06 juni, 2009

Vår dag idag

Idag är dagen då vi ska glädjas åt vårt land som vårt folk skapat. Innerst inne vet vi att det är så, men våra politiker och fulmedia har försökt att göra nationaldagen till internationaldagen då vi firar allt annat än det svenska ursprung som förenar oss. Jag lyssnar inte så mycket till dessa pekpinnar och därför är nationaldagen vad det ska vara för mig.

Idag är det många Rakryggadläsare som tänker samma tankar som mig, förmodar jag. Den enda dagen man får hålla fanan högt utan att bli kallad extremist (sport-evenemang borträknade). Men etablissemanget vill helst att vi ska fira en slags amerikansk nationaldag där man firar medborgerliga rättigheter, entreprenörsanda och dylikt. Inte identitet och historia.

Och om jag ska vara personlig skänker jag en tanke till en av mina förfäder, Staffan Olsson, som var pikenerare i Karl XII:s armé. Att vara pikenerare innebar att man var de första att hälsa fiendekavalleriet välkommen till närstrid med karolinerna. Han dog i Ryssland i strid mot ryssarna, en av de tre angriparna, som Sverige slogs mot då. Med detta i åtanke, att många svenskar dog i många krig för att försvara vårt land och bevara vår självständighet, är det beklämmande att se ”våra” politiker idag säga att Sverige är allas land. Inte svenskarnas. Vad var det då för vits att så många av våra ättlingar dog i försvaret av landet?

Det är också magstarkt att man idag delar ut medborgarskap som om det vore medlemskap i Fantomenklubben. De som idag får medborgarskap - utan att för den delen säga nåt ont om dom - har inget gemensamt med våra förfäder, vår historia, uppoffringarna och de tårar, svett och blod som offrats i hundratals och tusentals år för att vi ska få vara de vi är.

Sverige, som enda land på jorden, är svenskarnas land. Denna lilla plätt är det inte mycket begärt att vi får ha i fred. Länge leve svenskarna!

27 kommentarer:

Greger Rutgerson sa...

Så rätt talat!

Det ska ju vara vår dag. Och egentligen är den högerextrem såvida vi inte firar ett Sverige som inte längre är svenskt. Frågan är vad vi egentligen firar?

Mikael sa...

Första gången jag läste denna blogg efter ett tips från min äldre kusin och det här satte en väldigt hög ribba, jag gillar det!
Keep it up!

Anonym sa...

Instämmer helt och hållet!

Idag höll vi Per Albins fana högt. Låt oss även göra det imorgon och resten av året.

Leve Sverige!

/Gryggan

Fosterjordnära sa...

Även om du och jag, Weine ,inte helt delar blodband så delar jag till fullo det du säger!

Jag är ju av vallonsk ätt, och räknar mig därför som assimilerad i det svenska folket. Jag har i och med det( släktforskade) dokument som tar mig tillbaka till 1598, vilket är rätt häftigt!
Vallonerna är för mig ett typiskt exempel på en lyckad invandring som gav utrymme för en assimilering vilken inte hade en negativ påverkan på den befintliga befolkningen ,då antal valloner var ytterst begränsad. C:a 3-5 000 individer.

Hoppas hälsan är med dig!

Anonym sa...

Denna dag blir det en röst för VÅRT lands bästa.
Ett land som jag älskar men ibland i dystra stunder vill lämna.
Ett land som våldtas, utarmas och blir besudlat av en import av folk som jag kallar PACK.
Denna ohyra som består av anafalbeter, fula kärringar i svarta choc och tandlösa gubbar.
Ett pack som vägrar arbeta.
Som överbefolkar våra fängelser eller brer ut sig på cafeer hela dagarna.
Detta pack backas upp av mediapatrasket och "våra" landsförrädare/politiker.
Denna dag får SD min röst.
SD är ett ljus i mörkret.

Rösta SD.

Mvh, FKR.

Dan Åke sa...

lyckades hitta filmbevis på att farliga gifter transporteras från hela EU för att brännas i Sverige!
gissar det blir likadant med Kärnavfall från alla EU länder, Östhammar utanför Uppsala kommer få besök från hela Världen om att förvara atomsopor!

http://www.kanalregional.se/kumlanyhet.php?misc=search&subaction=showfull&id=1202756949&archive=&cnshow=news&ucat=1&start_from=&

Rösta på Sverigedemokrater eller Nationaldemokrater de enda partier som vill att Svenskarna skall få bestämma själva

Anonym sa...

