14 oktober, 2008

Aftonbladet målar också tavlor

Tidigare har Rakryggad vid ett flertal tillfällen (här, här, här och där) tagit upp hur fulmedia anser sig ha en förmyndarroll över svenskarna. Detta gäller särskilt frågorna kring immigrationen och den nya brottsligheten. Gång på gång har bloggen kunnat visat hur medieföretagen försöker dölja tunga kriminellas identitet om de har s.k. exotiskt ursprung samtidigt som man mer än gärna hänger ut svenska kriminella såsom Hagamannen, Anders Eklund, Martin Ragntoft etc. Att inte hänga ut alla tunga kriminella visar att fulmedia har en agenda som man inte gärna offentliggör.

För inte så länge sedan skrev Rakryggad om hur Expressen, löjeväckande nog, målar om foton på invandrade kriminella så att deras hy framstår som ljusare. Nu har även Aftonbladet gjort bort sig, men kanske på ett mer uppenbart vis.

En flerfaldigt dömd våldtäktsman visades upp med stor svart ruta över ansiktet och – hör och häpna – delar av ansiktet ommålat i MS Paint eller dylikt. Du hittar en stor version av bilden här. Vad sysslar Aftonbladet med? Vad tänker man när man i bildprogrammen drar i reglagen för ljushet och sitter och målar med rosa kritor på förbrytarfoton? Varför är sanningen så farlig? Är det värre att hänga ut en våldtäktsman än att stoppa våldtäktsmannen?

Den s.k. mannen har dömts för flera våldtäkter och grova våldtäkter och har suttit i svenska fängelser, dvs. internationella vandrarhem, för detta. Ett exempel på denne gullgosses livsverk är när han 1994 var på permission från en våldtäktsdom. Han mötte ett ungt par på gatan och våldtog den 14-åriga flickan medan pojkvännen tvingades se på då gullgossen var pistolbeväpnad. En sådan person skyddar Aftonbladet. Återfallsförbrytare, serievåldtäktsman – omhuldad av Aftonbladet. Och samtidigt kallar blaskan sådana typer för ”de osynliga sexförbrytarna'”. Är det så underligt att de är osynliga när ni döljer deras identitet, Aftonbladet?

Fulmedia har en lång tjänsteförteckning över sin misstro mot vanligt folks förmåga att självständigt ta ställning. Det gäller nyhetsrapportering om brott, riggade debatter, vinklade intervjuer och missvisande reportage. Allt detta för att man inom fulmedia anser att det finns två sorters människor: de visa och ansvarstagande och den grå massan som behöver vägledning, friserad information och pekpinnar för att inte fatta ”felaktiga” beslut. Olyckligtvis för fulmedia finns det en tredje grupp som i högsta grad är verklig och växande: de medvetna systemkritikerna. Vi blir allt fler, vilket inte minst bloggvärlden visat. Vår tid är kommen.

Tack för tipset, Marcus och Nils-Erik!

18 kommentarer:

Anonym sa...

Då gör ju media sig skyldiga till grovt bedrägeri och skyddande av brottsling !

Anonym sa...

Har inte mannen på bilden lite väl ljus hy för att vara så krullig?

wodinaz sa...

Det är ju rena skämtet. Om man vill göra en positiv tolkning så skulle man kunna förmoda att någon systemkritiker sitter inne på aftonbladet, och ville skämma ut dem lite.

Sådana små aktioner har hänt förr, som ett fall i Tyskland, för något år sedan, när säkerhetspolisen tvingande en organisation att skriva in spionrutiner i ett program; folket ifråga lydde visserligen, men kallade rutinerna för extremt uppenbara namn så att man som användare med lätthet kunde plocka bort dem, om man ville.

Låt oss iaf hoppas att så är fallet, annars är det verkligen ett pinsamt och patetiskt försök till att dölja verkligheten.

be sa...

Jag är övertygad om att många inom media vill att vi ska veta utan att de behöver hänga ut sig själva. Alla kan ju inte vara så dumma att de inte förstår att detta inte lurar någon. Om de vill vara säkra på att folk inte ska veta så borde de väl strunta i att sätta ut någon bild över huvud taget. Varken på etniska svenskar eller andra.

christian sa...

Som vanlig . Men jag har lite goda nyheter också. Din blogg nämdes på en av göteborgs populäraste radio och tv show Rivstart Bandit rock. En lyssnare ringde in och sa att din blogg va den bästa. :)

Anonym sa...

