03 januari, 2007

Gruppvåldtäkt på krogen

Den nya brottsligheten, som Sverige fått genom massinvandringen, tycks göra allt annat än mattas av. Utvecklingen kan bara hjälpligt friseras av förnekare såsom kriminolog Jerzy Sarnecki och dylika myndigheter som BRÅ - "Brottsförebyggande Rådet".

Numera vigs gruppvåldtäkter oftast små notisplatser i tidningarna då de blivit relativt vanliga. Det är först när något nytt i sammanhanget dyker upp som detta faktum möjligtvis förändras. Så har nu skett då en gruppvåldtäkt tycks ha ägt rum på en krog i Göteborg med nattklubbsägaren som en av de tre gärningsmännen. Det är den andra våldtäkten som begåtts på nämnda krog.

Nattklubbsägaren, som uppges vara i 50-årsåldern, ska enligt åklagaren tillsammans med ”en 27-årig företagare inom krogbranschen” och ”en 30-årig krogägare” ha våldtagit en kvinna under juldagsnatten. Den 30-årige krogägaren misstänks även för en våldtäkt som begicks i oktober.

Med tanke på att massmedia ska publicera uppgifter som anses relevanta får man anta att man tycker att de inblandades ålder är mer relevant än deras etnicitet och kulturella bakgrund. Vetskap bland folkmassan om sanningen kan ju ”skapa främlingsfientlighet” som det så prydligt heter. Fram för en fri och öppen diskussion om vårt samhälles svåra frågor!

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.expressen.se/index.jsp?a=818909
"Bilderna på hur en ung kille med långt ljust hår provocerar den äldre mannen är råa och otäcka."

Det var värst vad viktigt det blev med signalement här då..

Jonas sa...

Bladet som jag änkar till nedan är ett exempel på hur snurrigt det kan bli. Några invandrare våldtar en svensk flicka. Detta påpekas på ett flygblad (där förövarnas identitet skyddas så när som deras förnamn).
Flygbladet anmäls!
Nu har JK valt att inte bedriva förundersökning, men det beror påatt bladet är kopierat och inte tryckt.
Hur sjukt kan Sverige bli innan folket tröttnat?
http://www.den-svenske.com/flygblad/nsf-200612-gruppvaldtakt_i_karlskrona.pdf

Anonym sa...

Ville bara säga att alla tre killar som sitter häktade för gruppvåldtäkten som näms åvan är svenska,helt svenska.