21 juni, 2007

Nytt bakslag för Det Nya Sverige: 86 % av tjejerna rädda för att bli våldtagna

Den otrygga utvecklingen av Det Nya Sverige drabbar allt fler. I en färsk undersökning uppger hela 86 % av tjejerna mellan 15 och 18 år att de är rädda för att bli våldtagna. Det är den hittills högsta siffran som uppmätts. Bakom undersökningen står försäkringsbolaget If som tillsammans med Lunarstorm har frågat 3000 tjejer mellan 15 och 18 år om rädslan för våldtäkt.

Rakryggad har tidigare lyft fram att den privatägda gratisblaskan Metro har försökt att lansera ett flertal olika pajasartade bortförklaringar till den stora ökningen av våldtäkter. Bland annat menade Metro att gatubelysningen (särskilt kallt ljus), krogliv och alkohol var för sig kunde förvandla en normal man till en perverterad våldsbrottsling.

Åsiktsminoriteten inom massmedia och politik anser inte att olika kulturer och värdegrunder i ett och samma samhälle leder till motsättningar och konkurrerande kvinnosyn exempelvis. Således har åsiktsminoriteten allt mer att bevisa ju mer deras agenda urartar.

Personligen anser jag att perverterade våldsbrottslingar regelmässigt ska kastreras vid återfall i grova s.k. sexbrott. Offer och potentiella offer i första rummet! Ta flickornas oro på allvar!

Inga kommentarer: