14 december, 2008

Rakryggad döms till fängelse i tre år?

Rakryggad har tidigare rapporterat om EU:s planer på att kriminalisera motstånd mot det mångkulturella samhället samt islamiseringen av Europa. Detta kan Du läsa mer om här och där. I denna ramlagstiftning skriver man tydligt vad som ska kriminaliseras.

”Hård och effektiv bestraffning med minst ett till tre års fängelse för personer som avsiktligt och offentligt underblåser hat genom att förmedla eller sprida texter, bilder eller annat material, mot en grupp som definieras genom hänvisning till ras, färg, religion, ursprung eller nationellt eller etniskt ursprung.”

Varför skräms man av ord och bilder? Varför är man så rädda för kommunikation och information? Och dessutom, mig veterligen definierar man inte ”hat” i lagstiftningen så hela den juridiska processen lär bli en subjektiv fars och parodi på riktig rättskipning.

Tidigare pratade man om att kriminalisera motvilja mot invandring. Då hette det att ”motvilja mot individer grundad på ras, hudfärg, härkomst, religion eller övertygelse, etniskt eller nationellt ursprung ska anses vara rasism och främlingsfientlighet.”

Motvilja kriminaliseras! Jag har aldrig hört maken på subjektiv lagstiftning. Lägg särskilt märke till att motvilja mot individer grundad på nationellt ursprung betyder att man är motvillig mot immigration och är per definition kriminell på grund av denna definition. Detta eftersom person med annat nationellt ursprung, som kommer till landet, per definition är immigrant. Alltså måste alla laglydiga medborgare vara välvilligt inställda till immigration för att inte jagas som en bandit om natten.

Notera att religion är något man heller inte får visa motvilja mot. Detta garanterade EU de muslimska länderna runt medelhavet redan 1995 när man skrev under om att EU ska expanderas med länderna Marocko, Algeriet, Israel, Tunisien, Egypten, Syrien, Libanon, Turkiet, Palestinska regeringen och Jordanien i det s.k. Euro Mediterranean Declaration. Då skrev man uttryckligen att ”respekt för islam garanteras av EU”. Detta har man nu konkretiserat i och med ovannämnda ramlagstiftning där man vill fängsla alla som inte visar islam tillräcklig respekt.

Med allt detta i åtanke är det inte omöjligt att undertecknad åtalas för bloggen Rakryggad. Å andra sidan är det en fördel att dömas i Sverige. Döms jag till tre års fängelse är jag ute efter två år då vi har obligatorisk straffrabatt motsvarande en tredjedel av straffet. Dessutom kommer jag att få ha dator och internet på cellen, vilket innebär att jag kommer att kunna starta en ny blogg i fängelset. Visserligen kommer jag att dömas igen för detta, men de kan åtala mig hur många gånger som helst – jag kommer inte att sluta uttrycka mina åsikter. Jag kommer aldrig sluta kritisera det jag tycker är fel.

36 kommentarer:

Anonym sa...

Rättsvidrigt.

K:son sa...

Det är en riktigt bisarr värld vi lever i. Folk är tydligen beredda att leva i vilken smygdiktatur som helst så länge inte sprit- och tobakspriserna skjuter i höjden...eller piratebay kriminaliseras. Då blir det genast liv i luckan. Men å andra sidan hoppas jag att det finns betydligt större engagemang även i viktigare frågor, för fulmedia vill förstås inte måla upp ett starkt motstånd mot mångkulturen. Alla som inte dansar efter rätt pipa är förstås kriminella ungdomar med taskig uppväxt som kommer att tillfriskna om bara Expo får ta hand om dem.

Greger Rutgerson sa...

Det hela är högst absurt.

Eftersom sexuell läggning i Sverige utgör grund för tillhörighet i folkgrupp så kommer rakryggad i så fall att få många imamer som medfångar. (Islam är ju högst "homofobisk").
I alla fall om lagen skulle tillämpas konsekvent, något vi under denna hotbild nog inte kan räkna med.

