17 augusti, 2009

Rakryggad i bokform?

Bloggen Rakryggad har funnits sedan 15 oktober 2005. Sedan dess har mer än 1100 artiklar, notiser och andra texter publicerats på bloggen. Ett antal Rakryggadläsare har visat intresse för att bloggen ska ges ut även i bokform. Även jag ser vinsten i detta då böcker har en betydligt längre livslängd än en hemsida. Därför har jag nu påbörjat sammanställningen av en bok, där de viktigaste texterna kommer att tas med. Hur tryckning och dylikt ska ordnas har jag ännu inte funderat över, men jag är säker på att flertal möjligheter kommer att visa sig.

8 kommentarer:

Thomasson sa...

Mycket spännande! Ser dock hellre att mer info läggs på det mer nutida 'Facit'.

Korven sa...

Låter mycket bra, tycker jag. Fast nåt jag skulle vilja se igen är en nytryckning av dekalerna. Flera av dem är verkligen geniala.

Robin Shadowes sa...

Det finns väl alternativet print on demand?

eklanda sa...

Jättebra om den kommer i bokform.
Då får ju muslimerna uppleva iq befriade kameler som stenar och mördar människor,tänk va härligt för dessa neanderthalare att få uppleva 600 talet ännu en gång.

dan åke sa...

läste i nationell idag att det är obligatoriskt med 7 exemplar som skall sparas på bibliotk och astatliga arkiv bla kungliga biblioteket så det är viktigt att Sverigevänliga böcker och tidningar ges ut. finns visst många olika Sverigevänliga förlag

Anonym sa...

Jag har varit en trogen Rakryggad-läsare sedan bloggens begynnelse, och glädjer mig nu därför över en sammanställning av dina journalistiska mästerverk.

Med din, Weine, karisma, idealism och oändliga fosterlandskärlek har du lyckats omvända många här ute i folkhemmen till sanna fosterlandsvänner.

Om boken nu kommer ut så kommer jag förhoppningsvis att beställa ett antal exemplar, för att ge ut som gåvor till familj och vänner kring julgranen.

/Patrick S

Stig sa...

En mycket bra idé Weine!
För en tid sedan läste jag igenom dina allra första artiklar och vill rekommendera nya Rakryggsläsare att göra detsamma. Framför allt allra första artikeln "Ditt hem gavs bort" var väldigt bra och gav många bra och väl beskrivande liknelser mellan vår rätt till vårt privata hems frid och trygghet och "vårt" gemensamma hem Svea Rike, som numera inte är ett folkhem utan snarare ett slagfält.
Mitt förslag är att du i boken även skriver lite om dig själv och ditt politiska engagemang.

Anonym sa...

Kanonbra Weine!
Lägg det mesta krutet på att göra boken "Facit" bra, och se till att den kommer ut i lagom tid innan valet 2010.

När det gäller historiskt matrial som skrivits på Rakryggad, så räcker det om du samlar/grupperar detta i PDF-form så att folk kan ladda ner och samla i sina datorer och skriva ut själva, ev som "PDF-bok".
Men som sagt, lägg krutet på den nya boken "FACIT".
Mvnh BJL GBG