27 februari, 2008

Invandrargänget hängs ut – känner sig kränkta

Ingen kan väl ha missat hur känsligt Det Nya Sverige är. Inte en dag går utan att någon känner sig kränkt av någon annan, av en åsikt eller av en företeelse. Polisen kom för några år sedan med en rapport som utifrån statistiska fakta visade att en viss afrikansk invandrad folkgrupp var kraftigt överrepresenterad. Vad hände sedan?

Som bekant är oftast inte statistiska rapporter uppbyggda på emotionellt dravel och långsökta associationer utan på torra formuleringar kring siffervärden. Ändock tvingades polisen dra tillbaka denna rapport eftersom somliga besserwissrar misstänkte att människor i den nämnda folkgruppen kunde känna sig kränkta av rapportens faktiska uppgifter. Man tar sig för pannan. Vad ville man att rapporten skulle säga? ”Det spelar ingen roll vem som begår detta brott – det är lika allvarligt oavsett”? Denna kränkrisk försöker ny lagstiftning förhindra. Ord, fakta, kritik och till och med en armvinkel har förbjudits enligt lagen om Hets Mot Folkgrupp – någon kan ju känna sig kränkt.

Nu kommer nästa chockerande kränkning. Invandrargänget som misshandlade en entrévärd och tvingade in en raket i munnen på en svensk kvinna (vilket Rakryggad skrivit om här och här) känner sig kränkta av att ha blivit uthängda för sitt dåd av systemkritiska bloggar på nätet (!).

” – Jag tänker göra polisanmälan. Jag är inte ute efter pengar eller något annat men jag tycker det är så kränkande att göra så här mot oss.” säger en av dessa snälla helyllegossar.

Oerhört chantilt av honom att inte kräva pengar för denna ”kränkning”. Bara i Det Nya Sverige är det förövaren som känner sig kränkt, inte offret. Och det kriminella invandrargänget tycks heller inte känna till att domar är offentliga uppgifter i Sverige. Kvinnan som fick raketen intryckt i munnen trodde hon skulle dö – men det är de som tvingade in raketen i hennes mun som känner sig kränkta. Detta kan bara ske i Det Nya Sverige.

”­– Det känns förjävligt” säger en annan av de kriminella ungdomarna. Undrar om denne vet hur det känns att tro att ens huvud ska sprängas i bitar av en raket? Kränkt? Snarare livrädd!

Jag vill påstå att dessa vidrigt fega typer inte hängts ut tillräckligt. Deras identitet skyddas av medieföretagen och än så länge har inte de systemkritiska bloggarna lika stor spridning som gammelmedia har, vilket gör att förövarna omhuldas på ett orättfärdigt sätt. Människor kan hantera fakta om dömda fegisar!

Och till sist: naturligtvis kallar medieföretagen de systemkritiska bloggarna som hänger ut de kriminella för ”rasistiska” och ”främlingsfientliga”. Det är svårt att veta vilken blogg gammelmedia åsyftar, det kan vara den eminenta Swedewatch. Hade de menat Rakryggad hade de obönhörligen dragit upp Klüfthärvan igen.


Men kränkt är någon i alla fall. Och måhända blir detta ett fall för polisen. Sedan får dessa überkränkta personer kanske kränkningsersättning för att de blivit så jättekränkta. Efter det kan vad som helst hända. Kanske en plats i Big Brother? Eller rent av ett eget tv-program? Kan notoriska våldsbrottslingar som Paulo Roberto kandidera för Socialdemokraterna och bli programledare är inget omöjligt. Och det värsta av allt: Snart är det ännu en dag i Det Nya Sverige där vad som helst kan hända. Aldrig förr har främmande varit så spännande!

20 kommentarer:

Varjager sa...

Patetiskt är vad det nya Sverige är. Men våra 68 flummare som styr har verkligen sopa rent för dessa bovar. Utvisning är enda alternativet. (Som man kan skriva, har ett till men då är det väl HMF.)

Spitfire sa...

Oj, oj, oj då! Etablissemanget är alldeles chockerat! Vilken traumatisk upplevelse att drägget och terroristerna exponeras i det offentliga rummet - och inte som i vanlig ordning, göms undan och minutiöst skyddas av media och det ruttna PK- etablissemanget!

En av terroristerna är "mycket upprörd", enligt hans advokat, Anders Roy...

Dessutom fick ju flickan bara "bita" i raketen; allt enligt Expressen i går. "Bita"... det låter väl lagom PK..."bita". Tidigare har man alltid få läsa om hur samhällsterroristerna med våld stoppade in raketen i munnen på flickan. "Bita"...jo jag tackar jag!