Det skulle nog snarare bli så att det snart inte längre kommer att finnas plats för pedofiler, mördare och våldtäckare i de svenska fängelserna, som då kommer att vara proppfulla med sverigedemokrater, nationaldemokrater och andra invandringskritiker...

Andreas sa...

Då kan vi konstatera att om ingenting görs så kommer Europa att islamiseras.

Min röst går till Sverigedemokraterna. Det enda partiet som är trovärdigt att sätta stopp för eländet!

Anonym sa...

Vad är "hat" och vad är subjektiv "sanning"?

Detta innbär även att ett nyhetsmedium som skriver den ocensurerade sanningen kan dömas för hatbrott?

Plötsligt blir det ett brott att skriva sanningen! Fy fasiken, vad ska detta sluta? Vi är på väg med stormsteg mot en åsiktsdiktatur. Där sanningen om ett brott, är ett värre brott än brottet i sig självt.

Brolle sa...

Om detta bara var konspirationsteorier av förvirrade hjärnor skulle man kunna ta det hela med ro. Tyvärr, är detta allvar - blodigt allvar! Sedan 2001pågår det tredje världskriget. Som i alla krig är det första som offras sanningen. Till skillnad från tidigare krig kan man inte veta vem som är fiende och vem som är vän. Tydligt är att i många länder i Europa råder en situation där fienden åtminstone har makten och försöker dölja det för sina egna folk.

Anonym sa...

Jag förstår inte tanken riktigt bakom att förstöra hela europa?
Varför ska vi Islamiseras?
Är det för att skapa kaos?
Mer och mer utvidgat E.U.
Det skapar kaos.
E.U. = En jättepolis-stat.
Måste va en maktgrej.
Diktatur.
Demokratin försvinner för var dag som går.
Det äcklar mig något vansinnigt.
När jag orkar så ska jag börja skriva mer o mer till politiker, tidningar etc.
Just nu känner jag mig sjuk.

Heinrich

Anonym sa...

Många arbetsgivare både inom den offentliga sektorn och den privata är uppenbart rasistiska (för att inte tala om media) när de skriver i sina platsannonser att "Vi ser gärna sökande med annan bakgrund än den typiskt svenska" eller "Då vi arbetar för mångfald ser vi gärna sökande med annan bakgrund än svensk". Säg att det istället stått att "Vi ser gärna sökande med typisk svensk bakgrund".
Vad hade hänt?

Rakryggad ifrågasättare sa...

Andreas... du är egentligen ett geni!
"Då kan vi konstatera att om ingenting görs så kommer Europa att islamiseras."
För jag förutsätter att du kommit på detta alldeles själv! Eller...?

Jag vet att många har läst vad jag skrivit i kommentarsrutan till både: Årets svensk utsedd av blaska samt Brev till Fokus angående Årets Svensk.
Fast alla tycks konsekvent ignorera vad jag skrivit, och går runt det som katten kring het gröt. Varför?

Och du Andreas säger: "Min röst går till Sverigedemokraterna. Det enda partiet som är trovärdigt att sätta stopp för eländet!"

Då säger jag och frågar dig samtidigt: Det är långt till nästa val. Vad ämnar du göra under tiden? Bara gå och vänta på att Sd skall fixa greja problemet åt dig...!

Det största felet med svenskarna är att, man tror hela tiden att någon annan skall fixa problemet. Och när alla tänker så här... blir naturligtvis absolut ingenting gjort! Det är ju därför det ser ut som det gör i Sverige. Begriper eller fattar ni inte detta!!!

(Jag är en dålig pedagog, samtidigt som jag oftast talar i klartext...)

