17 augusti, 2009

Nya attentat i Borlänge – skolstarten ligger bakom

För några dagar sedan rapporterade Rakryggad att en bil sprängts, och en annan bil satts i brand, i Borlänge. Nu har detta skett igen. Ytterliggare en bil har sprängts i staden och en har satts i brand på måndagsmorgonen. Samtliga attentat har skett i samma område i Borlänge. Alla inom en radie på 100 meter. Detta är inte Rosengård, utan i en liten stad långt upp, i Dalarna. Är detta en framtid för samtliga kommuner som tvingas ”ta sitt ansvar” när kommuner som Malmö, Landskrona och Södertälje är fulla?

Nu har polisen en teori om varför attentaten sker just nu. Skolstarten.
- Det är för oss ett känt faktum att i samband med skolstart ser vi kraftigt ökande antal skadegörelser, däribland bilbränder och annat, menar polisens presstalesman Sven-Åke Petters.

Ideligen alla dessa krumbukter och flykter från verkligheten. Under 2005 uppmärksammades en dramatisk ökning av överfallsvåldtäkter i Det Nya Sverige. Snabbt var Metro framme och lanserade den ena undanflykten efter den andra. Detta skrev Rakryggad om. I artiklar med rubriker som ”Kallt ljus kan göra män aggressiva”, ”Alkohol bakom de flesta våldtäkterna” och ”Kroglivet kan ligga bakom våldtäktsökning” verkade Metro rent desperata med att desinformera befolkningen.

Men alltfler blir medvetna om fulmedias bedrägliga metoder och ju fler vi blir desto snabbare släpper medieföretagens förtrollning av medborgarna. Länge leve friheten!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Sanningen är väl att Borlänge alltid har varit en gangsterstad. Det behöver m.a.o. inte vara invandrarrelaterat (om det är det du antyder).

/Paraflex

BLU-82 sa...

I Södertälje har överfalls våldtäkterna minskat denna sommar. Orsaken sägs enligt polisen vara att man grep den assyrisk-irakiska våldtäktsligan. Deras koosiner har dock fått annat för händerna då de bränner stormarknader, skolor och bilar mm. Sveriges befolkning ökar snabbt , för närvarande tycks det med en miljon människor för varje decennium, varenda en av dessa är en beduin och eller kameldrivare från något ökenland eller liknande. Dessa främlingar, orcher och troll går rakt ut i arbetslöshet. Som arbetslösa med generösa bidrag kan de ägna all sin vakna tid åt att terrorisera ursprungsbefolkningen, våldta, råna och kräva " respekt " med stora versaler. Situationen ter sig alltmer som den gör i Sydafrika, en krympande vit minoritet, en snabbt växande rasblandad befolkningsgrupp, samt ickevita befolkningsgrupper från jordens alla hörn. Den befolkningsgrupp med den snabbaste tillväxten i Sverige torde vara negrer från Afrikas horn, somaliska kvinnor i Sverige har ett minimum på ett dussin barn - minst... Begåvningsreserven och Sveriges ärorika framtid minsann - dessa kameldrivare , civilisationsbyggare och muslimska fanatiker...

Anonym sa...

Borlänge en liten stad....Vad är då lilla Ludvika...Det har kommit så mycket Afrikaner att det ser ut som om man är i Afrika. Hörde idag att kommunen skall ta in ännu fler. Våldtäkter och skadegörelse har ökat även i denna lilla stad.
Man undrar hur länge detta vansinne skall få fortgå.
Fy fan för svenska politiker. Lär av Danmark för hel***e.

Fosterjordnära sa...

....konstigt att våldtäkterna minskat i Södertälje p.g.a.att man haffat ett gäng kulturberikare ,medan Metro påstår att det är värmen eller alkoholen som är boven i dramat?

Glödheta aspackade irakier=livsfara?

Eller, irakier=livsfara?

Jimmy S. Windeskog sa...

"Sanningen är väl att Borlänge alltid har varit en gangsterstad. Det behöver m.a.o. inte vara invandrarrelaterat (om det är det du antyder)."

