24 augusti, 2009

Ron Paul om svininfluensan

Den oppositionelle amerikanske politikern Ron Paul berättar (YouTube) om förra gången man skapade panik gällande svininfluensan. Det var 1976 och den dåvarande svininfluensan skrevs upp som en pest och många skulle dö hette det, därför måsta alla vaccinera sig. Kongressen röstade för vaccinationerna, förutom Ron Paul (som är läkare) och ytterliggare en kongressledamot (som också är läkare). Vad blev resultatet? En (1) dog av svininfluensan - 25 (!) dog av vaccinet. Kongressen stoppade programmet.

12 kommentarer:

Dan Åke sa...

med FRA och Ipred-lagar så har Svenska politiker bevisat att de INTE vill Svenska folket väl. och med konstjorda hot för att få till massvaccinationer så är det inte med några vänliga agendor dom vill injicera substanser i oss. Jag har helt tappat tillförliten till politiker både på kommun och riksdagsnivå och inom EU parlamentet är det bara hycklande bedragare.

x sa...

Den andra kongressledamoten som röstade emot vaccinationerna 1976 var Larry McDonald som bla yttrade

"The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and communism under the same tent, all under their control.... Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent."

hans-ove sa...

Södertörns tingsrätt meddelade dom i målnr B 1589-09 den 20 augusti.
Eduardo Cardenas, f. 670726 och medborgare i Peru, fälls för våldtäkt mot barn, våldtäkt mot vuxen samt misshandel. Straffet blev fängelse 4 år 6 månader. Han utvisas inte.

Anonym sa...

Ett tips!

Ring in till Karlavagnen i kväll. Ämnet är just svininfluensan. Berätta om vad som framkommit.

www.sr.se/P4/karlavagnen/

/Risto

Anonym sa...

Det vaccinet var uruselt och det har inget att göra med det vaccinet som gäller nu. Det är mycket bättre kontroller nu och dom har bättre teknik!

Anonym sa...

Bättre nu hahaha.
Va det inte ett annat vaccin som hastades fram i Usa och där en massa fick svåra biverkningar och en del blev förlamade. Tror det va i början på åttiotalet.
Och vem vill ha kvicksilver insprutat under huden. Fan det är stora pengar i den här branschen.
Tänk på det.

Stig sa...

För fan Weine!!! Lägg av med detta här med flummiga konsirationsteorier om att att storfinansens läkemedelsföretag vill utrota folk medelst "dödsvaccinet" Det krävs mer fakta. SERIÖS fakta!
Dessutom skall vi ju ta TVÅ sprutor... Skall vi dö efter den förtsa elle efter den andra sprutan... Du spinner nog på detta med Bilderberger-komplexet - dvs överklassens fåfänga behov av att skapa en myt omkrinng sig själva
Håll dig till ämnet käre broder! Annars gör du bor dig. Håll dig till det ämne där du är suverän: Kritik mot massinvandringens galenskap och smygislmlamisringen.
Varkens mer eller mindre.

Stig sa...

Glömde skriva min signatur. Mitt namn är Stig.

Anonym sa...

Stig: Du verkar rent ut sagt mindre begåvad.
http://www.vaccinationsfaran.se
Puss Weine :-)

Anonym sa...

Till Stig!

Att diskutera andra ämnen än islamisering/invandring är enbart uppfriskande och detta med svininfluensan har ju av media målats upp som om det handlade om pesten eller smittkoppor trots att relativt få har dött eller fått allvarliga besvär. Tänk också på att vaccin förstör det naturliga immunförsvaret hos människan och att verkningarna av vaccinet kan visa sig först i framtiden.
Stå på dig Weine!

Anonym sa...

Jag tycker att det är bra att denna blogg tar upp andra viktiga ämen förutom massinvandringen.

Har läst att vaccinet innehåller kvicksilver, vilket gör mig mycket bekymrad. Själv har jag nyligen genomgått en amalgamsanering. Efter den är jag nu äntligen fri från astma och allergier som jag lidit av i många år. Här finns info om kvicksilver:
http://www.kvicksilver.org/

Efter denna erfarenhet har jag f ö blivit mycket negativ till läkare. Ingen läkare har någonsin sagt till mig att mina besvär kunde bero på kvicksilver, trots att detta tydligen varit känt länge. Nu inser jag, att läkarna jag gått hos inte är intresserade av sina patienters hälsa utan bara av att tjäna pengar.

Anonym sa...

Minns ni fågelinfluensan? Minns ni galna kosjukan? Hur stor medial uppmärksamhet fick inte det? Hur många dog?! Inte många!!! Är för egen del inte ett dugg beskymrad över svininfluensan. Ropar man "vargen kommer" tillräckligt många gånger slutar i alla fall jag att lyssna...

Thomas / Partille