11 november, 2008

Bra spridning på bloggens klistermärken

Efter en inventering av bloggens försäljning av klistermärken har det visat sig att de har haft en bra spridning över landet. Följande orter (i bokstavsordning) har fått ett antal leveranser av Rakryggads klistermärken:

Alingsås, Boden, Borgholm, Borlänge, Bromma, Deje, Gusum, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Järfälla, Karlstad, Kungsbacka, Landskrona, Lindome, Lund, Malmö, Mölndal, Nacka, Näsåker, Skärholmen, Skövde, Stockholm, Storvreta, Torshälla, Västerås och Ödåkra.

Försäljningen har mattats av något nu, sannolikt beroende på årstiden med alla fuktiga ytor som vanligtvis är bra ställen för dekaler. Personligen är jag glad för att så många skridit från missnöje till rakryggad handling.

Det räcker inte längre med att hålla sig informerad – informationen måste leda till handling. Att hålla sig informerad är bara första steget. Prata med vänner, sprid texterna, klistra upp dekaler, skriv insändare, kontakta journalister/politiker/makthavare, bilda lokala informationsgrupper, informera på forum, glöm kvar artiklar i väntrum, diskutera med svensson i vardagssituationer, sätt upp information på anslagstavlor etc. Du kan inte ensam rädda Sverige – men du kan vara en del av räddningen. Du kan välja att göra något, att offra dig en bit för det du tror på. Gör det du är bra på, det du har möjlighet att göra. Lämna resten åt oss andra.

Se klistermärkena här.
Beställ klistermärken såhär.

1 kommentar:

Rakryggad ifrågasättare sa...

Från det ena till det andra... fast med tanke på massmedias manipulering, förtigande,
mörkläggning och systematiken kring undanhållande av viktig information för allmänheten.

Alltså: den iscensatta och ensidiga hyllningen till den katastrofalt misslyckade och havererade mångkulturen!

Vad jag vill ha sagt? Jo, det har i Det Nya Sverige sedan i somras skett tre brutala kvinnomord, tre unga kvinnor har fått sätta livet till: Engla, Caroline och Johanna.

Framför allt de båda fekalieutsläppen Aftonbladet och Expressen har frossat i dessa tragedier, sida upp och sida ner, vecka efter vecka.
Man har vänt ut och in på praktiskt taget allt som finns i anslutning till dessa fall; det handlar om ingenting annat än ren förbannad vulgär"journalistik". Det mesta av absolut noll och intet värde!
Producerat av precis lika värdelösa tangentpillare bakom datorskärmarna.

Gärningsmännen är alla etniska svenskar, liksom offren...
Detta tycks ha givit massmedia oinskränkt legitimitet att, använda dessa tre tragedier för att överskyla allt annat (kvinno) våld som dagligen inträffar i Det Nya Sverige: mord, våldtäkter, misshandel... i en aldrig sinande ström.

Min fråga är: finns det möjligen något medvetet motiv bakom pressens ensidiga exponering av dessa, förvisso oerhört brutala mord?
Har det verkligen inte hänt någonting annat på våldsfronten i Det Nya Sverige, under denna långa tid som kvällspressens hycklande redaktioner vältrat sig i denna äckliga, snuskiga och meningslösa
"journalistik" kring gärningsmännen, gärningsmännens vänner och bekanta och bekantas bekanta... de tre offren och deras sörjande familjer och de som "bor grannar med de sörjande familjerna"...?

Alltså journalistik på absolut lägsta tänkbara nivå.

Själv tror jag (till och med vet...) att det har hänt både det ena och det andra. Fast det är naturligtvis inte så politikt korrekt att berätta om detta.
För då skulle kanske det mångkulturella korthuset plötsligt kollapsa... och dra hela skiten (systemet!) med sig i det platta fallet - inklusive den värdelösa regeringen och Det Nya Sveriges totalt urflippade och förljugna massmedia.