02 september, 2009

Rakryggad tar ett uppehåll

Av hälsoskäl tar bloggen en paus. Hur länge denna varar går inte att veta nu. Stå på er alla rakryggade!

UPPATERAD 090919
Jag passar på att uppdatera mina läsare mer specifikt denna gång. Den senaste månaden har varit ett helvete för mig. Jag har rasat i vikt och mina värden är urusla. Trots detta måste jag genomgå en operation till veckan. Den är riskabel, men jag är optimist. Mina vänner, håll tummarna för mig. Och ge aldrig upp!
UPPATERAD 090925
Operationen gick inte alls bra. Den löste inga poblem. Men trots min kassa värden överlevde jag operationen. Ännu mer förvånande är att jag är piggare, gladare och mer entusiastisk än på mycket länge! Inget kan stoppa mig nu! Med er axel mot axel finns det inga som kan stoppa oss i det långa loppet!
UPPATERAD 091005
Jag är för svag för cellgiftsbehandling nu. Jag har dock blivit starkare och värdena är bättre på mig. Min familj, mina nära och kära, barndomskamrater, släkt boende på avstånd och bloggläsare ni visar alla sånt obändigt och kärleksfullt stöd och omtanke för mig vilket är helt ovärderligt för att jag ska orka kämpa vidare. Tack allihopa, nu fortsätter vi framåt!

127 kommentarer:

Anonym sa...

Sorglig rubrik idag. :-( Hoppas att du snart kryar på dig! Främst för din egen skull. Sverige och alla vi Weineälskare behöver dig du modiga och rakryggade Weine. Jag sänder dig mina största styrkekramar <3<3<3 Marre

Hans sa...

Krya på dig. Läser regelbundet här.

Anonym sa...

Hoppas att allt är bra med dig.
Mvh Daniel

Robin Shadowes sa...

Om det är p g a ohälsan så kan jag bara önska dig att du kryar på dig. Jag kom in försent i matchen för att bli bekant med den bortgångne kämpen Kurt Lundgren men har i efterhand förstått att han varit mycket uppskattad. Jag ryser när jag tänker på att även Jan Milld var illa ute ett tag. Att förlora tre vikingar på ett och samma år vore bara för mycket.

Anonym sa...

Krya på dig "gamle" gosse!

Vet med bestämdhet att du likt fågel Fenix kommer tillbaka starkare än någånsin.

/Risto

Anonym sa...

Hoppas på bättre hälsa och att du får det bra under din konvalecens//Din kampbroder

Anonym sa...

Oavsett vad som händer så kommer vi att stå rakryggade och det ska du veta. Nu börjar det rinna tårar från mina ögon. Jag gråter och vet inte vad jag ska skriva. Jag hoppas att du kommer tillbaka Weine och att inte hälsoskälen är så svåra. Om de är svåra så vet du vilka du ska kontakta. Det finns många som du kan kontakta.

Anonym sa...

Kämpa på Weine.
Jag vet vad du går igenom och hoppas innerligt att du snart blir bättre.

Anonym sa...

Krya på dig Weine !!!
Du behövs i Sverige!
Mvnh BJL GBG

Anonym sa...

Du är betydelsefull i kampen och gör ett bra arbete. Krya på dig!!

Anonym sa...

Jag väntar då otåligt på fler inlägg wiene // Foffe

gidan sa...

Krya på dig. Hoppas att du snart är tillbaks och att sjukdomen ger vika. Du behövs!

Anonym sa...

Weine: Du är en hjälte och en sanningsägare. Du är värd all respekt och god hälsa. Jag hoppas det går bra för dig och att du snart är tillbaka.
/Mats

Varjager sa...

Väntar på din återkomst Weine.

Varjager

Anonym sa...

Har följt dig ett bra tag nu Weine. Så jag hoppas att du kryar på dig nu. Vad det än är. För du behövs, läser dig här varje dag ska du veta.

//Crille

MrsThatcher sa...