Det är ju här som det största problemet finns; denna makalösa passivitet hos svensken. Svenskarna tillhör några av de mest passiva och ryggradslösa individer som finns, åtminstone i Europa.
Majoriteten bara irrar runt och klagar, gnäller och ojar sig över situationen, utan att ta sig för ett förbannat dugg.
Nittiofem procent (95%) eller sannolikt fler,´orkar inte ens skriva ett brev till en myndighet, tidning eller politiker... nä, det hjälper ändå inte säger man, och så sätter man sig framför TV:n igen och svär över propagandan som kablas ut i vardagsrummet.

Medan man givetvis inte får för sig att ringa eller skriva till SVT, och tala om vad man tycker!
Nej, mina vänner. Det här håller inte!

Bröder och systrar, en sak är i alla fall säker: vi har allt det skit i landet som vi förtjänar. Därför att vi är så lata, konformistiska, fega och passiva. Orkar man inte mer än att anonymt gnälla på bloggarna, blir det heller ingen förändring!

Jag uppmanar er alla: ha Weine Berg som förebild i era fortsatta liv. Då finns det en chans att våra barn och barn skall få uppleva Sverige.
Weine är en av de verkligt få i Sverige (som jag känner till...), som seröst bryr sig om och som
försöker förändra situationen.

(Har ni sett filmen Walking Tall?
Om en polis i Tennessee, USA som ensam satte sig upp mot det lokala och korrupta systemet. Tänker ofta på Weine som Walking Tall... se denna film!
Likaledes som jag tänker på Weine då Wilhelm Moberg kommer på tal; Wille var långt ifrån PK, och ställde ofta upp för den lilla människan mot myndighetssverige. Moberg hade ett enastående rättspatos och var rakryggad som ingen annan.)

Men... Weine klarar det inte ensam. Hjälp honom för allt i världen, det kommer alla tillgodo.
Gör något för guds skull och sitt inte bara och gnäll! Ni är väl vuxna män och karlar för er hatt! Gör något! Vad som helst, bara ni tar er för något. Ta initiativ.

Som det fungerar i dag, med att bara en handfull som ständigt engagerar sig, börjar likna det där med att kasta pärlor... ja, ni vet... Det håller inte!

För ni vill väl alla vara med och skörda frukterna... den dagen det är dags... Eller hur!

Men då så... sätt i gång och visa att även ni är rakryggade, och är svenska män med både "go", "sisu" och ordentlig stake i...

För som det ser ut i dag, finns vare sig det ena eller det andra hos de svenska männen. Och det är förbanne mig en bedrövelse utan dess like!

Anonym sa...

Men hur ska denna lag fungerar tänkte du? I så fall kommer väl SD:s hemsida försvinna? Är inte SD kritiska till islam?

Jag tycker det låter märkligt att lagstifta om vad man ska tycka och tänka.

Kungsbacka.

Anonym sa...

Håller med Rakryggad ifrågasättare och är villig att erkänna att man lätt blir passiviserad av allt elände(som vi själva som folk varit med och skapat)runt om kring i landet.

Svensken och andra väst folk har tappat sin kulturella udd och det enda som verkar viktigt nuförtiden är pengar, sex och vem som kommer vinna derbyt på lördag.
Allt detta är resultatet av den långvariga förslitningen av folket ifrån våra kulturella rötter, de rötter som är orsaken till allt det vi kallar svenskt.

Det är knappast ingen slump att de styrande vill använda orwellianska kontrollmetoder för att kriminalisera ett uttryckande av den svenska identiteten. Alla dessa typer av lagar har som syfte att se till att få de människor som har tappat eller tvivlar på sin kulturella tillhörighet att inte ta upp kampen mot de som vill driva på Sveriges undergång. Därför finns det inget annat att göra än att vägra kompromissa med det vi kallar oss själva, annars är man verkligen inte värd att känna tillhörighet med sin historia.

Det som kan tyckas vara handlingar av mindre betydelse för stunden blir i längden bli mycket betydelsefullt för det man vill åstadkomma. De flesta är nog medvetna om allt detta men en påminnelse kan inte skada, självkritik är nödvändigt för att en förändring skall kunna ske.

