28 februari, 2008

Det dubbla hotet

Det har varit en del uppståndelse kring det faktum att Hamas gör barnprogram för muslimska barn där de unga tittarna uppmanas döda danskar – om danskarna återigen har mage till att rita kättiska teckningar. Programmet heter Morgondagens Pionjärer och visades i en kanal vid namn Al-Aqsa. Det är kaninen Assud som säger detta till programledaren Saraa Barhoum. Om det nu är så att denna översättning kan litas på. Det har ju varit lite si och så med detta tidigare.

Aftonbladet skriver dramatiskt och indignerat om TV-programmet: ”Här lär sig muslimska barn att hata väst”. Det är nästan så man hoppar till vid de orden. Är det där? Aftonbladet har helt fel. Hatet finns betydligt närmare än så. Det är i västvärlden som västhatet lärs ut till barnen. Politiserade historiedokumentärer lär oss Européer hur onda vi har varit genom århundraden och hur illa vi vill alla andra folk. Man lär oss hur onda vi var som transporterade afrikaner till Amerika som slavar, men vi får inte lära oss hur över en miljon västeuropéer togs som slavar av icke-europeiska imperier och civilisationer. Nästan ingen känner till detta faktum.

Vi får lära oss hur elaka vi européer var när engelsmännen koloniserade världen, när tyskarna krigade och när amerikanerna stred mot indianerna etc etc. Vi matas med detta om och om igen. Allting med vår identitet associeras till dessa uppfattningar. Ingenstans får vi höra något gott om oss själva. Aldrig. Inget. Noll. Typ. Såvida det inte kan härledas till invandring förstås.

Jag tror de allra flesta har en tydlig bild av hur ett barn blir som vuxen om det under sin uppväxt får höra hur värdelöst och dåligt det är, men aldrig vad bra det är. Inte blir det en harmonisk och sympatisk människa av det barnet inte. Skuldbeläggandet, misstänkliggörandet och anklagandet av oss är något vi har växt upp med. Vi programmeras att hata oss själva - men Aftonbladet blir upprörda över att muslimer lär sina barn att också hata oss. Var finns logiken? Aftonbladet, Hamas TV-program torde väl vara helt i er linje? I mina öron låter det som en SVT-produktion, ärligt talat.

4 kommentarer:

Heimdall sa...

Ja, de marxister och bekännare till den mosaiska tron , vilka äger all media, har alltsedan 1945 kämpat hårt för att skuldbelägga europeéiska folk och ättlingar till dessa i USA och Australien. De har kämpat hårt för att framställa europeérna som monster och odjur och strävat intensivt för att få icke-vita folk att hata oss så mycket de bara kan. Senast tex i svensk media, där det framgick att några vita studenter i Sydafrika hade urineraat på svartingarnas mat. Det är ju illa, men man belyser aldrig det folkmord som pågår mot vita i Sydafrika, och att de vita där är fångade som råttor, inte många länder tar emot dessa som asylsökande. När jag gick i skolan på 80-talet så tog det mig många år innnan jag fattade att Sverige var en suverän stat, det talades redan då om att svenskar aldrig hade funnits och att det inte fanns något svenskt, trots att det var en helsvensk skola, så var förnekandet av den svenska nationaliteten 100 %. Det enda som avslöjade att vi inte levde i något anonymt världsrike, med ett språk, en USA-kultur osv, var att det talades svenska. Så att det av EU finansierade Hamas låter göra hatprogram riktade mot europeér är ju naturligtvis inget att förundras över. Det går sällan mer än ett par veckor mellan aftonbladets egna Sverige- och svenskhatande artiklar då de spyr ut galla över alla svenskar och allt svenskt. Aftonbladet talar verkligen med kluven tunga, de är ett gäng ormar.

Skånepåg sa...

Observer följande i Expressen i dag beträffande de för terrorverksamhet häktade somalierna.

http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1065592/terrorgripna-i-sverige

De dj-a asen på Expressen har lagt in 3 profiler av svenskar när det rör sig om somalier. Samma sak gjorde Aftonbladet för 3 år sedan vid den vidriga våldtäkten av 2 göteborgstjejer.

Expressen sjunker allt lägre och lägre i tidningsträsket!

Anonym sa...

När jag gick i skolan under 1960-talet då var det något annat - framför allt under första halvan av detta årtionde.
Det verkar precis som om massmedia är stolta över dessa "svenska" kräk som t.ex. dessa som använder Sverige för att finansiera terror lite runt omkring i världen? Förr var det export av andra slags saker som gjorde Sverige känt - i det nya Sverige så är det frågan om en helt ny "export". Vad jag heller inte riktigt kan förstå fullt ut är att när t.ex. skittidningen Expressen lägger upp dessa 3 profiler på dessa "svenskar" så måste de ju förstå att detta redan är ute på nätet med rätt uppgifter samt att igår på TV så rapporterades det om 3 svenska medborgare av somaliskt ursprung?

Anonym sa...

så länge det finns parasiter som
frida johansson, expo, afa pack
vänsterflummare,mona sahlin fans,
ja då blir sverige världens största mångkriminella och mångkulturella skurkstat, fy fan man kan spy för mindre.