Krya på dig Weine! Du verkar ha många vänner så tveka inte att be om hjälp om du behöver det. Man klarar inte alltid allt ensam. Vi fortsätter oförtrutet på andra bloggar tills du kommer tillbaka.

Johan Björnsson sa...

Krya på dig Weine.

/Johan Björnsson

etnisk Svenk sa...

hoppas ni blir bra Weine. Ni har nog allas Svenskars stöd även de som ännu inte vaknat upp ur sossemaffians indoktrinerings period. mitt stöd har du redan och de som är mina vänner går det bra för måste vara nån högre makt som hjälper, må kraften bestå...

ArgSvenne sa...

Krya på dig nu Weine! Du behövs i kampen mot folkförtrycket och för sanningen! Din blogg är en viktig opinionsbildande faktor i informationskriget mot makthavarna!

Jag var länge orolig när Janne Milld var borta en längre tid. Hoppas du kommer tillbaka snart så vi alla får följa din värdefulla blogg. Hoppas mina ord värmer i din själ. Krya på dig nu min vän!

PS:
Ta en titt på min YouTube-kanal så länge!

Anonym sa...

Ge cancern lika mycket mothugg som du genom åren givit mångkulturen. Dessa är närapå synonyma, dvs båda är ytterst omänskliga, men går att besegra om bara viljan finns, det visar histtorien.

Visa i varje fall något livstecken någon gång i veckan. Tex genom att publicera nya kommentarer.

Ber för dig Berg!

/Ero Aween

Anonym sa...

Detta klipp påminner starkt om vad vi ser nu i malmö och göteborg. Enda som saknas är vell att en invandrare uttalar det hela och att dom eventuellt kanske hänvisar till att polisen provocerar dom? Så känns det i min lilla trångsynta värld.

// Foffe

Fosterjordnära sa...

Med bön och vördsam kamp kommer Du att gå segrande ur denna strid!

Kämpa på !

Anonym sa...

men länken kom inte med ..
här kommer den

http://www.youtube.com/watch?v=WMZdA-b2Vdw

// Foffe

Weine Berg sa...

Jag uppmanar alla att inte vara alltför oroliga. Jag kommer tillbaka så småningom.

Anonym sa...

Hur skall vi som älskar och beundrar dig kunna låta bli att vara oroliga...Det är människor som du med både hjärna och hjärta som vårt land behöver. Du ger oss alla som läser din blogg hopp om en bättre framtid. Jag är inte med i svenska kyrkan sedan många år ,men tror ändå att Gud tar emot min bön om att du snart skall komma tillbaka :-)
Marre

Anonym sa...

Du är bäst..... inget snack! All lycka MVH M.E

Anonym sa...

Jag hoppas allt är bra med dig Weine! Krya på dig! Har nyss slängt upp rakryggade klistermärken ;)

Mvh /Perka

Johan K sa...

Härligt Berget!

Jag är inte dugg orolig. Jag "vet" med största sannolikhet att du gör comeback, och detta utan dess like!

I annat fall så har du i varje fall gjort otroligt mycket mer än någon kan kräva av dig. Trots allt så är vi många som med stolthet är beredda och motiverade att lyfta din fana och göra så gott vi kan.

Vi är och står Rakryggade eller hur!?

Anonym sa...

Bli fisk!! Du behövs!!

Anonym sa...

Krya på dig och på återseende!

Annemi sa...

Weine, du kommer att klara kampen! Det vet både du och jag. Det finns de som vakar över dig. Det vet du. Du har det mkt. tufft just nu, men det blir bättre och bättre. Snart är du frisk igen. NU måste du verkligen kämpa, så du blir stark igen. Du har din familj och många vänner här på din blogg. Säg till om och när du behöver oss.Jag kämpar med dig.Vi alla behöver dig.

Rimfaxe sa...

Hoppas att du är tillbaka snart!
- Krya på dig!!
// Mvh Rimfaxe

Affe sa...

Krya på dig Weine. Tänk positiva tankar och försök undvika energitjuvar i alla dess former.