D2TNWO

Andreas sa...

Rakryggad ifrågasättare jag är medlem i Sverigedemokraterna. Från och med i morgon den 15/12 så arbetar jag även för partiet. Jag har lyssnat på torgmöten och delat ut flygblad. Så jag gör vad jag kan för Sd. Hoppas fler hoppar på också istället för att bara gnälla på forum.

annemi sa...

Nu är det snart bevisat, att fri yttranderätt, som alltid varit självklar för oss här i landet blir straffbart!Det är tydligt att vi snart måste rätta oss efter Islams lagar och paragrafer. Detta är vansinne utan dess like. Finns det inte riktig kriminalitet att ta itu med? Är man kriminell nu, för att man säger och skriver det man tycker är rätt och riktigt? Hur ska det annars komma fram? Anser att den grova kriminelliteten borde åtgärdas som prio 1. Vad har de som styr landet bakom pannbenet egentligen, som kan komma på tanken att straffa oss för vad vi tycker, tänker och skriver? Har vi inte längre rätt till det, utan risk för att bli straffad? Trodde vi bodde i ett fritt land ! Får kanske tänka om?Tack för ordet. A-M

Rakryggad ifrågasättare sa...

D2TNWO...javisst, du har alldeles rätt. Handlingar som man gör i dag, förändrar inte ensamma samhället.
Och det ser inte mycket ut för världen att skriva ett brev, anmäla någon för landsförräderi eller diskriminering av svenskar - det är sannolikt att både polis och DO fnyser och flinar...


Men, är vi tillräckligt många som anmäler till polisen och skriver till DO, fryser snart flinet till is medan DO kommer att sluta fnysa! Det kan ni räkna med; lika säkert som amen i kyrkan!

Det är volymen i missnöjesyttringarna som gör verkan och skapar förändring. Samtidigt så inger detta respekt... att folk ger sig tillkänna. Och att administrationen vet att man har ögonen på sig.
Ni skall veta en sak: det är människor precis som du och jag. Varken mer eller mindre. De har bara en annan position i samhället, än du och jag. Men detta hindrar varken dig eller mig från att kontakta dessa människor, och tala om vad vi tycker är rätt eller fel!
Genom att hela tiden, varje dag, tala om att vi finns ute i landet och att vi absolut inte är med på allt det vansinne som i dag presenteras, kommer man i längden aldrig att kunna bortse från oss.

Men detta förutsätter att vi slutar vara så fega "...vad skall grannen säga... om jag skriver och anmäler integrationsministern för svenskrasism."
Hej, hej... låt grannen säga precis vad fan han vill! Du skall inte låta andra styra över dig, allra minst din granne! Det räcker med att politikerna har förslavat oss...!
Tycker du att integrationsministern är svenskfientlig (det tycker förresten jag också...!) så är det din sak att protestera mot detta. Och du kommer inte att kastas i fängelse för att du tycker detta!

Dessutom - du bidrar varje månad till hennes lön! Hon skall förbanne mig sköta sig... Då staten kräver att du skall sköta dig!

Ha som regel: ifrågasätt alltid allting som inte verkar riktigt! Du stöter naturligtvis på patrull, då alla vill skydda sig och sin idé när man blir ifrågasatt. En logisk reaktion. Men låt dig aldrig övertalas till att tro på något du själv tar avstånd ifrån.

Skäms aldrig för att ifrågasätta.

Vänd på saken: har du någonsin sett en politiker eller statlig tjänsteman, någongång ha skämts över att ha djävlats med dig...? Nej, jag trodde väl det. För det har aldrig jag heller!

Slutligen: bemöt alltid politiker (kommunala el. statliga), tjänstemän och alla andra statliga funktionärer - precis samma som du blir bemött av dem!

Anonym sa...

Stå på dig! BSS!!!

Robin Shadowes sa...

