18 augusti, 2008

Ingen antisemitism hos islamister?

Expo är mycket på en gång. De är en forskningsstiftelse utan forskare – ingen av deras låtsasjournalister har någon som helst forskarutbildning. De anser sig också ha rätt att granska privatpersoners bank- och girobetalningar samt våra telefonlistor.

Man granskar rasistiska, antisemitiska, islamofobiska och homofobiska människor i samhället – påstår man. Trots att Rakryggad påvisat tidigare att Expo i sin granskning av antisemitismen inte hittat en enda islamistisk gruppering har ingen ändring ännu skett. Men så har Expo sina rötter i den vänsterextrema rörelsen vilket gör det naturligt för dem att bara granska antisemitism när den påstås komma från de vänsterextremas ideologiska motståndare, dvs nationalister och nationalsocialister. Expo – islamisternas bästa vän?

3 kommentarer:

Johan Björnsson sa...

Weine:

Frågan är om det ens finns några (svenska) muslimska grupperingar som öppet talar om sin antisemitism/kritik mot sionism?

Mig veterligen finns det inte?

Det kan ju faktiskt vara så att i o m att inga muslimska grupperingar i Sverige uttalar sig offentligt angående judendom, judar, eller sionism, så har Expo ingenting att gå efter? Men jag betvivlar visserligen att även om så vore fallet, att Expo ändå skulle rapportera om det, av just samma anledning du själv angav.

Anonym sa...

Expos låtsasjournalister är bra på att ljuga, förvränga sanningen och slicka Aschberg långt upp i brunögat.

Weine Berg sa...

Johan: Undrar om Expo ens besökt en moské...