Anonym sa...

Vi ber för dig och Jesus är med dig varje dag. När du sluter dina ögon står Jesus och välkomnar dig i sitt himmelrike. Alla har en tid (sin) på jorden. Det gäller alla människor och så länge vi har sagt vad vi ville säga, är det bra. Ibland finns det människor som har universitetsutbildning och som ändå tycker att allt är fel. Vad ska man göra med dessa dårar Weine?.Ingenjörer, präster, lärare,läkare? Det är inte de du har talat till. Du har talat till pöbeln som saknar utbildning. Det nya måste gå ut på att vi talar med utbildade människor.

Anonym sa...

Du är min favoritbloggare nummer 1, utan tvekan! Hoppas du kryar på dig, ta den tid du behöver! Kamratliga hälsningar Crippe!

K:son sa...

Kämpa på Weine! Jag vet att du kommer tillbaks starkare än nånsin!

Anonym sa...

Försök håll ut Weine !!
Själv har jag satt som mål att försöka hålla mig vid liv till valet 2010 :-) Det skall vi båda klara.... Styrkekramar /Marre

Anonym sa...

Du fixar det här Weine. Du behövs och du har viljan!

Karpstryparn sa...

Stå på dig, Weine. Vi är många som tänker på dig, och som hoppas på det bästa för dig.

Anonym sa...

krya på dig!
/m

Anonym sa...

Kör hårt grabben, du klarar det!

Jo, ett litet tips!

http://gossom.blogspot.com/

I början verkar det helt hopplöst men efter ett litet tag ser man ljuset i tunneln starkare än då man i sin ungdom sett rakt in i solen.

All lycka tillönskas Herr Weine Berg.

Hälsningar från Amandas systrar i Sölvesborg

Fröken Sverige sa...

Tänker på dig, vännen!

Längsen vi pratade. Ringer i dagarna om du orkar prata.

Kram

/FS

Anonym sa...

Hej Weine! Mina varmaste hälsningar och förhoppningar om ditt snara tillfrisknande! Svenskarna behöver dig mer än någonsin! Till er alla, Lyssna gärna på RingP1 11sept, näst sista inlägget är en Bodil Algren från Malmö som talar alldeles lysande! Tyvärr hittar jag henne inte på Eniro, hade gärna skickat henne ett tackkort!! Mvh Henrik S.

Annemi sa...

Har läst alla kommentarer här. Uppmanar ALLA som verkligen BRYR sig om Weine's hälsa att: Slå honom en signal om ni kan, Sätt in pengar på bloggen, så Weine har att ta från, när hans börs är tom. Weine gör så otroligt mycket för er ALLA bloggläsare. Så ge något tillbaka, som visar att ni bryr er.Så otroligt mycket ork, kraft, energi,faktahämtning mm. som Weine håller på med,för ER skull, så anser jag: nära anhörig att det inte är mer än rätt att ni ger lite tillbaka i all välmening.
Snälla Älskade Weine:Lägg in denna kommentar! Kramar

Anonym sa...

Varit inne här o kollat lite då o då. Hoppas du kryar på dig, bliev glad när jag såg du var inne o la en kommentar själv.
Lite tankar jag haft under tiden är om den här branden nere i Stannsstorp
http://www.kvp.se/KVP.se/1.1702598/har-ska-brandens-fem-offer-vila

Tror du Mona Sahlin var där o vimlade med sina ögon som hon var i Rinkeby då sex stycken dog, eller är det skillnad på folk i det här landet.

Krya på dig

//Crille

Anonym sa...

Annemi: Tack för tipset ! Jag har inte haft dator så länge och är ganska ny bloggläsare men en stor Weine fan. En insamling borde vi starta till Weine denne underbare karl !!
p.g 1519910-2 :-)
Håll ut Weine vi är många här ute i rymden som tänker på dig ! Kramar /Marre

Anonym sa...

Bäste Annemi: Bra initiativ!