Än så länge kan vi hoppas att få sitta inne med tv och dator men vänta bara tills MENA-länderna kommer med. Då kommer vi hamna i Syrien, Egypten, Turkiet eller Jordanien och där handlar det inte om hotell-verksamhet. Hamnar man där för att ha kränkt Mohammed skall man nog inte räkna med att komma hem igen, någonsin och media i Sverige kommer inte skriva om det heller. Vi kommer dö i ett utländskt helvete och ingen kommer någonsin få reda på det. Detta är den framtid vi har att se fram emot.

Rakryggad ifrågasättare sa...

Andreas... bra! Du har lyssnat på Sd och delat ut flygblad.

Efter att du läst detta inlägg som du precis läser, tar du genast kontakt med polisen och anmäler Anita Dorazio för att befatta sig med anonyma utlänningar som inte har tillåtelse att uppehålla sig i Sverige.
Samtidigt anmäler du tidskriften Fokus för sitt samröre med kriminelle Dorazio, och som uppenbarligt blundat för vad hon gör och har gjort.
Fokus har undanlåtit sig att rapportera vad man kände till om Dorazio, och har i stället
"premierat" henne. OK!

Anonym sa...

Alltså jag är så j-vla förbannad på den här piss-utvecklingen så jag sitter här och kokar.
Allting blir bara sämre.
J-vla E.U.
J-vla politiker=landsförädare.
J-vla hemliga makteliten som styr i det fördolda.

Heinrich

P.S.Har skrivit till regeringen flertal gånger nu. Så man är väl på listan att tas om hand i framtiden?

World traveller sa...

Jag tror att regeringen och sossarna har drabbats av naat galenskapsvirus. Jag haaller fullstaendigt med Weine i allt han skriver. Vet ej om naan laesare haer har sett mina kommentarer i Aftonbladet och Expressen. Jag har uppmanat svenska folket att laesa samtliga partiers hemsidor och daerefter bilda sig en uppfattning om vilken politik dom vill foera, istaellet foer att roesta "som dom alltid gjort". Jag aer nu sen naagra dar tillbaka stoppad fraan att kommentera paa Aftonbladets bloggar. Intressant att se vilken censur som bedrivs haer i landet.

Anonym sa...

Nu tror jag inte vi ska detta direktiv alltför allvarligt. Tvärtom så betyder ju detta, om det går igenom dvs, att hela religionen Islam kommer att bli olaglig. Koranen är ju full av hets mot folkgrupp och uppmanande till våld och folkmord.

Martin

Anonym sa...

För mycket snack och ingen verkstad. -ifrågasättare har rätt i mycket men tjattrar på så man tröttnar. Vad är det för fel att göra som jag. Massproducera inläggen och ge till folk. Inte bara till dem du känner, okända är den rätta målgruppen. Gör som jag och min syrra, "smuggla" in dem i tidningsställen på sjukhuscaffeterier och väntsalar, "glöm" dem på bord och bänkar som folk frekventerar. Vem kan anklaga dig för vad? Folkbildning kallar jag det! Martin, bra skrivet och roligt. Kanske man kan få självaste publikationen koranen som jailmate i det Svenska Gulag. Ser mig sittandes och vällustigt riva ut sida för sida ur surorna. Hehehe. säger midgardsjarlen.

Anonym sa...

Rakryggad ifrågasättare!

Vi skall heller inte glömma att det finns många människor i landet som utan att ägna en tanke åt sig själva, instinktivt protesterar mot de orättvisor som den vanlige svensken dagligen drabbas av. Dessa normalt funtade män och kvinnor får också bära konsekvenserna för sitt rakryggade beteende helt själva och det är nog bara en liten del av sådana människors handlingar som når fram i mediebruset.
Därför blir det till en upprättelse för dessa vardagshjältar när de ser att det trots allt finns andra som bryr sig och engagerar sig i vad som sker runt omkring i landet.

d2tnwo

Andreas sa...

