10 april, 2007

KDU i ny kampanj: Svenskar duger inte

Jag har tidigare bloggat om det hatiska slagordet ”Mångfald – inte enfald” som åsiktsminoriteten i Sverige begagnar sig av. Slagordet implicerar att svenskar inte duger – vi är ”enfald”. En enfald som vi bara kan bryta oss loss från genom att låta avlägsna folk komma och helt eller delvis ta vår plats. Det är denna människosyn som ligger till grund för kaosteoretikernas politik mot oss svenskar med en massiv interkontinental invandring.

Nu har det tidigare konservativa ungdomsförbundet KDU startat en kampanj som har just det namnet: ”Mångfald, inte enfald”. I sin avsiktsförklaring skriver man att: ”När nya människor kommer till Sverige finns två vägval. Antingen ser vi människor som problem, eller som en möjlighet. KDU tycker att vi ska se på människor som möjligheter. Låt Sverige utvecklas och låt oss ta tillvara på de kunskaper och erfarenheter som personer som kommer hit har med sig, istället för att stänga ute människor. KDU säger nej till att dela upp människor i stora kollektiv - svenskar och invandrare. Invandrare kan ju faktiskt bli svenskar.”

Sverige har inte utvecklat sig på länge. Vi rasar ständigt i välfärdsmätningarna och ligger nu inte längre bland de främsta i världen. Det är inte konstigt att KDU vill att Sverige ska gå framåt, eftersom vi ju hela tiden går bakåt. Hög arbetslöshet, hög brottslighet, hög utslagning, hög invandring, högt skatteuttag - men hela tiden minskad välfärd. Om Sverige ska utvecklas, som KDU tycks vilja, ska vi naturligtvis omedelbart stoppa invandringen och sätta i system att reversera den migrationspolitik som förts sedan 1973 då Sveriges riksdag bestämde att vi skulle gå från arbetskraftsinvandring till asylinvandring.

KDU säger att man inte vill stänga ute människor. Suveränt! Sluta stänga ute svenska elever från att lära sig något överhuvudtaget i skolan, och sluta stänga ute pensionärer från en värdig ålderdom, sluta stänge ute svenska sjuklingar från behövlig vård, sluta stänga ute tusentals svenska hemlösa, sluta stänga ute hederliga människor från att röra sig fritt på gator och torg, och sluta stänga ute svenska kvinnor från kvinnofriden, som hotas av den växande muslimska massan.

Det enda sättet vi kan göra detta på är genom att inte längre slösa svenska skattepengar på icke-svenskar som inte behöver hjälp. Svenska skattepengar, inbetalade i generationer, ska först och främst gå till oss svenskar. Det utrymme som finns kvar kan vi vara generösa med om vi så väljer, t ex genom att ge bistånd på plats där det behövs.

”Fördomar finns tyvärr överallt, på alla nivåer i samhället. Ett effektivt sätt att tvätta bort dessa förutfattade meningar och fördomar är att människor från olika etnisk, kulturell och social bakgrund kan mötas.”

Jättebra! Jag har själv föreslagit liknande förut, nämligen att de inom massmedia och politiken som fattar besluten om massinvandring ska flytta från sina svenska ”gated communitys” i Danderyd och Östermalm och bosätta sig där chansen till kulturmöten är betydligt större. Då sker de viktigaste kulturmötena – nämligen de mellan de ansvariga och de som har nytta av de ansvarigas politik.

Illustrerad Vetenskap har bekräftat att med fortsatt massinvandring minskar mångfalden.
KDU:s kampanj syftar till att motverka SD:s eventuella kommande framgångar. Jag tror inte det är en smart kampanj av KDU att bemöta SD genom att kalla svenskar för ”enfald”. Och kampanjen lär knappast rekrytera några nya medlemmar till det pyttelilla KDU.

Men jag håller med KDU i slagordet i den ambitionen att jag vill ha bort enfalden – den dumhet som frodas av att kritiska åsikter inte får berika debatten.


Källa:
KDU:s kampanjsida


Läs även tidigare artiklar på Rakryggad i ämnet:
Illustrerad Vetenskap: Minskad mångfald i framtiden


3 kommentarer:

Anonym sa...

KD är politiskt döda eftersom de svikit sin ideologiska övertygelse. Väljarna har tröttnat efter åratal av besvikelser. KDs stora "triumf" med Hägglunds ministerpost blev deras undergång när han sålde ut det sista av partiets själ i abortfrågan. SD har ju i sin tur sålt sin själ innan de ens har nått riksdagen. Lika lite som KD har gjort Sverige kristet, så kommer SD bidra till att göra Sverige till en etnisk nationalstat. SD får helt enkelt betraktas som en vägröjare åt mer seriösa alternativ. Rumsrena partier biter inte den hand som föder dem, men det svär jag på att vi i ND/NDU ska göra

Anonym sa...

Du skriver så bra! Tack.

Varjager sa...

KDU är patetiska, de är desperata och väljer återigen fel väg att gå.