Men jag/"vi" har tyvärr inte Herr Bergs tfn nummer. Kanske man kan erhålla det genom att maila bloggen först? Herr Berg?

Att donera ekonomiska medel har länge varit min tanke. Bara att få ett nummer att betala in på.

/Risto

Rakborsten sa...

Du är min idol, förebild och hjälte Weine. Rakryggad var en stor inspirationskälla när Rakborsten skapades. Du inger hopp för många.
Du vet att du är högt älskad, och din tid att lämna in, är INTE kommen. Jag vet du har det kämpigt nu. Men i de mörkaste av stunder måste du kämpa, och aldrig ge vika. Ge aldrig upp kampen mot cancern. Ge Aldrig upp Weine.

Jag håller med Annemi och Marre. Skänk pengar till Weine och Rakryggad nu. Vänta inte med det.
Gör det nu. Visa att ni uppskattar Rakryggad.

Anonym sa...

Risto: I min kommentar där har du Weines p.g 1519910-2
Weine glöm inte köpa nyttiga saker som t.ex vitaminer som stärker din kropp !!!!!
Kramar Marre <3<3<3

Frost sa...

Jag skulle precis donera pengar, men jag behöver veta vilken bank, samt vilket kontonummer du har inklusive clearingnummer.

Dan Eriksson sa...

Hoppas du blir bättre snart, vi är många som uppskattar dina alster.

Mvh,
Dan Eriksson

Anonym sa...

Krya på dig! Håller med alla andra här, ett Sverige utan dig och din uppkäftiga blogg skulle aldrig funka i dessa tider!
Kämpa på och om du bara ber om det kommer du få massiv hjälp från alla som älskar och beundrar dig!


Weine till Statsminister!

Önskar dig allt gott i världen

Mvh
Josefine

Anonym sa...

Väntar på dig Weine!!

Anonym sa...

Hur skänker man pengar till rakryggad??

Stig sa...

Varkens cancern eller själve djävulen har en chans mot Weine Berg! Var rädd om dig gamle gosse, samla kraft och tänk på att där ute i bloggosfären och "Svedala" finns de tålmodiga vikingarna som ser fram emot din entré på bloggen igen. Vi är nog många som för en dubbel kamp, mot våra egna sjukdomar och mot samhällets multikulti-epidemi. Men som Alva Myrdal sa: "Det är inte människovärdigt att ge upp". De orden glömmer jag aldrig! De är så sanna, eller hur?

Weine Berg sa...

Jag måste påpeka att donationer till bloggen går till bloggens utgifter. Jag nallar inte av dessa pengar trots att min ekonomi är minst sagt knaper. Om nån vill skänka pengar till mig personligen får ni märka talongen "Personlig gåva".

Anonym sa...

Weine, pengarna jag sände var givetvis till dig personligen för att du skall kunna ha råd med nyttiga saker !!! Sköt om dig !
Kramar Marre

Anonym sa...

Ni som vill skänka pengar till Weine och inte vet hur... Är ni blinda eller....Jag har i två kommentarer lagt ut Weines pg 1519910-2
Marre

Anonym sa...

Weine: se till att bli frisk nu. Jag behöver dig och din blogg. Sverige behöver dig.

Mvh
Erik

Anonym sa...

Hoppas du snart blir bättre, Sverige behöver dig!

Anonym sa...

Vad kan man säga! Vet inte riktigt vad med jag hoppas och önskar både för dig och din familj och för dina vänner som ju är många att det här går bra, vet att du kämpar genom något som måste vara svårt, hoppas att allt går bra Weine stå på dig, för du vet att många tänker på dig.

// Crille

Anna sa...

Hej! Om jag kunde äta din cancer hade jag gjort det. Du är en mycket betydelsefull människa.

Som t.ex dryck kan de hälsobringande svenska bären blåbär, vinbär, jordgubbar och hallon underlätta och ge kraft.

Tänker på dig och blir glad när jag får höra att du är välmående!

Varma hälsningar!
/ Anna

Anonym sa...

