessa bloggar så fler få veta sanningen. vi rakryggadläsare kanske kan hjälpa dom att göra egna banderoller och sätta upp inför slutspurten av EU valet?
Sverigevänliga partier behövs och SD och Nationaldemokraterna är våra enda hopp.

tips på banderollväv, clas ohlson:
#snabbmaskering med tejp och papper i ett 18 cm ggr 20 meter 29 kr artnr 34-7964 29 kr sid 98. sätt upp snappt under befintlig valreklam

#skyddsfolie ljusblå 19 kr 5 ggr 4 meter artnr 30-7949 sid 98, dela till till 4 st banderoller över motorväg broräcken
#vit presenning 3 st 89 kr 30-9395 sid 223
#fiberduk 40-6840 59 kr 2,4 ggr 10 m släpper i genom vind räcker till 6 st broräcken

#bokplast 2 m ggr 40 cm 19 kr 31-4132 sid 548 transparent (bra att göra egna reklamremsor och komplettera befintlig reklam)
#märkpennor 4 p 29 kr 31-529 sid 520
#murarsnöre 120 meter artnr 30-7974 29 kr sid 98
#spraylim 65 kr 34-3992 sid 245

BILTEMA:
#asfaltkritor vattenlöslig så skadegörelse blir det ej 20 kr 28-321 sid 406
#märkpenna STOR 1,7 cm spets 3-p 45kr 28-156 sid 344
#spraylim 55 kr 36-4522 sid 345
#packsnöre 450 meter! 45 kr 25-077 sid 321
#Presenning ofärgad 30 kr artnr 26-765 sid 55 1,6 ggr 1,85 meter
#toppkapell 159 kr mörkblått sid 56 artnr 37-284 går blixtsnabbt att fästa upp vid trafikknut.
# Myggnät 10 ggr o,9 meter 40 kr 20-402 sid 429 tål vind.
Finns massor andra bra och billiga material som man kan göra textbanderoller med, det bör gå snappt att sätta upp och det bör vara 50 meter från väg enl lag men valreklam får sättas upp nära. så ut i sommarnatten och låt den mest SVT indoktrinerade få veta sanningen om EU´s konsekvenser för Sverige.

att rita burka och turban med märkpennor över sossarnas och allians representanter på reklamplakat borde stämma mer med deras invandringspolitik.

Tomas F sa...

Intressant utveckling i Holland, ett land som är minst tio år före Sverige i Islamiseringens konsekvenser. Även om det bådar gott för framtiden är det tragiskt att det ska behöva gå så långt innan människor reagerar. Medborgarna kommer tillslut att säga ifrån i Holland, England och i Sverige när landets regeringar och pk-etablissemang i princip tävlar om vilket av länderna som skall bli totalislamiserat först. Om vi inte kväser dödskulten i sin linda är vi förlorade! I Holland är man först ut att våga inse faktum.

Annemi sa...

Håller helt och hållet med ovanstående: Tomas F.
Kan bara hoppas på att SD kommer in i EU Parlamentet, annars ligger vi risigt till. Tack Weine, för dina fina och bra inlägg.

Anonym sa...

Grattis Nederländerna!

Den sjunde gäller det att vårt svar på GW kommer in i Bryssel.

Stoppa antisemitismen och svenskfientligheten på samma gång.

Kryssa Kent Ekeroth (SD)!

http//:kentekeroth.se/

/Gryggan

Anonym sa...

Jag röstade idag. Det fanns inga ND valsedlar på Kungsmässan därför fick Kent Ekeroth fick min röst.

http://www.kungsmassan.se/

Skogman.

Robin Shadowes sa...

Det florerar en del myter om Wilders, som den om att han vill förbjuda koranen. Det har han aldrig påstått. Han sade bara att eftersom Mein Kampf är förbjuden så borde i logikens namn också koranen bli det eftersom dom är så lika varandra.

Anonym sa...

Grymt! Det är bara att gratulera och hoppas att vi (medborgare) får ett bra val i Svedala också.

K:son sa...

Riskdagspartierna blir alltmer desperata. Mona åker ju t o m runt i skolor och säger hur viktigt det är att rösta i EU-valet. Det är ju ganska tydligt vilken stark opposition vi har blocken emellan idag. "– Det är bättre att ni röstar på moderaterna än inte alls. Men inte på Sverigedemokraterna, sade Mona Sahlin."
http://st.nu/start/timra/1.1095243

Stig sa...

Man borde skicka tre stora buketter tulpaner! En bukett till Geert Wilders, en till hans parti och en jätte-tulpanbukett till det holländska folket som börjar tala om var skåpet ska stå. De frispråkiga holländarna är svårare att täppa igen truten på med oikofobisk PK-propaganda än oss svenskar.
Geert Wilders Frihetsparti anses vara extremistiskt! Hur kan det vara extremistiskt att hela 15 % av folket säger "Nu har vi fått nog av islamism och kötttsunami"?!
På TV4 "firar" man nationaldagen med temat Nollrasism ;-)) Jo, visst f*n är det komiskt! De andra 364 dagarna om året är det alltså okej med lite "svensson-rasism" men nu skall vi skärpa oss lite extra och fira andra kulturer och länder på Sveriges nationaldag. Inte så lite tragikomik a´la Moment 22. Vilka kulturer/länder firar t.ex. norrmän och fransmän på sina nationaldagar? Sverige och samerna kanske...!
Vifta DISKRET med svenska flaggan och sjung för h-e inte nationalsången för högt. Blandkultur-stasi kan höra´t.
Visst är Sverige exotiskt och extremt på sitt lilla speciella sätt.

Anonym sa...

Hurra, fler sionister till Bryssel!

Jimmy S. Windeskog sa...

Tomas F:

Sant att Nederländerna ligger före oss i det muslismka övertagandet, men sedan måste man komma ihåg att det politiska motståndet har kommit väldigt sent, på riksnivå kanske först med liberalen Pim Fortuyn. Det visar hur fort det mångkulturella motståndet kan få betydande parlamentariska på väldigt gott tid.

Tänk att man skulle se Nederländerna som ett politiskt föredöme, kunde jag aldrig tänka mig när jag började bli aktiv.

Den Socialkonservative sa...

Rakryggad, skulle du kunna bädda in följande i din blogg: http://www.youtube.com/watch?v=PcNH_FALcLM
och skriva något som uppmuntrar folk att gå och rösta på SD?

Tack!

Jimmy S. Windeskog sa...

BNP i England tog två mandat - lysande!

Anonym sa...

Rakryggad?

hahaha... av dessa inlägg att döma är skribenten och kommentarskrivarna rädda små harar som räds utveckling och framgång.
Likt vikingarna på Grönland som svalt ihjäl till sista man för att de inte ville ta till sig inuiternas kultur och levnadssätt hoppas jag att era helt irrationella, verklighetsfrämmande, empatilösa och korkade idéer möter samma öde.

Weine Berg sa...

Anonym 13:24: Ja, den utveckling och framgång Sverige haft de senaste decennierna kan vi nog vara utan. Men vem är en rädd hare? Jag, som står för denna blogg med mitt namn, eller du som kommenterar anonymt och kallar alla för fegisar?