08 juli, 2009

EXTRA: Aftonbladet går ut med signalement på våldtäktsman - igen

Den 4 juli skrev jag om hur Aftonbladet för femtielfte gången gallrat i signalementen och därmed gett läsarna en vrångbild av verkligheten. Nu har de gjort det igen.

I pappersupplagan den 6 juli skriver Aftonbladet om att en gruppvåldtäkt begåtts under Arvikafestivalen. Den var brutal med både hot och våld. Polisen har inga misstänkta för det fega illdådet, men Aftonbladet släpper signalementet på en av gärningsmännen. Inte illa så.

”En av dem hade mellanblont hår med tuppkam”, skriver man. Glöm alla de gånger signalementet hemlighållits för att förmyndarna/fulmedia tror att det ska skapa ”främlingsfientlighet” hos dig. Dessa signalement är inte bra för dig. Du kan må dåligt och skapa dig en uppsättning åsikter som inte Aftonbladet gillar. Det är för ditt eget bästa att du inte får reda på hela sanningen.

Aftonbladet och de flesta andra enheter i fulmediacirkusen blundar med ena ögat och ser bara brott begångna av svenskar trots att det bara är en del av sanningen. Likt pirater med lapp för ena ögat fortsätter de se verkligheten, och förmedla den så. Enögdhet ger inte hela sanningen, Aftonbladet!

10 kommentarer:

dan åke sa...

det kan ju lika gärna vara nån av alla dessa ryssar och polacker, estländare,lettland, som lever ut sina drömar i detta laglösa land Sverige blivit.

säpo verkar hjälpa sverigefientliga partier att kartlägga svenskar som motarbetar mångkulturen.
undrar om PK-folket tycker detta är starkt rasistiskt? undrar vad mona salin och afa skulle reagerat om detta hände i södertälje!
http://www.forngarden.se/meny_sidor/delsbo_stamman.shtml

Anonym sa...

Bra att du fortsätter bekämpa PK media :-)

Skogman.

Fosterjordnära sa...

Dan Åke.
Som Södertäljebo måste jag säga att jag personligen finge uppleva en sådan spelmanstämma i stan.

Tyvärr går våra högtidstraditioner, som kommunen arrangerar, mer åt att syrianska föreningen får mer och mer att säga till om. Vilket givetvis märks på framträdandet.
Mångkulturens prägel sätts på mer och fler av våra helg och traditionsdagar och ut försvinner det svenska, vilket vi befarat sedan länge.

dan åke sa...

fattas nu bara 15 prenumerationer så har DU en veckotidning som skriver fria nyheter varje vecka.
bara 149 kr för ett kvartal.
http://www.nationellidag.se/pappupplagan/default.asp?avd=pren

nu kan alla välja om de verkligen vill ha en pk-fri tidning, DU som rakryggadläsare kan även få möjlighet att skriva artiklar och hjälpa till.

hans-ove sa...

Titta på den här filmen. Aftonbladet är väldigt noga med att att inte röja "Kasinoskyttens" etnicitet. Han heter KARIM ABDEL DJEBBAR.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5488631.ab

Anonym sa...

dan åke,
Vad hjälper ännu fler artiklar när det är fegheten som styr?
Majoriteten av sveriges befolkning vet vad som sker i sverige men ingen vågar göra något konkret mer än att skriva artiklar, insändare och kommentera på bloggar. Var är demonstrationerna där folk som blivit våldtagna, misshandlade, rånade av invandrare går man ur huse?
En lojal svensk tiger!

Anonym sa...

jag börjar känna att sd inte räcker till
jag tror att nd är bättre rustade mot vänstervåldet nu när inte sveriges rikes domstolar kan göra det

Fosterjordnära sa...

anonym 19.59

Artiklar och blogar är till för att just nå de som änu inte vågar ta steget ut på gatan och demonstrera. Med skriften och pennans makt kan vi visa de som knyter näven i fickan att det finns de som slutat med detta och gått ut på gatan och torgför sina åsikter. Men kan hålla med dej att vi måste få till en attitydförändring där man direkt reagerar med vredesmod vid våldtäkter!! UT PÅ GATAN, Vännesborna visar vägen!

Anonym sa...

En låginkomsttagare betalar lika mycket i skatt som en medelinkomsttagare. Den som är höginkomsttagare betalar lite mer än låginkomsttagaren och medelinkomsttagaren. Detta är fakta och hör inte till denna diskussion men är intressant med tanke på vilka som får betala mest för den förda politiken. Medelinkomsttagaren och höginkomsttagaren har till skillnad mot låginkomsttagaren ett spelrum kvar. Om vi ser till de som styr dagordningen i sverige och vad människor ska tycka och tänka så tillhör de två sistnämnda kategorierna de styrande. Det är personer inom media, politiker samt näringsliv. De vill öka invandringen och inget kan få dem att gå ifrån sin agenda när det gäller det underbara mångkulturella samhället trots att sverige börjar se ut som en ruinhög. Min lösning är att multikultiförespråkarna ska försörja de som kommer hit och som de vill ska komma hit. Idag går de direkt till socialtjänsten när de fått PUT. Det innebär att låginkomsttagaren får dra det största lasset till att försörja alla som kommer från hela världen och det är inte rättvist. Medelinkomsttagarna vet att de är lakejer för höginkomsttagarna och de vågar varken säga bu eller bä utan verkställer order. Om de är för massinvandring så ska de ta hem en enskild/familj/släkt och försörja dem allt efter vad de klarar rent
ekonomiskt vilket kan kollas upp via skatteverket.

Anonym sa...

Vad är låg/medelinkomsttagare för dig anonym...
Ett exempel jag hämtat från Skatteverkets sida på hur mycket vissa betalar i skatt.
5000:- c:a 8 % skatt
10000:- c:a 16 % skatt
20000:- nästan 25 % skatt.........
44000:- så betalar man över 52 % skatt .... Summorna är exempel på månadslöner...... och inte exakta men ganska nära... beroende på var i landet man bor...