22 maj, 2007

Blonda barn och välklippt pappa – inte alls bra

Miljontals människor vandrar över världen varje år. De utvandrar och invandrar, ofta i skenet av att vara flyktingar. Svenskar finns det bara 7 miljoner i en värld av 6 000 miljoner människor. Massinvandringen till Sverige ligger nu på 100 000 människor per år och sammanlagt är 20 % av de boende i Sverige immigranter. Det är i detta perspektiv man ska se de svenska partiernas ambitioner och gärningar.

Tidigare har Kristdemokraterna (KD) gjort sig kända för att vurma för konservatismen och kristendomen. Nu verkar de dagarna vara över. De försvann sannolikt med Alf Svensson - efter dennes avgång har förfallet gått mycket snabbt. Den nye partiledaren Göran Hägglund har deklarerat att, i rak motsats till partiets tidigare åsikter om aborter, ska kvinnor i omvärlden få komma till Sverige och göra abort (!).

Inte nog med detta. Nyligen hade Kristdemokraternas ungdomsförbund – KDU – en kampanj som originellt nog döpts till ”Mångfald, inte enfald”. Med detta implicerar KDU att svenskar i sig är enfald – något som inte duger, och att vi därför helt eller delvis måste bytas ut mot helt andra folk från avlägsna länder. Tragiskt nog är det också FN:s definition på folkmord. Folkmord är enligt FN handlingar "…förövad i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som sådan".

Häromdagen kom så dråpslaget: KD drar tillbaka foldern ”Mer tid för barnen!” eftersom den avbildar blonda barn. Barnen ser dessutom glada ut och deras pappa är ordentligt friserad.

”- Då tänkte vi bara att bilderna visar glada människor och ger ett fräscht intryck. Men sen slog det oss att alla har svenskt ursprung” berättar Susanne Ahlström, ansvarig för framtagandet av foldern Mer tid för barnen!

Sagt och gjort – det blir ingen folder, och de redan tryckta sorteras sannolikt in i det runda arkivet. Nästa gång ska inte samma misstag göras lovar KD, underförstått att foldern ska blir mer mångkulturell dvs. propagera för att minimera andelen svenskar i hemlandet Sverige. Rakryggad tipsar härmed att man vid det tillfället bör döpa foldern till ”Mer tid för mångkulturen!”.

Oavsett vad KD, massmedia (och alla andra som får vara med och bestämma) anser så är sinnebilden av svenskar - både för svenskar och utlänningar - blonda och blåögda människor. Att därför avbilda familjer med ljusa människor är det mest naturliga om man vill avbilda svenskar.

Det kan inte vara lätt att vara politiskt korrekt idag med alla de konventioner och tabun som ska bollas med samtidigt som denne ska framstå som glad, lycklig och framgångsrik.

Källor:
Kristdemokraten: Sollentuna underkänner material i vårkampanjen
Kristdemokraten: Tidsbrist gav folder med blonda barn

Läs även:
Rakryggad: KDU i ny kampanj: Svenskar duger inte
Rakryggad: Perser, men inte svenskar

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var det någon som såg den debile byråkraten som sitter på socialstyrelsen och beviljar svenska läkarlegitimationer på falska grunder?

Denna demoraliserade och håglöse katastrof på en så viktig position, får mig att tänka på att det måste vara så tjänstemännen på migrationsverket måste se ut.

Vanmäktiga och uppgivna stämplar de "OK" på snart sagt varenda ansökan från flodvågen av "flyktingar"...

"Bara ärendet kommer bort från mitt bord", tycks valspråket vara...

Blir det 200 000 nästa år? Mycket möjligt, med Reinfeldt och Billström i spetsen, som inte tar något initiativ för att dämpa islamiseringen av Svea.

Gustafsson i Säffle

Varjager sa...

Visar bara att KD int eär ett alternativ för någon igentligen. De måset vara jobbigt för alla dessa pk människor och vakna på morgonen och hata sig själva?

Anonym sa...

Ett tillägg till min första kommentar på posten. Med "byråkraten" syftar jag på snillet Nils Blom på socialstyrelsen i uppdrag granskning ikväll.

Ursäkta oredan.

Gustafsson i Säffle

Christian sa...

”- Då tänkte vi bara att bilderna visar glada människor och ger ett fräscht intryck. Men sen slog det oss att alla har svenskt ursprung”

Svenskt ursprung? Vad nu då!!?? Kan en människa ha ett "svenskt ursprung"? Och går det att se på utseendet huruvida en människa har ett svenskt ursprung? Kan detta verkligen vara politiskt korrekt? Är inte alla som bor eller råkar vistas i Sverige av "svenskt ursprung" enligt etablissemanget, eller iallafall har ett svenskt medborgarskap?

Weine Berg sa...

Christian: Du har helt rätt i att åsiktsminoriteten i Det Nya Sverige ideligen blandar ihop sin egen propaganda med verkligheten. Vad är det man brukar säga: en lögnare måste ha bra minne?

Fröken Sverige sa...

Man undrar stilla, när dumheten ska visa sin gräns....men anar samtidigt att det inte finns någon.

Nå, folk kommer välla som kackerlackor från Kd, efter detta och abort-tjafset....samtidigt som beräknade muslimer kommer att bli medlemmar där...Kd blir förkortning för Khomeini Delegaterna....

Snart är det halalslakt för hela slanten..

Suck!

/FS

Anonym sa...

Personligen tycker jag att det är bra att folk får komma hit och göra abort om de behöver och vill. HAr ingen koll hur det är i dublin. Men de katolska kristna där var ju så seriösa så att man inte fick göra abort, och det anser jag att man ska få göra. Om man inte är redo för barn ska man göra det om man inte vill ha ungen ska man inte ha den. abort ska förstås aldrig används som nåt slags jävla skydd som p piller eller nåt annat då e det bara att gå för långt.

HAr ni förresten läst om att man försöker få män i tex indien och mer "fattiga" länder att börja med familjeplanering och kondom eftersom dessa knappt har vetat vad det har varit.

och i usa så har det varit lättare att få tag på droger än alcohol och ännu svårare har det varit att få tag på kondomer och p piller.