Jag hoppas att du snart är tillbaka starkare än någonsin och fortsätter arbeta för ett bättre Sverige, du gör en viktig insats, vi är många som uppskattar det du gör.

Bästa hälsningar
Hlaut / Stockholm

Anonym sa...

Krya på Dig Weine och måtte operationen gå bra!
Du är viktig för Sverige.

Gabbi

Anonym sa...

Du kommer tillbaks i full kraft, var så säker.
Under tiden håller jag tummarna så att de vitnar :)
MVH Daniel

Anonym sa...

Krya på dig.

Nordicreb

Anonym sa...

Du kommer klara detta! Jag håller tummarna för dig!

Anonym sa...

Jag tror på dej Wiene, Du klarar det här. Koncentrera dej på saker som gör dig glad och lycklig,

Kram // Foffe

Tomas sa...

Kämpa på och ge aldrig upp.

DDR2 sa...

Trya på dig Weine. Du behövs som motvikt till det politiskt korrekta. Hoppas verkligen att du blir återställd.

Anonym sa...

Jag önskar dig ett tillfrisknande, du är för ung för att dö/Sveas fallne hjälte

Peter sa...

Kämpa på, Weine!

Jimmy S. Windeskog sa...

Det är verkligen hemskt att höra, så eländigt och orättvist.

Jag och dina andra supporters håller alla tummar vi har!

Jimmy S. Windeskog sa...

Det är verkligen hemskt att höra, så eländigt och orättvist.

Jag och dina andra supporters håller alla tummar vi har!

Eklanda sa...

krya på dig wheine, hoppas du blir frisk med tiden

Marcus sa...

Krya på dig Weine ;)

Anonym sa...

Önskar dig verkligen all lycka till inför operationen. Kämpa kämpa kämpa. När man minst anar det så vänder det.

Du är stark. Sverige behöver dig.

Hälsn, Fredrik

Anonym sa...

Krya på dig Weine....vi vet att du kommer tillbaka starkare än nånsin

Anonym sa...

Lycka till Weine.

Hoppas att allt går bra.

/Johan Björnsson

Göran o Annelie sa...

Håller tummarna för dig Weine.
Vi är många som bryr sig om dig.
Hälsningar Göran o Annelie

World traveller sa...

Aer sedan en vecka tillbaka paa jobbet i den stora sandlaadan efter 3 veckors ledighet daa jag inte aer inne paa naetet utan umgaas med familj och vaenner. Traakigt att hoera att du har blivit saemre Weine. Eldsjaelar som du behoevs mer aen de naansin har gjort i vaart land. Krya paa dig. Mvh World Traveller

Freddan sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva men jag hoppas innerligt att allt går bra och att du kan slippa detta helvet till sjukdom snart. Jag hoppas även att sjukhuspersonalen behandlar dig väl och att tiden där inte ter sig alltför deppig.

Anonym sa...

Är det roligt att vara efterbliven, naiv och bakåtsträvare?

Nej medeltidens kristna styre var inte bra.

Anonym sa...

Weine: Krya på dig, vi håller tummarna.

Du är en hjälte och riktigt RAKRYGGAD.

/Nizze

Anonym sa...

Krya på dig Weine

Saknar dina inlägg, det finns andra bloggar men din är unik.

Jorma sa...

Weine stå på dig hur jävligt det än blir eller känns!!

/Jorma

Fosterjordnära sa...

....var operationsläkaren kanske inte av geniföklarat raketforskarmått från en sanddyn långt härifrån? Be att få en sån nästa gång, tydligen är de så pass duktiga att de anses oumbärliga för landet Sverige som helhet.

När kampen, den mot cancern, är vunnen tar vi nya friska tag, eller hur Berg? Lova!!

Vår bön är dig ständigt nära.

Mattias Nilsson sa...

Stå på dig, Weine! Du är mycket modig!

Anonym sa...

Krya pa dig snabbt!

Annemi sa...