Bra och helt rätt talat Weine! Jag hoppas alla dina läsare röstar idag./Rakborsten

Värmläningen sa...

Vallonerna kom med stål, muslimerna kommer med en förtryckar religion. Ser mig som Svensk men även jag har vallonblod från min faders sida, men vet att på min faders sida även haft många fina soldater som försvarat Sverige genom hot efter hot. Och jag kan bara tänka mig hur besviken dom skulle varit när de ser att jag inte gör något åt fienden som väller in.

Muslimer hade varit sandnegrer utan oljan.

Annemi sa...

Håller fullständigt med dig, Weine. Du skriver och förmedlar så otroligt bra. Lätt att läsa och förstå. Naturligtvis har jag röstat, så vi kan få tillbaka vårt lilla land, Sverige. Rösten gick självfallet till SD.De kan göra Sverige, svenskt igen och bryr sig om svenskarna, i motsatt till de "stora" partierna, som bara ska visa fin fasad ut mot världen och fullkomligt struntar i vad de riktiga Svenskarna tycker och tänker.Så länge de själva sitter säkra, i sina fina villor, långt bort ifrån verkligheten.

Robin Shadowes sa...

Idag delas det ut medborgarskap i parti och minut. Dom som mottager dessa medborgarskap har egentligen inget intresse av Sverige. Dom är totalt ointresserade av att lära sig vår historia och vårt språk. Det betyder nix och noll för dem. Tvärtom så hatar och föraktar dom de etniska svenskarna som betraktas som svaga av dem. De skrattar bakom ryggen på oss. Dom har inte flyttat hit för att dom tycker det är roligt. Dom är utskickade av sina regeringar, mullor och imamer att medvetet slå sig ner här för att islamisera de otrognas land inifrån.

MS sa...

Carl Bildt satt just i Tv och klankade återigen ned på Sverige och våran kultur och historia. Ni vet den gamla vanliga visan. Vi har ingen och den vi lilla vi har är tråkig. Hans fru protesterade och sa att vi också har en lika spännande som Italien. Suck. Vad är det för jävla politiker vi har i detta land?

Anonym sa...

Nationaldagen kändes som ett skämt när man snabbsåg nyheterna igår... Magdansöser nånstans, nå utländska kärringar som dansade... får vi inte ens behålla nationaldagen för oss svenskar.. *suck* skulle kunna dansa stångdans men jag är ändå svensk! skulle det visas tro *skrattar*

Ekan sa...

Läste GP idag som vanligt och blev genast lika nedslagen som brukligt av deras propaganda. Hur firar egentligen de olika kommunerna nationaldagen? Jo, läs här:

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=220&a=499603&ref=rss

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=499319

"Välkomnande av nya svenskar" för hela slanten. Det är uppenbarligen det enda som man tillåts vara stolt över idag, att vifta med flaggan och glädjas över ankomsten av kulturberikare från fjärran länder, som kan förgylla vårt annars så trista och enfaldiga svennebanan-liv. Det enda sättet att kunna välkomna "nya svenskar" är att gå till BB och bevittna födseln av dem! Finns det något annat land i världen där man som nyanländ invandrare skulle uppmärksammas i en ceremoni på självaste nationaldagen och utmålas som nationens frälsare? Varför blev nationaldagen plötsligt en helgdag egentligen? Jag antar att det fanns en folklig opinion som krävde att man med pompa och ståt knäböjer inför de utomeuropéiska mirakelgörarna. (OBS. ironi)

