04 december, 2008

Så skapar fulmedia en svensk brottsling

Det har varit mycket skriverier i den systemkritiska sfären om fulmedias strategi att bleka hyn och pixelisera brottslingar med exotiskt påbrå. Som om deras hudfärg vore sämre än någons annan. Naturligtvis är inte detta skälet fulmedia har. De vill helt enkelt inte främja oppositionen mot nykoloniseringen av Sverige och den pågående kött-tsunamin från världens alla hörn. Den förda politiken är en viktig del i medieföretagens agenda.

För att visa hur fulmedia ändrar brottslingars identitet har Rakryggad tagit fram en steg-för-steg-granskning av medieföretagens förmyndarattityd när det gäller foton på brottslingar. De översta två bilderna visar originalfotot samt Expressens version av den fege Ludvig Carlos Danielsson som slog ihjäl och dränkte 81-årige Uno Andersson i Rörvik i februari i år.

Bilderna nedtill visar:
1. Originalfoto,
2. Ändring av personens hudfärg med verktyget Skugga i Photoshop. Det går även bra att fixa detta med verktyget Kurvor som ligger under Bild>Justeringar,
3. När hudblekningen är gjord använder man sig av filtret Förvandla pixlar>Mosaik. I exemplet har jag använt cellstorlek 24.
4. Originalfotot pixeliserat med samma teknik, men denna gång utan hudblekning.

Så går det till när medieföretagen sysslar med objektiv nyhetsrapportering. Man skuldbelägger oss svenskar för ett brott vi inte begått. De måste vara stolta för sin besserwisserattityd. Samtidigt som fulmedia målar upp en fantasivärld växer medvetandet och motvärnet om/mot deras egentliga verksamhet tack vare den blomstrande systemkritiken på gräsrotsnivå. Kejsaren är faktiskt naken.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,den senast nu är 'svensken' som åtalas för mord i USA.
En afrikansk-svensk (jfr amfrican-american)rapartist andlar det om som i et anfall av 'road rage' slog ner och körde ihjäl en norsk pianist.
KurtN

Anonym sa...

Ja den här fega svinet Ludwig Carlos Danielsson som hade ihjäl en 81 årig man är ju verkligen något skydda! Denne "smålänning" antar jag tillhör Sveriges framtid. Jag kan inte förstå ändå att massmedia håller på som de gör med tanke på att det dröjer inte länge förrän förrän de rätta uppgifterna finns ute på nätet? Finns det någon regering någonstans som tycker så illa om den ursprungliga befolkningen som i detta land? Jag har själv bott i ett flertal länder utanför Europa & har ALDRIG sett något liknande som i detta vidriga land!
Jag känner mig som etnisk svensk kränkt varje dag när jag ser vad man har gjort utav detta land på bara några årtionden! Fy faen!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det fria internet måste vara en nagel i ögat på dessa kräk. Därför blir man inte förvånad att dom försöker inskränka denna frihet. Rent spel verkar dom inte ha hört talas om eller så är det bara ett machiavellianskt spel för dom. Ändamålen helgar medlen.

Anonym sa...

Mailade expressen den 21/11 och ifrågasatte varför bilden på en fotbollsspelare som blev hämtad av polisen var uppljusad och pixlad så att läsaren skall tro att det är en svensk när han i själva verket är från Ghana.
Jag har skickat mail till 5 stycken och hittils fått 1 svar där det bara stod att det är inte pga hudfärgen dom ljusar upp och pixlar?! Hoppas fortfarande på ett svar från dom andra 4.

Anonym sa...

Ja det fri nätet måste som föregående skribent vara en riktig nagel (om inte varnagel rent utav) i ögat på dessa kräk. De måste svära ve och förbannelse på nätet när det gäller just denna del! Se bara vad som hände med Milds utmärkta analyser!

Anonym sa...

Jag inväntar din blogpost om kvällens debatt om Vellinge.

Weine Berg sa...

Vilken debatt?

Anonym sa...

Programmet debatt i Svt 22:00 angående den hotade politikern och dom tre ensamkommande "barnen".

Anonym sa...

På tal om FULMEDIA... hur kan detta egentligen vara möjligt:

Svenska Dagbladet erhåller under år 2008 hela 65,4 milj kronor i presstöd?

Vilka förpliktelser tar egentligen SvD på sig då man erhåller ett sådant fenomenalt belopp? Det luktar skyddad verkstad lång, lång väg. Samt naturligtvis: korruption!

Hur mycket kostar fulmedia svenska skattebetalare årligen? Hur mycket betalas ut i gemensamt årligt s k
"presstöd" för att PK-budskapet tillfredsställande skall kunna kablas ut och manipulera människorna? Detta förfarande är ju fullständigt genomruttet!

Det räcker i praktiken med en daglig tidning i Sverige; alla de som finns skriver praktiskt taget samma sak. Korrekt PK-gegga. Det enda som egentligen skiljer de skyddade verkstäderna åt, är det varierande typsnittet!

Därmed skulle man frigöra stora ekonomiska medel. Och eftersom man från statigt håll påstår sig vara så angelägen om att främja det: fria ordet och den fria pressen, den fria OBUNDNA & DEMOKRATISKA pressen... Varför inte sanktionera serösa nyhetsbloggar på nätet! Därmed skulle man på ett föredömligt sätt gått från tal till handling!
Först då skulle vi få en fri press värd namnet, samt en fantastisk variationsrikedom på nyhetsflödet och en politisk dynamik värd namnet.

Som det ser ut i dag, är vi underkastade en totalstyrd press, som alla tuggar samma PK-direktiv, på order uppifrån. Oftast handlar det om fullständigt meningslös information, för att inte tala om tillrättalagd och ofta osann.

Det så kallade Pravda-syndromet.