Weine:Du har haft det så omänskligt tufft och lidit alla helvetes kval. MEN du kommer igen. Det vet du. Du har haft en mkt. svår tid och ändå ställt upp för dina bloggläsare. Helt otroligt! Du kommer att ha det tufft igen ett tag, men kommer så småningom tillbaka till livet. Du har de som bryr sig och själv skulle jag offra mitt liv, för att du ska bli frisk. Du har också andra som vakar över dig, det vet du. Kämpa på. Ingen kan göra det för dig, hur gärna vi än vill det. Du är bara bäst. Vi alla behöver dig.Kram

Ottar sa...

Må du leva länge och väl Weine! Vi är många som tänker på dig och de dina.

wodinaz sa...

Glädjande att du är piggare!

Krya på dig!

Anonym sa...

Krya på dig Weine! Vi alla håller tummarna att du skall bli bättre!

/ Alexander

Anonym sa...

Hoppas du kommer tillbaks snart. Weine. Under tiden sa borde vi andra aktivera oss mer med egna bloggar, eller youtube kanaler eftersom sveriges viktigas val snart ar har och extremisterna pa tidningarna har inlett sin kamp emot oss svenskar. Extremisterna i media och politikerna vill ersatta oss med kriminella analfabeterna som de fortsatter ta in i gigantiska mangder. Allt vi egentiligen behover gora for att stoppa katastrofen ar att visa upp och upplysa allmanhenten om vad som hander. Vi tvingas gora medias jobb, det gor vi garna trots att vi inte har lika stora tittarsiffror. Det lilla vi andra kan gora kan ha stor genomslagskaft, med lite tur. Aktiver er och tank pa Weines uppoffringar. Sveriges "sista" val ar snart har.

peter a

Annemi sa...

Du är en sådan stor Kämpe, Weine! Det borde vara Du som styr vårt land! Trots din svåra sjukdom är du pigg, glad, nästan lycklig, glimten i ögonen har du fått tillbaka och är så tacksam för det lilla som gör dig sådan. Beundrar dig så. Även om operationen inte gick som den borde, så kommer cellgifterna och de som vakar över dig, att göra dig: Stark, frisk och redo för ett liv med kämpaglöd för dina bloggläsare och dina nära och kära igen. Det tar ett tag innan du är där, men sen så kommer grannarna att klaga på ditt knattrande på tangentbordet igen. Du kommer igen med nya friska tag. Vänta och kämpa på, så ska du se! Du får Aldrig någonsin ge upp. Lova det! Kramar :)

Jonas sa...

Vi är många som tänker på dig. Kämpa på!

Anonym sa...

Tråkigt att läsa! Hoppas verkligen du blir frisk Weine!

Mvh /Perka

Naivtive sa...

Den som väntar på något gott...

Stig sa...

Vi väntar på dig Weine! Vi väntar på dig lugnt och tålmodigt ty vi Rakryddsläsare är Brothers in arms now and for ever. Njut av god musik som gör dig stark och nära vänners omsorg och humor ty humor är god alltid medicin. Du vet och vi vet... Eller hur?
Sen laddar vi bössan igen! Mot islamistkramarmna och PK-idioterna som glömt sina förfäders slit på denna jordplätt.

Fosterjordnära sa...

I vårat köksfönster står numera varje kväll ett tänt stearinljus, för Din skull.

Vi tänker på Dig varje kväll och väntar på goda nyheter !!

Dan åke sa...

Hoppas allt blir bra med dig Weine. bedrövligt att Svenska myndigheter slopat all livsmedelskontroller och mat som är besprutade och innehåller fd förbjudna kemikalier väller nu in och Svenskarna blir sjuka medans EU politikerna blir rika när de får feta mutor på att godkänna farliga billiga kemikalier.

tänk att folk kan bli rika och plocka ut skattemedel på att ängna sig åt tok, politiker och mediafolk skriver böcker på sin "arbetstid" och den som betalar deras lön blir skattebetalarna medans äldrevården,skolor, sjukvård skall spara mer och mer. man inser att bedragarna har etablerat sig i maktens korridorer för de vet att Svenska folket inte vill bråka och kritisera.

