13 mars, 2009

Bra spridning på klistermärkena

Sedan lanseringen den 11 Augusti förra året har klistermärkesförsäljningen rullat på bra. Hittills har närmare 14 000 klistermärken sålts till alla delar av Sverige. Genom rapporter från Rakryggadläsare som sprider bloggens klistermärken kan det konstateras att man gör det med stor fantasi och initiativförmåga.

Vissa beställer bara en sorts märken men de flesta väljer samtliga 6 budskap. Fortsätter försäljningen i samma takt kommer lagret att vara tomt redan i oktober.

Än en gång vill jag påminna beställaren Anders, som den 19 februari beställde 400 klistermärken, att du glömde ange adress. Kontakta bloggen inom en vecka på adressen rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se. Om så inte sker betalas dina pengar naturligtvis tillbaka.

Fortsätt kämpa, allesammans! Om inte med klistermärken så med alla till buds stående medel. Skam den som ger sig!

Se klistermärkena här.
Beställ klistermärken såhär.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Bra, sprid budskapet.

Visa detta inslag från CBN för nära och kära och kolla deras reaktion.

Det är dags att Sverige vaknar.

CBN News: Malmö, Sweden - Growing muslim influence.

http://www.youtube.com/watch?v=HaPz7p-1-bk&eurl=http://www.klaric.se/

En svensk i Det Nya Sverige

Anonym sa...

Hej Weine, jag har aldrig hittad någon beskrivning på hur varan ser ut. Kommer dom i färdiga satser eller kan man få bestämma vilka klistermärken man vill ha? Du skall inte tro att jag tillhör dem som köper grisen i säcken. Jag vill se en provkarta med numrerade märken och pris där jag själv kan välja. Som fattig pensionär kan jag inte handskas vårdslöst med en enda krona. Bläck och papper till de kopior jag tar från bloggarna och sprider är tungt nog. Kom igen nu Weine.
midgardsjarlen

Weine Berg sa...

Midgardsjarlen: Längst ner i artikeln hittar du meningen "Se klistermärkena här". Genom att klicka på ordet "här" får du se tydligt hur dekalerna ser ut. Ja, du får de märken du beställer. Mvh,
Weine.

susanne sa...

jag har i alla år mailat politiker, får så gott som aldrig svar, men när jag mailade fremskrittspartiet i norge fick jag svar på en timme! Dom lyssnar svarar ...

Anonym sa...

Tack Weine, så dum jag är. Finns dom som posters också att sätta upp i anslutning till valstugor 2010. För alla att begrunda. Kanske räddar det några från att bli totalt lurade. Bra ide va? Eller som svepor på husfasader, man kan väl få fantisera.
midgardsjarlen

Weine Berg sa...

Midgardsjarlen: Nej de finns inte som affischer. Tror det skulle bli dyrt att trycka upp dom som sådana eftersom det skulle handla om en betydligt mindre mängd än dekalerna. Men visst hade det varit fint att se väggar tapetserade med de affischerna...

Men dock, när min nya hemsida för rakryggad.nu är klar kommer det att finnas pdf-filer för utskrift.

Anonym sa...

Jag kommer inom kort att beställa klistermärken från Rakryggad. Väntar bara till våren och att jag får i båten i kungsbackaån. Sedan blir det snorkling, solning, god mat och uppsättning av RAKRYGGAD!

Skogman.

Jimmy S. Windeskog sa...

Tyvärr lite svårt att få upp märken i det vinterväder vi har hos mig.

Petra sa...

Jag kan hjälpa till med tryckning i Kina. Jag tror det skulle behövas sättas upp lite varstans. Jag gillar klistermärkena, men sätter naturligtvis inte upp dem i Kina. Jag lämnade Sverige för jag inte stod ut, kommer inte återvända förrän de ansvariga siter bakom lås och bom och de lata, kriminella inandrarna är borta. Först då kan vi bygga ett nytt Sverige.

Petra sa...

Glömde,

Texten med tippex. Det bör alltid synas att det är svenska medborgare! Allt för att förvilla.

Anonym sa...

Hej!

Fina klistermärken Weine! Inte funderat på att trycka upp större klistermärken, ungefär som affischer?

Eller varför inte ett flygblad, med info om dagens samhälle och uppmaning att följa din hemsida för info?

Jag tror att budskapet skulle nå ut bättre då, mer effektivt, även om det inte är illa med klistermärken också.

Då kan du starta en aktivistsida, eller en del av din hemsida, där du kan rapportera om Rakryggade aktiviteter. Finns många nationalister som gärna skulle vilja dela ut sådana flygblad om ditt budskap, det är jag övertygad om.

Mvh /Perka