06 mars, 2008

Misstänkt våldtäktsman helt knäckt, ömmar Sydsvenskan

De två tonårsflickorna tvingades ner i en källare på Bangatan i Malmö av tio tonårspojkar. Där våldtog minst tre av de s.k. ungdomarna de båda flickorna. Bara två av pojkarna åtalas eftersom de andra är minderåriga. Men den ene av dessa två, 17-åringen, rymde från ungdomshemmet och tros nu ha flytt hem till Irak (!).

Han flyr alltså hem till det han flydde hit ifrån? Det säger en hel del om Det Nya Sveriges eroderade asylprocess. Ett flertal bloggar har på ett utmärkt sätt skrivit om detta fall. Läs Swedewatch, Varjager, Kritikernas blogg och Ökenvandring om fallet. Nåväl, de andra bloggarna har tagit upp detta så jag ska inte dröja kvar allt för länge vid denna aspekt.

En aspekt, däremot, som inte täckts upp är medieföretagens rapportering i fallet. Eller mer specifikt Sydsvenskans rapportering. I en artikel kallad Våldtäktsmisstänkte 15-åringens advokat: Han är helt knäckt ömmar man för en av de misstänkta. Men är det verkligen synd om honom? Är det inte synd om offren? Låt vara att Sydsvenskan skrivit en artikel om offren, men varför ömmar man för den förmodade förövaren?

I artikeln skriver man också hur elak malmöpolisen är mot den åtalade som håller honom häktad i ”… de dåligt tempererade, slitna cellerna”. Ja vad är flickornas framtida mångåriga trauma av gruppvåldtäkten när den åtalade fryser om lilla arslet? Och knäckt är han också, stackarn. Att dessutom tvingas befinna sig i ett rum som inte målats om på flera år är ju helt klart något som de låtsaskonservativa Bushiterna förbisett i kampen för att knäcka de fängslade muslimerna i Abu Ghraib.

Det hela påminner på ett tragiskt sätt om när Borås Tidning nyligen skrev om hur de skyldiga utländska ungdomarna som låg bakom raketdådet kände sig kränkta av att publiceras på nätet med namn. Varför bry sig om gärningsmännen? Jo, för i medieföretagens värld är de inte förövare, utan offer. Att de dessutom har ”utländsk bakgrund” gör dem till offer dubbelt upp - hårt pressade av den strukturella svenska rasismen och utanförskapet.

8 kommentarer:

Spitfire sa...

Det nästan värsta av allt är ändå: dessa politiskt korrekta medlöpare och samhällsförrädare, är hyggligt välbetalda för att dagligen sprida denna samhällsomstörtande desinformation.
Medan de som försöker nå ut med sanningen, inte bara motarbetas, utan även tvingas jobba gratis!

Det skulle ju för h-e vara precis tvärt om!

Heimdall sa...

Det är synd om berikarna. De får tydligen inte våldta hur och när de vill. Vilken rasism ! Tur att media skriver kilometerlånga reportage om hur de stackars invandrarna har blivit kränkta. Sverige är ju inte svenskarnas land, det är ju invandrnas, inse det.

Jimmy S. Windeskog sa...

Vilken värld vi lever i, har inte dessa människor fått lida nog....

Anonym sa...

Det är vekligen synd om den stackars grabben! Så synd så synd att han åkte fast för misstanke om våldtäkt. "Straffet" kommer att bli i stort sett en klapp på axeln. Offren då? är det synd om dem? O nej då inte alls! Sådant får man räkna med i Det Nya Sverige! Troligtvis etniska svenskor & då spelar det inge större roll eftersom "grabbarna" är värda mera p.g.a. sin etniska tillhörighet - alltså övermänniskor precis på samma sätt som nazisterna!

Fosterjordnära sa...

......"Davidshall håller en låg standard"?
Vafalls! Hur kan man ens överväga att låsa in misstänkta gärningsmän i en lokal som håller en låg standard?

Förbövelen ,anektera ett antal rum hos hotellkedjan Hilton och låt gärningsmännen där stoppa munnen full av roomservice anförskaffad mat!
Dessutom skall dörren EJ vara låst, tänk på att de är minderåriga. De kan ju få mardrömmar i flera veckor efteråt, huga !

Eller skicka hem dem, det går lika bra!

Varjager sa...

Skjut svinen och deras advokater som försöker jaga sympatier.

Anonym sa...

Äsch unga Svenska flickor är inte så oskyldiga heller. Det räcker att titta in på lunar eller någon populär dejtingsida. Många tycker att svarta ögon och svart hår är ett måste på en kille. Så kanske dom fick vad dom ville ha.

Weine Berg sa...

Anonym: Jag delar inte din uppfattning.