Jag tror dock inte att det egentligen är invandrarna som man fjäskar för. Majoriteten av dem är inte speciellt politiskt korrekta och anser sig naturligtvis inte vara svenskar, utan bara svenska medborgare, och väldigt få vill med största sannolikhet inte heller kalla sig svenskar, eftersom de inte har något egentligt intresse av det. Det hela är ett spel för gallerierna. Det har på senare år skapats en hets kring att det inte finns någon som är svensk, förutom precis alla som bor innanför landets gränser, men denna hets är mestadels uppkommen bland svenskar, dvs svennar, för att inte uppfattas som rasistisk inför andra svennar. En fin gest kan tyckas, men det här gränsar ju onekligen till hysteri, och det tror jag att de flesta Svenssons instämmer i. Eftersom mer än hälften av landet invånare anser att Sverige borde begränsa asylmottagandet torde det uppstå en viss irritation bland stora delar av populationen när man, istället för att tona ned spektaklet, med öppna armar inbjuder tusentals "nya svenskar" till blatanta propagandatillställningar för att hålla uppe skenet av att mångkulturen är en underbar företeelse. Jag får Nordkorea-vibbar när jag läser dessa artiklar.

Jag lade en till synes betydelselös röst på Vavra Suk idag efter att ha smusslat in nationaldemokraternas valsedel med skam i blicken. Varför ska jag skämmas? Man måste få våga erkänna svenskarna som ett folk likt alla andra. Vad är det som är så fruktansvärt hemskt med det? Från politiskt korrekt mediehåll dyker alltid frågan upp tillslut: "Men vad är en svensk då?" genom en närmast patroniserande frågeställning. Ja, vad är egentligen en polack? Vad är en iranier och vad är en mexikan? Vi har samma rättighet att kalla oss ett folk som alla andra, oavsett vad Mona Sahlin och Lars Ohly påstår. Nationaldagen må ha förvandlats till ett mångkulturellt jippo, men vi har ju alltid 364 dagar till om året att vara stolta svenskar på.

Undersökningar angående mångkulturen och invandring:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_423703.svd

http://www.newsdesk.se/pressroom/uu/document/view/maangfaldsbarometern-2007-948

Anonym sa...

Det var sorgligt att Sd inte ens fick ett mandat i EU. Det var ett viktigt val for sverige, jag anar att manga inte har hopp om nagot stort SD inflytande ens efter 2010 valet aven om de kanske nar over 4 %.

Istallet for att vanta pa 1, 2, eller 5 val i framtiden sa kan man ta saker i egna hander. Jag menar ickevald men effektiva lagliga (annu) metoder som kan na ett visst resultat utan att ha politiskt inflytande. Vannas ar ett lysande exempel, folket drev ut de som parasiterade pa orten. An sa lange ar demonstrationer tillatna. Den diskussionen kanske vi borde ta offline om nagon ha en bra ide?

G P

Anonym sa...

Självförakt förtär själen.

mvh

gustafson

Anonym sa...

@ 10:08

Vi har ett uppdrag även för dig!

De som överföll SD-s presschef och hans sambo kan du titta närmare på.

Lycka till!
FKR.

Fosterjordnära sa...

Nä se Gustafsson igen! Länge sedan!Det du säger om självförakt stämmer, mälja C.Bildt och förklara detta för den stackaren!

Själv har jag inte dessa problem, jag tycker vi svenskar har en både rolig och trevlig historisk kultur och tradition! Jag lever nämligen i vetskapen om att våra tidigare generationer svenskar har levt och förverkligat en kultur som är fjärran från den som bjuds våra ungdomar idag!

Ha det bra Gustafsson!

dan åke sa...

här är en film från tjejen som blev överfallen av Somalierna. namn och bild på dessa, de borde sökas upp och "tas i örat" daggs för Svenskarna att rädda Sverige på egen hand nu när politikerna inte gör det,
http://www.kriminalkanalen.se/2009/04/20/tv-borde-vara-hardare-straff/

danne sa...

vad satan, det är ju valfusk. alla fattar ju att valarbetarna ogiltig förklarar SD valsedlar!
http://na.se/nyheter/2.2503/1.474411

dan åke sa...