vad beror det på att Svenska myndigheter lyder alla utlänningar, allt från makteliten i EU,till smågangstrar i förorter alla har dom ett gemensamt att de bestämmer över Svenskarna!
massinvandringen som skulle hindra att det föddes för få barn här är ju bara tok-argument. Svenskar skulle ju kunna skaffa egna barn om de kände trygghet och framtidstro.
läste på w w w n d s e Att Japan inför ekonomiskt hjälp i massor till sin befolkning så de skall få råd att skaffa många barn.
I Sverige införs bidrag till utlänningar medans Svenskar tvingas i fattigdom och elände och helst drivs till självmord.
FY FA-N Sverigefientliga krafter måste köpt Svenska politiker i allians och sossemaffian för så dumma i huvudet kan ingen vara som Svenska politiker och myndighetschefer är. är det bara girighet och feghet och ondska mot sin egna befolkning som är deras ledstjärna

Anonym sa...

Detta är säkert en baggis för Weine, han har ju trots allt ensam stått rakryggad emot mångkultursförespråkarna, media och etablissemanget!

Stefan sa...

En helt annan tragisk aspekt är ju även att alla mångkultur-ivrare, rödingar och andra folkförrädare kommer att jubla ifall Weine somnar in. En uppkäftig kritiker färre mot deras förvridna utopi.

Ge inte råttorna och asen något att glädjas över.

modersvea sa...

Krya på dig.

modersvea sa...

Hej Weine.
Detta brev är personligt.

Jag tycker att du skall beställa Miracle Mineral Supplement DIREKT. Jag använder det själv för avgiftning.
Jag googlade mycket på denna produkt innan jag själv beställde det.

Cancersjuka upplevde en hygglig förbättring när de anv. MMS.

Läs mer här: http://planetxnibiru.blogspot.com/2009/02/mms-miracle-mineral-supplement.html

För att beställa i sverige: http://dinalicenter.com/products/

Du har produkten inom ett par dagar och man får en faktura med.

Jag börbjuder dig att lämna oss, iaf innan du utömt alla alternativ för att må bättre.

Mvh från en orolig modersvea.

Här är en annan intressant artikel:

http://planetxnibiru.blogspot.com/search?q=cancer

Anonym sa...

Krya på dig Weine.

Mvh Daniel

Anonym sa...

Det har du jävligt rätt i weine !!
NU FORTSÄTTER VI FRAMÅT !
krya på dig

Robban@Uddevalla

Jonas Skövde sa...

Krya på dig Weine!
Vi tänker på dig och håller tummarna.

Anonym sa...

Ingen kan leva sitt liv bättre än du gör genom att ge järnet för folkets bästa. Du är därmed en fantastisk inspirationskälla för oss alla där vår respekt för ditt arbete öppnat våra hjärtan för dig som människa. En enorm kraft strömmar till dig, samma kraft som du så framgångsrikt gett oss. Därmed är vi en folkkropp, en enhet, som svetsas samman i ett förbund som ingenting kan krossa. Naturen har bestämt att vi föds och dör. Ingen kommer undan. Det riktigt skrämmande är om vi kastar bort våra liv och det riktigt framgångsrika är om vi förmår leva mer för andras skull än för vår egen, om vi förmår vara omtänksamma och modiga. Du visar vägen och behövs verkligen! Fortsätt så!

Anonym sa...

Säger bara en sak: Kämpa på. Du har många vid din sida.

Anonym sa...

Det är du som är ovärderlig, Weine! Kämpa vidare och krya på dig! /iln MoodyBlue

Annemi sa...