Som mångårigt boende i både Borlänge och det aktuella bostadsområdet Tjärna Ängar, visst är Borlänge en "gangsterstad" men det just i de mångkulturella invandringen. Det är bara där mord, mordbränder och drogförsäljning finns (utom när det är helg och dessa kräk också finns kring krogarna i centrum).

Anonym sa...

Är inte Borlänge klassad som "Sveriges pizzeria tätaste stad"?

En bekant sade att han blev chockad av sitt besök där:

"Inte en chans att hitta något som kan klassas som husmanskost. Men de svenska grabbarna som sålde älgkebab frälste mig i varje fall för en dag".

Windeskog kanske kan kommentera detta?

/Risto

Anonym sa...

Har åkt igenom Borlänge massor av gånger.

Redan för åtta år sedan såg det ut som en djävla zigenarstad.

Inte ens MCDonalds gick att besöka utan att besväras av de skränande träskmänniskorna.

FY FAN.

LS sa...

En kvinnlig bekant till mig våldtogs av fyra till fem somalier (enligt henne) i juli i Borlänge.
Hon är ej boende i Dalarna och kommer heller ej att besöka Borlänge igen.
"Som liten visste man vilka områden man skulle undvika, nu finns de överallt", sade hon efteråt.
Hon mår efter omständigheterna ganska bra.

Jimmy S. Windeskog sa...

Jag vet inte om Borlänge fortfarande har titeln "Sveriges pizzatätatse stad", men vi har i alla fall haft den under många år.

Som sagt är det i stort sett omöjligt att kunna äta husmanskost om man befinner sig i stadens centrum. Stationsgatan 1 är förvisso svenskäget men är snarare än lite finare restaurang än vanlig husmanskostservering, Cafè Cale kan räknas som husmanskost tror jag, men de har ju inte öppet på kvällar.

Det är ungefär det som finns att välja på i den tidigare svenska staden.

dan åke sa...

om man går ut med soppåsen så riskerar man sitt liv, utlänningarna kommer som flugor och det är inga vänliga planer de har.

Trocadero sa...

Jadu. Aldrig sprang då jag runt och tuttade eld på bilar eller misshandlade folk för att skolan började igen när jag var yngre. Jag tyckte det var tråkigt och muttrade surt för mig själv om att inte kunna sova länge och spela spel hela nätterna, men aldrig brott.

Herregud, det allvarligaste jag gjort i hela mitt liv är att snatta godis från Konsum när jag var 7-8 år gammal. En "kulturberikare" har väl begått minst ett hedersmord vid det laget nu för tiden.

Visst, jag erkänner mig skyldig till att man busade och ringde på folks dörrar sent på kvällarna, men jag tror att vem som helst föredrar det framför att få bilen spräng i luften.

Anonym sa...

Nog för att rasfrämlingskräken står för majoriteten av Förintelsen av det en gång så sköna och trygga Svea Rike, även i Borlänge förstås. Men vi kan inte heller undkomma det faktum att vänsterdräggen i form av SSU, AFA, RF, UV och tom "borgerliga" KDU och MUF mfl "mänskliga" avskräden numera avancerar starkt för att Förinta vårt fosterland en gång för alla.

Tänk om och gör rätt nästa gång.

/Christer Pettersson i Ludvika

Anonym sa...

de stackars ghettobarnen behöver ju stimulans före skolgången förstår väl alla? Även om några bilar får offra sig.
Främlingsfientligt att tycka annat...

Robin Shadowes sa...

En dansk apologet till gruppvåldtäkten i Vollmose förra året ansåg att "barnen" betedde sig som dom gjorde för att dom var uttråkade (kedede sig). När jag växte upp fanns det bara två tv-kanaler, inget internet och inga tv-spel och nog hände det ofta att vi just "kedede oss" men inte fan gick vi ut och begick brott för det. Enstaka snatterier var väl det grövsta vi gav oss på.

Anonym sa...

@Robin:
Fattar inte hur någon kan säga att man gjorde ett brott för att man var uttråkad. Med tanke på hur lätt det är att bli uttråkad så borde folk som dem buras in på livstid.

Helt enkelt så är det något fel på dem. Du må vara född före mig, men ja, inte fan sprang jag heller runt och våldtog/mordbrände för att jag var uttråkad.