Landet Absurdien där alla brottslingar och kräk skall skyddas, medan våldsoffren skall behöva lida i åratal... Det är så rötvisan funkar i Absurdien ...

Bloggar har dessbättre satt en ny dagordning i Det Nya Sverige: terrorister, våldtäktsmän, mördare, pedofiler, rattfyllon, rånare... och annat slödder får allt finna sig att bli exponerade för allmänheten!
Och det kommer mycket snart även att gälla tjänstemän, domare, advokater, åklagare, politiker...
och alla övriga medlöpare till landsförräderiet.
Deras namn skall exponeras för allmänheten. Det är naturligtvis den självklaraste sak i världen; var och en måste givetvis stå för vad man säger, gör och beslutar! Vad är det annars för människor, som inte rakryggat kan stå upp för sina gärningar!
Det måste bli ett slut på detta att, som enskild tjänsteman bara kunna smyga undan och gömma sig i
systemets korridorer.

Fast i detta land - där personligt ansvar helt tagits bort - har man vant sig att kunna bära sig åt hur som helst med landets medborgare. Särskilt de etniska svenskarna... där ses det sällan mellan fingrarna.
Glöm dock aldrig: bakom varje beslut och varje handling i samhällsadministrationen, finns det alltid en människa av kött och blod.
Med både namn och identitet. Det handlar inte om någon anonym alien!

Förresten...jag undrar vad flickan som fick en raket INTRYCKT i munnen är... eller hennes mamma och pappa.... hennes farmor... hennes morfar....eller hennes vänner.

De är sannolikt allihopa förbannat UPPRÖRDA, medan flickan sannolikt upplever sig som KRÄNKT...!

Anonym sa...

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1069481

Kolla klippet! Stämmer det verkligen att malmö snart har 50% muslimer i befolkningen?
Hur ska dessa avmuslimiseras? Det kommer ju för faan ta flera hundra år. Vilken svensk barnfamilj vill flytta till malmö nu? Mvh Rudolf

Zeke sa...

Som sagts tidigare, först kränkt vinner...
Bra skrivet Weine, fight the good fight

Spitfire sa...

"....naturligtvis kallar medieföretagen de systemkritiska bloggarna som hänger ut de kriminella för ”rasistiska” och ”främlingsfientliga”..."

Detta är givetvis alldeles befängt att påstå något sådant. Det handlar vare sig om "rasism" eller "främlingsfientlighet".

Det handlar om nyhetsrapportering!

Det är ju snarare så att bloggarna berättar om just det som svensk PK-media konsekvent undviker: exponerar det importerade våldet med dess absurda avarter. Svensk PK-media drar sig som bekant inte för att "hänga ut" etniska svenskar som brutit mot gällande lagar. Men skulle det vara någon kulturberikare, pixlar man så datorn glöder! Medan man samtidigt låter denne genomgå en etnisk metamorfos - och plötsligt blir svensk!

Bloggar försöker bara få lite balans i nyhetsrapporteringen. Det är inte på något sätt relevant att oförtjänt svarta ner den svenska befolkningen, genom att göra dem till gruppvåldtäckare, religösa terrorister, balkongmördare, gängterrorister, kvinnoförnedrare, stenkastare... och fan vet allt!

Den som gjort skit för sig, skall även få stå för det - i Det Nya Sverige!

Någon måtta får det väl för helvete finnas i landet Absurdien!

Anonym sa...

Weine om du vet vilka som låg bakom "Raketskjutningen" kan du skicka uppgifterna till Befria Media. De har lovat att publicera dom med både bild och namn - om någon vet vad de heter osv.

Anonym sa...

Man skulle kränkt asen i stupstocken. Gett medborgarna chansen att spotta på svinen och kasta sten på dom. Varför inte offentlig prygel också, det borde dom ju vara vana vid för så gör man väl i de muslimska länderna.

Tobias sa...

I ett friskt samhälle så skulle dessa "människor" få äta asfalt om de så ens vågade visa sig ute.
Eller rättare sagt, I ett friskt samhälle så skulle dessa "människor" inte fått sätta sina fötter på nordisk mark överhuvudtaget.

Anonym sa...

Samhället ÄR friskt ! Det är styrande mäniskor och media som inte e friska.
Kanske dags för en insammling till eventuella skadestånd ?
Förhoppningen är att fler av oss normala mäniskor får upp synen för din blogg tack vare detta.


/ Foffe

Anonym sa...