Till Alla som inte vet hur de ska donera pengar till Weine: Läs högre upp! Både Weine och annan har skrivit insättningsnummer!! Ge till Bloggen, men skriv som Weine säger: PERSONLIG GÅVA. Fick höra att Weine endast fått en gåva på 200:- !Tack till den som gav det. Men skäms ni andra, som inte ger ett enda öre till Weine. Är ni hans vänner eller?
Weine: Du klarar kampen, med oss som bryr sig om dig. Vi kämpar med dig. Du har Alltid oss att lita till. Du kommer att bli frisk, även om det dröjer ett tag. Vet du har det så tufft och kämpigt nu, men du tränar och kämpar allt du orkar för att få krafterna tillbaka. Du är Guld värd och All heder åt dig, som ändå lägger ner tid till dina bloggläsare, fast du är svag. Önskar dina bloggläsare gjorde Något för Dig, mer än kommentera!
Det finns Ingen, som är så duktig och bryr sig, engagerar sig, så som du Weine. Kämpa på, snart kommer nya friska tider för dig. Detta är jag helt övertygad om och jag ber för dig varje dag. Goda tankar och varma kramar.

Anonym sa...

Kämpa på Weine, du är en alltför värdefull och viktig person.

/HellBoy

Patrik sa...

Hej Weine.
Jag vet inte om mitt tips ger någon verklig effekt om din sjukdom är så långt gången som den är, men jag kan garantera dig att det kan hjälpa dig mot din cancer. Sluta ät kolhydrater, ty de är cancercellernas mat. Cancerceller kan till skillnad från vanliga celler inte använda något annat än kolhydrater som energi, så slutar man med dessa så får cancercellerna det mycket svårare att ta upp energi.
Om du inte tror mig så kolla då upp vad Otto Warburg fick nobelpris för år 1931.

Krya på dig Weine, du behövs verkligen och är en av dem som fick mig att öppna ögonen.

mvh Patrik

Anonym sa...

Weine, ett gott skratt förlänger livet.
Om du har möjlighet så kolla på hip hip på youtube och speciellt Tiffany på viktväktarna eller när hon/han befinner sig i stockholm (det är en transvestit). Du kommer att skratta tills du storknar och din sjukdom försvinner när du skrattar. Humor är det som får människor att leva och överleva.

Ulrika

Anonym sa...

Jag önskar dig tillfrisknad men om läget ser så illa ut hoppas jag du får en fin sista tid med nära och kära/Tack för ditt engagemang!

Anonym sa...

Kämpa på Weine! Man blir så glad när man ser att du uppdaterat!
Unna dig allt nu som du bara kan och kom tillbaka till oss!

Önskar dig alla välgång

Affe sa...

Du kommer klara detta Weine. Vi är många som tänker på dig.

Anonym sa...

Krya på dig Weine. Vi är fler än du anar som stödjer dig o din familj i eran svåra stund.
// Crille

Anonym sa...

Krya på dig och kämpa. Kollar din blogg så gott som varje dag.

Joakim Larsson sa...

Jag hoppas du tar dig igenom det här, Weine. Krya på dig!

/Jocke

Anonym sa...

krya på dig!

Weine Berg sa...

Annemi: Det har kommit in betydligt mer pengar än så, såg jag vid dagens inloggning. Jag är tacksamt för allt stöd, men det verbala stödet betyder mest. Eller att ni försöker sprida budskapet, det blir ju min förlängda arm.

Fosterjordnära: En helt underbar gest som rör mig till tårar. Tack, vilka änglar ni är!

Alla: Inte hade jag räknat med ett sådant stöd även om jag vet att det är många som stöder mig i själ och hjärta. Stort tack allihopa!

Anonym sa...

Hej.
Vi är många som lärt oss uppskatta Dina rakryggade artiklar och sunda åsikter.
Vill bara instämma med alla dom andra med hopp om snart tillfrisknande och så ses vi där ute på barikaden igen.
Vänligen
Janne

Daniel sa...

Krya på dig Weine och hoppas du blir bättre snart!!

/Daniel

Erik, Sthlm sa...

Du finns i mina tankar och jag önskar dig allt gott.

Anonym sa...

Upp till kamp kan betyda många saker! Kämpa på och bli frisk!

Mvh Peter