14 oktober, 2009

Nätverket Kusinerna lanserar hemsida

Nätverket Kusinerna har bloggen rapporterat om flera gånger tidigare vilket kan läsas om här och här. Tidigare har man bara haft en mäjladress för kontakt med nyfikna, men nu lanserar man sin första hemsida med information om hur nätverket fungerar, vilket syfte det har och hur de arbetar. Värdefull kontaktinformation finns där också naturligtvis. Här är några utdrag från nya hemsidan kusinerna.info som beskriver nätverket:

…kusinerna är en svenskvänlig sammanslutning av personer vilka genom handlingar vill föra ut det sanna nationella budskapet till folket. På sikt syftar verksamheten till att bland folket vinna sympatier och insikt gällande nationellt tänkande och genom detta i sin tur skapa större förståelse för sund och folklig nationalism.


…kusinerna vill även verka för en ”av-nazifiering” av den nationella rörelsen samt bistå de i samhället vilka lidande tvingas åse och uppleva de folkvaldas svek och förräderi.


…dock förenas alla Kusiner genom viljan att återskapa en sund folkgemenskap vilken bygger på respekt och välvilja gentemot grannar samt söka bryta den sociala isolering utomnordiska marknadskrafter påtvingat dagens svensk.


…en Kusin ser det som en plikt att hjälpa grannen återuppbygga sitt söndersparkade staket eller stödja en ensamstående förälder. Hjälp ges utan tanke på varken betalning eller en gentjänst, utan för att folkgemenskap är nödvändigt för att vi ska fortleva som en kulturell, språklig och etnisk enhet i en alltmer förgänglig värld.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa sunda värderingar skulle varenda jävla riksdags och regeringsledamot varit tvingade att skriva under på, för att överhuvudtaget få vistas i maktens korriodorer! Skönt att höra ifrån dig igen Weine, hoppas allt ska ordna sig till det bästa för dig...Blodsven

A.T sa...

Ingen som skrivit en kommentar? Då gör jag det! Jag tycker detta är ett fantastiskt bra koncept. Kusinerna inger hopp och ett förtroende inte många "nationella" förgreningar gjort genom åren. Att de sedan är målstyrda är ju ännu bättre! Alla kämpar mot samma mål, personliga konflikter verkar man hålla utanför. Önskar er Kusiner all lycka och välgång med detta projekt!

Anonym sa...

Vilket bra initiativ.

Hur är läget med Weine nu för tiden?

Mvh

/Perka

Dan åke sa...

braaa Kusinerna behövs mer än någonsin nu!
läs nedanstående länk, så förstår man varför allians och sossemaffian är så rädda för SD! ärliga och rakryggade personer är tydligen inte välkommna i de ”demokratiska” korridorerna.

Man skall inte se på när man tillverkar korv och absolut inte se på när lagar stiftas i EU, det finns risk att man mår illa då!

http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/10/telekompaketet-man-hapnar.html
Hoppas nån kan wallraffra sig in i regeringen och i eu så folket får veta