Sverige lever på att ärliga etniska Svenskar arbetar och betalar skatt, och aldrig är till besvär för samhället. Nu skall det bli slut på det! ju mer vi betalar in ju fler utlänningar blir försörjda,ju mer kan Sverigefientliga politiker stoppa skattepengar i egen ficka.
enkla årgärder som alla kan göra:
# ställ ut tv i förrådet och skaffa snabbare bredband och 32″ datorskärm eller LED-projektor(ex Toshiba F10) nu sparar ni 2076 kr/året och stasi tv får inte dina beskattade pengar, man kan se webbtv utan licenskrav

# flytta från kommunala lägenheter och till privata kommunen använder hyresintäkter till massinvandring och feta politier arvoden 0 kr går det underhåll av fastigheterna som det är tänkt.
# om ni bor kommunalt ställ på varmvatten kranarna för fullt då kostar det mer för kommunen och nån färre utlänsk våldtäcktsman kan inte kommunen försörja.
# säg upp dagstidningen så kommer snart pressstödet bli enda inkomstkällan för statskontrollerade tidningar reklam intäkter bygger på antal prenumeranter och webbens annonser tar över mer och mer
# hjälp varandra med hantverk och tjänster gratis så inga skattepengar utbyts. finns en organisation för Svenskar som hjälper varandra, kommer inte på vad den heter nu

# bli medlem i Sverigedemokraterna OCK nationaldemokratern och danska folkepartiet 300 kr, Sveriges medborgare kan få hjälp av utlänska partier som värnar om sina medborgare. Svenska politiker har vänt Svenska fotfolket ryggen

Anonym sa...

Tack detsamma:)

Jag skulle iofs ställa en annan diagnos för Herr Bildt men håller med om det andra.

/gustafson

danne sa...

satan vad nära fattas 9 359 röster kl 15.45
http://www.val.se/val/ep2009/slutresultat/rike/index.html

hur blir man valarbetare? skulle behöva ett år på mig att lära mig den tjocka manualen hur man bedömmer "ogiltiga valsedlar"utantill

http://na.se/nyheter/2.2503/1.474411

det är meningslöst att läsa bloggar, det är valkontrollant man skall vara om man vill Sverige väl

danne sa...

funderade att sätta upp banderoller på vägräcken ovanför motorvägsbroar med webbadress till denna blogg. men tänkte det kanske är förbjudet och skadar bloggen. så frågan är vilka regler gäller för reklam och webbadresstavlor??? 50 meter från väg? hoppas bönder med mark vid motorvägar kan upplåta reklamplats med STORA banderoller. DET VORE BRA OM ADMIN PÅ DENNA BLOGG KUNDE SÄGA OM VI SKALL ELLER SABBAR VI BLOGGEN med stora stora banderoller på bloggenswebbadress

Annemi sa...

Det var mycket tragiskt att inte SD kom in. Är det valfusk? Hur väljs de som öppnar, sorterar och räknar rösterna ? Kan jag, en vanlig svensson få den äran nästa gång? Har inte något emot invandrare,Ifall de gör rätt för sig, och inte är kriminella.det första de måste göra när de kommer hit är att lära sig språket och skaffa sig ett arbete, så de kan försörja sig själva. Då är det ok. att de får vara här. Men först och främst ska Svenskarna ha rätten till arbete. När alla svenskar, som kan arbeta, har fått ett arbete, då kan invandrarna komma ifåga, om det finns arbete kvar. Annars:Åk hem till ert land och bygg upp det. Kanske arbete som heter duga? Då först kan vi svenskar få lugn och ro här i vårt land och slippa vara rädda.

dan åke sa...

annemi jag kollade på valmyndighetes sida och där står att man kan söka jobb under valet. men länstyrelserna är ju politsikt styrda så man måste nog säga att man är sosse eller allians medlöpare för att ha nån chans. däremot skall det enl rykten på bloggar vara lagligt att närvara och kolla vid rösträknandet. skulle vara intressant att se de 23 000 "ogiltiga" och "blanka"valsedlarna hur många skulle göra sig besväret gå och rösta och då lägga i en omärkt eller två olika valsedlar i kuvertet. statsstyrd fusk tror jag.

värmläningen sa...

"om ni bor kommunalt ställ på varmvatten kranarna för fullt då kostar det mer för kommunen och nån färre utländsk våldtäktsman kan inte kommunen försörja."

Det kommer nästa år på höjd hyra :/

Nej se till att få riksdagsmännen ut till våra fängelse och se att 83-85% är icke etniska nordbor, vid anstalterna.

Politiker saknar
verklighetsuppfattning det är det stora problemet. Sen finns vänstern som är allmänt pantade och kvittar ifall de ser allt med egna ögon, mer blattar ger oss mer röster är allt som rör sig i deras huvuden..

Weine Berg sa...

Danne: Javisst, kör på.