Din anmälan har tagits emot av Polismyndigheten i Skåne län. En kopia av polisanmälan (målsägandekopia) kommer att skickas med vanlig post till den eller de ägare du har uppgett. Det tar cirka fem arbetsdagar. Detta är ett automatiskt skapat e-brev från Polismyndigheten i Skåne län.

Har anmält skatan Anita Dorazio! :)

recte sa...

Den så kallade Grundlagsutredningen skall lägga fram ett förslag till ny grundlag innan årets slut. Initialt fanns med i utredningen att det skall införas en författningsdomstol i Sverige (det finns i många andra länder). En domstol som har till uppgift att ha "tummen i ögat" på politikerna d.v.s. att konrollera att politikerna följer grundlagen. Utredarna har efter starkt tryck från våra politiker slopat kravet på författningsdomstol.
Därför har Medborgarrättsrörelsen startat ett upprop, för att förmå utredarna att återföra kravet på författningsdomstol till utredningen. Man kan alltså gå in på mrr.se och där skriva under uppropet.

Rakryggad ifrågasättare sa...

Andreas... mycket bra! Följ nu bara upp vad som händer med din anmälan. Mycket bra, så skall det gå till.

Anonym sa...

För tusan alla bloggläsare, gå in på mrr.se och skriv på. Missa ej denna för friheten så viktiga åtgärd. ställ dig i ledet. hälsar midgardsjarlen

Anonym sa...

Gruppen "nationellt ursprung" är ju intressant. Det borde innebära att EXPO och AFA kan lägga ner sin verksamhet. PK-Media får heller inte längre snacka strunt om SD och Mona Sahlin riskerar fängelse för sina uttalanden om svenskar som saknar både kultur och traditioner.

Eller?

Andreas sa...

Rakryggad ifrågasättare lovar att skriva om hur det går. Tack för hjälpen och uppmuntran.

Weine Berg sa...

Andreas: suveränt initiativ! Precis vad jag vill se, istället för förväntningar att jag ska göra allt... Du är ett föredöme!

Reichminister Lebensraum sa...

Jaa... vad ska man säga? Sjukt är väl ett bra ord att sammanfatta det med. Stå på dig Weine, vi håller på dig ;)

Andreas sa...

Tackar Weine. Det är kul när man blir uppmuntrad. Hoppas det kan hjälpa till.

Även om inte skatan blir dömd för sitt brott, så kanske någon polis som tar emot anmälan eller åklagaren som läser igenom anmälan får sig en funderare. Kanske det blir en diskussion i kafferummet. Hoppas det blir ringar på vattnet. Vem vet vi kanske får nån fler medlem här.

recte sa...

Skrämmande utveckling. Vi får hoppas att EU garanterar respekt för en framtida kristen minoritet, med tanke på hur kristna lever i de muslimska länderna, t.ex. kopterna i Egypten.
F.n. lever 56 miljoner muslimer i Europa, det blir ett rejält tillskott av muslimer (ej Israel) till EU när dessa länder införlivas, samt att Turkiet knackar på EU-dörren. Man håller på att plantera hela Mellan Östern konflikten mitt i Europa, en konflikt som är omöjlig att lösa, många har försökt, ingen har lyckats, det är ett sisyfosarbete.
Vem tror på fullt allvar att de muslimska länderna/folket kommer att följa direktiv från Bryssel?

Weine Berg sa...

Andreas: Skriv till mig om din anmälan så kan jag göra en artikel av det. Använd adressen:

rakryggad_blogspot@yahoo.se

Andreas sa...

Så där i vägskickat till dig. Klart man ställer upp :)

Anonym sa...

Hallå, vakna:

Jag tolkar detta som om Koranen skall förbjudas, "Mein Koran" är ett mer passande namn.

Den skriker ut hat mot icke-muslimer och att dessa skall döas, plundras och förslavas. EU-anmäl Koranen.

Carl sa...

vi stödjer er reine och alla andra Svenskar som kämpar för sanningen och fosterlandet.