05 december, 2008

Reinfeldt gör en Leijonborg

I två val på raken har Folkpartiet bedragit väljarna med sitt uppenbart bedrägliga språkkrav. När valen vanns glömdes språkkravet bort – rösterna hade man ju redan fått. I valet 2002 tredubblade Folkpartiet sitt väljarstöd och det enda man kan härleda detta till är just språkkravet. Äntligen, tänkte många väljare och hoppades att äntligen hade ett riksdagsparti fått upp ögonen för det sönderfallande mångkulturella experimentet. Men tji fick dem, det var vara valfäsk som sedermera brändes vid.

I valet därpå återanvändes samma bluff, men med begränsat resultat – väljarna hade ju fått se skillnaden i ord och handling från Folkpartiet – partiet för alla andra folk. Men nu är det dags igen. Denna gång är det Reinfeldts tur att dra väljarna vid näsan gällande immigrationspolitiken. Man vill nu att den som vill få hit sina anhöriga ska arbeta eller på annat sätt kunna försörja sig själv, samt ska denne ha en bostad som är tillräckligt stor för hela familjen.

Antingen är detta förslag, som jag tidigare antytt, ett försök att bedra väljarna och rycka vapnen ur nävarna från Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna i valet 2010 - eller så är det ett seriöst försök att mura igen sprickorna i fasaden på ett sedan länge havererat samhällsexperiment. I det senare fallet tycks det viktigare att rädda experimentet än själva Sverige.

Och vad innebär det senare? Innbär det att man erkänner att alla systemkritiska aktörer hade rätt när de tidigare framhållit att immigranterna går på bidrag och kostar pengar? De hånades då som ”främlingsfientliga”. Om de hade fel varför vill då Reinfeldt införa detta krav nu?

8 kommentarer:

Anonym sa...

De etablerade partierna har ju sagt att de ska bemöta SD. Och här kommer ett bemötande som går i de falska förspeglingarnas tecken.

Väljarna ska helt enkelt luras till att tro att en restriktivare invandringspolitik är pågång. Reinfeldt höll nog många fingrar korsade bakom ryggen, när han kom med detta utspel.

Anonym sa...

Visar det sig nu att svenska folket inte är klokare än att dom låter sig luras igen, så må det bli så att Sverige förblir sopornas land.

Anonym sa...

Någon som vet vart SD står i IPRED-frågan? Och också i FRA-frågan?

Skulle SD gå ut med fördömmande, så är valet redan avgjort i dag!

Rakryggad ifrågasättare sa...

Och det allra värsta av allt...

Fulmedia alt. PK-media agerar som en homogen flock skadeskjutna papegojor, medan det pillas för glatta livet på Pravda-redaktioneras tangentbord. Samtidigt som "nyheten" kablas ut genom Statens Eko och (S)(V)T. Utan att någon s k journalist, med EN enda stavelse ifrågasätter sanningshalten i detta rent ut sagt kvalificerade skitprat.

Det Nya Sveriges "journalister" påminner om uthungrade, dövstumma och blinda fågelungar, som sväljer precis allt vad stoppas ner i halsen på dem!

Alltså: snacka om journalistik på Kalle Anka-nivå!
Fy f-n vilka eländiga amatörer och vilken ynkedom till usla yrkesmän/kvinnor.
Hade jag tillhört dessa fega ynkryggar så skulle jag genast gått in på Bauhaus eller ByggMax och köpt fem meter rep!

Ett sådant undfallande, lögnaktigt och miserabelt hycklarliv kan definivt inte vara värt att leva...
Tänk att dag ut och dag in förneka sanningen och ljuga för sig själv.

Var i helvete finns självrespekten hos dess människor!

John sa...

Ägghuvudet Reinfelt har ju bevisat att han är en kvartneger vars farfar var negroid, han vill inte det svenska folkets väl. Han vill förstöra Sverige, precis som den föregående köttgrisen och Mona Muslim, svenskfientliga SÄPO hjälper gärna till, de vill nämligen också utrota Sverige genom att ersätta det svenska folket med muslimer och negrer.

World traveller sa...

Jag var precis inne paa KVP/Expressens hemsida. daer var en artikel om "Kungarna" av Malmoe som sprider skraeck daer. Man kunde laemna kommentarer vad man tycker borde goeras aat kriminaliteten. Baade artikeln och kommentarerna foersvann illa kvickt daa alla som kommenterade hade samma aasikter; svensk raettvisa aer ett skaemt, likasaa vaara vaelfaerdsfaengelser, politikerna har koert landet i botten, invandrarpolitiken har totalt havererat, kriminella invandrare borde faa kaennbara straff/utvisas paa livstid/skjutas. Saa enligt PK-politikens alla regeler censurerades dom kommentarerna illa kvickt. Ingen faar ju saeja att invandrare aer dumma och misskoeter sig.

Anonym sa...

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Nationella/

Incendia sa...

Ännu ett låtsas krav från våra styrande. Det blir väl vi skattebetalare som kommer få betala bostaden åt "flyktingarna", dom arbetslösa svenskarna som kommer få ge plats åt "flyktingarna" på arbetsmarknaden så att dom så fort som möjligt ska få ta in sin stora familj.