25 januari, 2007

Återvandringen har börjat

Nederländerna har de senaste åren plågats av massinvandringsidiotins konsekvenser. Starkast utslag fick kanske mordet på islamkritikern Theo van Gogh som begicks av islamisten Mohammed Bouyeri. Dessförinnan hade islamkritikern Pim Fortuyn mördats på öppen gata av en miljöaktivist och islamkritikern Ebru Umar misshandlats av muslimer.

Efter islams frammarsch i Nederländerna, som kulminerade i mordet på van Gogh, har holländarna börjat öppna ögonen för hur deras land används av verklighetsfrånvända utopister. Lagförslag som syftat att stävja islams attribut har lagts fram och gemene man har börjat titta snett på muslimerna.

Imamerna känner sig inte välkomna längre och har därför börjat återvandra till sina hemländer. Av 450 moskéer i landet är hela 180 av dessa en imam kort. Hur återvandringen i stort ser ut bland den miljonen muslimer som bor i Nederländerna är ännu svårt att säga. Förhoppningsvis fortsätter trenden och fortplantar sig i resten av Europa. Ett ordentligt avslut på mardrömspolitiken är ett måste. Motvärn lönar sig.

1 kommentar:

Jimmy S. Windeskog sa...

Detta är ju en positiv utveckling, men för att repatrieringen skall kunna bli riktigt verkningsfull så tror jag att staten måste ha en väldigt aktiv roll.

Men allt skall ju börja med något.