Fick jag bestämma skulle dessa "djävulens avkomma" inte hängas ut utan hängas upp tillsammans med pk-politiker och pk-vänstermedia och annat pk-drägg.
I rest my case.....

Anonym sa...

Sådana här kräk som dessa "berikande" element skall hängas ut!Även i ett land som Absurbistan. I Asurbistan är det gärningsmännen som känner sig kränkta (alltså "rätt" slags gärningsmän) medans med offren är det inte så noga med (alltså "rätt" slags offer). Massmedia gör så gott de kan att "skydda" dessa, som t.ex. med "Lilla Ludde" med pixlar, men det går inte numera p.g.a. att allt hamnar på nätet idag - som tur är när det gäller sådana här saker som tas upp på denna blogg!

Anonym sa...

Fantastiskt bra skrivet. Jag har sagt det förut och
säger igen, du är den sympatiske mannen med den
vassa pennan.

Mr Q

Anonym sa...

anonym kl 10.48 rudolf,
Nej det behover inte ta flera hundra ar att bli av med muslimerna i Malmo. Allt som kravs ar ett politiskt beslut. Men partiet maste ha majoritet for att kunna genomfora det beslutet. Sen tar det bara nagra veckor att bli av med parasiterna. Valjarna behover bara rosta pa ratt parti, viket de ar mogna att gora snart.

/ Nils

Anonym sa...

Man tackar för berömmet. Man gör så gott man kan på olika sätt. Att hjälpa ett "döende" folk är inte lätt speciellt när folket har blivit kuvat till tystnad - alltså i en demokrati som Abusbistan skall föreställa att vara! "Du får ha vilka åsikter du vill men det måste vara "rätt" åsikter! Så lyder demokratins budskap i detta ynkliga land.
En gång på 1980-talet så skulle det vara flygbladsutdelning någonstans i trakterna av Stockholm. Folk blev uppringda för detta ändamål men en av de som blev uppringda hade tyvärr inte tid!!!!! Han skulle nämligen se p´p programmet "Cosby" som då var populärt. Fastän det är länge sedan så glömmer jag ALDRIG detta svar. personen föredrog att glo på detta berikande program istället för att göra en insats! Det är inte lätt att hjälpa ett sådant folk som hellre ser på "Cosby" & ser sitt land helt rasa ihop än att gå ut & göra en insats. DÅ hade det gått att göra något men idag det vete faen. Hur många ställen som Malmö kommer vi att få? Kanske ett helt land som skräckexemplet Malmö?

Anonym sa...

Finns det någon länk eller något till det här?

Weine Berg sa...

Japp: Här kommer den:

http://www.bt.se/nyheter/boras/domda-for-raketdadet-hangs-ut-pa-rasistisk-sajt-krankande%28503707%29.gm

Anonym sa...

Rudolf,

Angående 50% så stämmer inte det.

Malmös totala befolkning är 271.000

Av dessa är 26% invandrade från 160länder drygt. Av den gruppen är ca 10-12% muslimer.

Statisik finns annars på www.malmo.se >i menyn uppe till vänster. Sen får du klicka dig fram.

Kan samtidigt passa på att tipsa om moskébranden i Malmö 2003. Har lagt upp den i oredigerat skick på en testblogg:

http://bastitest.blogspot.com/

Anonym sa...

Låt oss säga att det i dagsläget är 10% muslimer i Malmö vilket skulle göra ca en muslimsk befolkning i denna stad på 27000. Med tanke på all "import" samt all barnalstring så är det ju inte så svårt att räkna ut vad detta leder till under ca 10 års tid. Dessutom tillkommer all övrig "import" av allehanda slag. Redan idag så flyttar svenska familjer ut från centrala Malmö till närliggande orter p.g.a. hur det har utvecklats i detta skräckexempel! man har t.o.m. haft minst ett program på amerikansk TV där man just har tagit Malmö & Rosengård hur det kan gå när det har gått riktigt illa!

Anonym sa...

man föds inte till rasist, men man
kan ju hata vissa grupper typ svenska med brytning, när dom misshandlar gamla mördar, våldför sig på svenska tjejer, nu får skynda mig på toan jag tänker bajsa
på koranen och karikatyr muhammed.
länge leve sverige,danmark ochså.

Anonym sa...

att heta muhammed det är väl ok
men att det är det vanligaste namnet i malmö för personer under 24 år är sinnes sjukt,tant mona expo,vänster fanatiker,och den värsta av alla frida johansson, kan
inte fuglesang ta med henne upp i rymden och dumpa avfallet där.