Ofattbart

Har du länken till där Aftonbladets sida med "konstverket" ligger? Tänkte ta upp det här på annan plats på nätet.

Säffle

Anonym sa...

Hittade länken. Klantigt.

Säffle

peter a. sa...

Tidningarna anvander sitt RAS FILTER, i den stora bilder ar det klart en neger det handlar om, men fomrinskad sa ser han svensk ut.

Man vill ge intrycket att negrer inte ar brottsliga men svenskar ar vardelosa eftersom de har mycket hog brottslighet.

Det handlar om ren rasism mot svenskar ingenting annat. Utan deras rasism sa far de inget pressstod,

Varjager sa...

Kan vi inte få fram den riktiga bilden?

Törsintesägamittnamn sa...

När ALLA media beter sig såhär... och de styrande politikerna också beter sig på liknande sätt, dvs förnekar och försöker dölja helt uppenbara problem, ja då MÅSTE en någorlunda intelligent person börja ställa sig lite frågor.
Kan det finnas en övergripande plan bakom allt? Ja naturligtvis! Hur skulle det annars kunna bli såhär?
Det är meningen att Sverige skall förstöras. Ett splittrat och oroligt folk är så mycket lättare att valla in i de rätta fållorna.
Frågan är bara vilka starka makter det är som ligger bakom?

Kurtn sa...

Som tidigare sagts, jag tor inte att allmänheten är så dum att de inte fattar vad det är för sorts folk som blivit pixelerade.
Så därmed är det väl bara bra att media fortsätter såhär, de bevisar ju därmed för alla hur förljugen den politiska korrekthetne har blivit.

De politiskt korrekta chefredaktörerna är naturligtvis inte så jävla korkade att de inte fattar detta, så jag undrar faktiskt, eftersom de ju ÄR politiskt korrekta, vad deras egentliga agenda är?

Anonym sa...

Kan inte nån av er rakryggs-läsande som kan med datorer bättre än mej söka rätt på det äkta kortet i sammanhanget? Bästa sättet att jevlas med övriga fulmedia är att ständigt sitta på det "äkta" kortet och påvisa hur dom gör om korten.

// Foffe

Anonym sa...

Hahah herre min gud va jag skrattar när jag läser alla kommentarer. Ska man skratta eller gråta?? Jag förstår verkligen inte hur folk kan gå på all jävla skit ni skriver om. Det är helt oförståeligt enligt mig. Ni som går på detta tillhör ju helt klart inte Sveriges begåvning reserv står ju klart. Era anklagelser är ju bara så befängda så man skrattar. Själv är jag 15 år och verkar ha mer innanför pannbenet än er. Men va ska man förvänta sig av er nationalister?? Inte så mycket tycker jag. Folk som har misslyckats rätt hårt i skolan och försöker nu skaffa sig en identitet. Patetiskt är nog de ordvalet som passar bäst i detta fall.

eklanda sa...

denna våldsman kanske är något för
ann-charlotte marteus.

Weine Berg sa...

Christian: Oerhört bra!

Anonym: Som femtonåring tror man ofta att man vet bäst. Senare i livet lär man sig att man var en idiot. Vad är det vi "går på"? Har du något konkret exempel så vi kan förstå vad du pratar om?

Anonym sa...

'Har du något konkret..." Vilket patetiskt jävla dravle från er nassesvin och liberaler!
Snart har Islam hjälpt oss i AFA att krossa er (det blir lätt eftersom ni till största delen är sjukpensionäre och bidragstagare).

Anonym sa...

Weine Berg de har du helt rätt i att man som 15åring tror att man vet jävligt mycket men jag har tillräcklig självinsikt att jag själv är medveten om att så inte är fallet. Du säger att senare i "livet så lär man sig att man är en idiot". Så är det absolut inte. Kanske i ditt fall men det är ju helt betingat i detta fall.
Konkret som jag tänker på är ju erat jävla skit snack om "ful media". Att ni tror på sånt visar ju bara hur intellektuella ni är. De är ju fan aftonbladets våta dröm om att få skriva om att fredrik reinfeldt och co porrsurfar under arbetstid. Och de leder oss till att era uppgifter inte anses trovärdiga.

Till sist vill jag bara säga att jag inte är inte tillhör AFA eller någon annan extremist grupp. Jag har blått blod i mina ådror ;)

Anonym sa...

undrar hur anonym får ihop det med nasse svin och liberaler man brukar sällan vara både och