23 oktober, 2008

Vad krävs det för att de ska lyssna?

På min blogg försöker jag ofta komma i kontakt med politiker och journalister (här, här och där) och ställa de frågor och lyfta fram de funderingar som allmänheten ofta bär på gällande det globalistiska projekt de kallar mångkultur. Allt för sällan kommer det svar, och om det kommer något innehåller de inga egentliga svar. Jag kan exemplifiera med mitt första brev till riksdagen där bara en handfull riksdagsledamöter svarade (de svaren kan du läsa här), eller mitt andra brev till riksdagen som besvarades av ungefär lika många (dessa svar kan du läsa där). Riksdagen har 349 ledamöter och var och en är avlönad med 53 000 kr/månad av dig.

Nu senast skickade jag ett brev till regeringen som ännu inte besvarats. Det har nu gått över en månad. Hur lång tid behöver regeringen för att besvara ett brev från en medborgare?

Även enskilda Rakryggadläsare har i handling slutit upp vid Rakryggads sida, vilket kan ses här och här exempelvis. Det gör mig stolt.

Jag har också frågat Aftonbladet vad de menar när de kallar min blogg för högerextrem. De svarar att det är vedertaget att kalla människor som mig för högerextrem. När jag följer upp med frågan om något är rätt bara för att det är vedertaget får jag inget svar. De kan inte svara när jag frågar om deras etiketter på människor ska vara korrekta, eller felaktigt använda (vedertagna) av andra.

När Maud Olofsson sa att "- Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån" skrev jag till henne för att få klarhet i om hon verkligen menade vad hon sa. Hennes uttalande var djupt kränkande för oss svenskar, vilket är uppenbart då hon tar ifrån oss allt värde (mycket av människovärdet i den svenska kulturen är kopplat till just prestation). När Olofsson inte klarade av att skicka ett svar till Rakryggad valde jag att kontakta samtliga riksdagsledamöter och ministrar och fråga om de ställde sig bakom Olofssons oikofobiska utläggning. Mycket få svarade.

Jag kontaktade även migrationsminister Tobias Billström när denne sa: - Situationen i Irak är allvarlig och i dagsläget kan vi inte se något slut på våldet. Därför är det viktigt att omvärlden agerar för att underlätta situationen som inströmningen av irakier orsakar i dessa länder. Jag ställde frågan till ministern hur det kommer sig att massinvandring ska betraktas som en möjlighet i Sverige men problem i resten av världen. Inget svar inkom.

Den röda tråden är klar och tydlig. Svar ges inte. Därför börjar jag fundera på vad som egentligen krävs för att man som medborgare ska få svar från de ansvariga inom politiken och medieföretagen? Hur länge kan de missbruka sin makt och tysta de viktiga samhällsfrågorna?

Vad kan jag som medborgare göra mer än att skriva till de ansvariga och rösta en gång var fjärde år? Vad kan man ta sig till när detta inte räcker? Är det acceptabelt att t ex samlas utanför de ansvarigas hem och demonstrera mot denne persons dåd och gärningar? Eller blir man bortkörd på order av de politiskt tillsatta polisbefälen då? Får man kasta ruttna ägg på en politikers eller journalists hem för att uttrycka sitt missnöje? Släppa ner hundskit i deras brevlåda? Punktera deras bildäck? Allt följt av en uppmaning att faktiskt ta debatten. Vad kan man göra för att de ska lyssna?!?

Rakryggad kommer inte att ge sig med sitt kontaktsökande, men samtidigt är jag inte mer än människa. Jag kräver svar!

11 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Genom program som Creeper och liknande kan man dock dra slutsatsen av att dom trots allt är mycket intresserade av dessa frågor även om dom inte vågar dryfta dom offentligt, förmodligen för att det skulle få ytterst negativa konsekvenser för dom personligen, både karriärmässigt och socialt. Troligtvis uppger dom en uppfattning officiellt och en helt annan privat. Uppdrag Granskning-programmet där man smygfilmade i valstugorna är väl en utmärkt indikation på detta.

Fenrisulv sa...

Svaret på frågan varför du inte får svar i större omfattning är egentligen ganska enkel. Man har inga svar att ge! Det är en stor skillnad på att ställa sig upp i media och rapa upp olika floskulösa uttalanden, typ det som du ger exempel på i din text angående Billströms uttalande om irakier, och att ge konkreta svar på konkreta frågor.

Vi vet ju alla att en debatt och ett ifrågasättande av den vansinniga asylpolitiken inte är önskvärt från riksdagspolitikernas sida. Naturligt faller det ju sig också då att undvika "krångliga" frågor.

Andreas sa...

Tror vi får hålla ut tills efter valet med att få svar på våra frågor. Vi är kanske inte så stora ändå. De försöker att kväva våra röster nu. Men så fort SD kommer över 4% spärren, ja då kommer vi att hamna i tidningar och TV. Ja då kan sjuklövern verkligen hälsa hem. När SD får vara med på rikiga debatter. Då blir det omöjligt och pinsamt för sjuklövern att stå för sina sjuka åsikter. Hur ska de tex kunna försvara att papperslösa ska ha fri sjuk och tandvård? Eller att bara 5% av de asylsökande verkligen har rätt att få vara i Sverige. Att de andra 95% är snyltare. Att det är bättre att hjälpa folket i sitt hemland i stället. Tror inte det finns någon vettig "Svensson" som köper sjuklöverns tokigheter då. Nä vi får hålla ut och fortsätta sparka "makten" på smalbenet så gott det går. Fortsätt med ditt utomordentliga arbete Weine Berg gillar att läsa dina brev.

Anonym sa...

Mitt i den globala finanskrisen kommer en nyhet om en mindre finanskris.

Frankrikes president, Nicolas Sarkozy, polisanmälde för en tid sedan att mindre summor pengar försvunnit från hans privata bankkonto. Frankrikes främsta bedrägeriutredare har varit inkopplade. Först trodde man att någon lyckats “hacka” sig in på presidentens internetbank och kommit över hans inloggningsuppgifter. Därefter övergick misstankarna till att bedragarna kommit över över presidentens kontonummer slumpmässigt vid skapandet av falska personuppgifter som använts för mobiltelefonabonnemang.

Anonym sa...

Klippt ur bloggen.


Vad kan jag som medborgare göra mer än att skriva till de ansvariga och rösta en gång var fjärde år? Vad kan man ta sig till när detta inte räcker?

Svar: Gå med i ett etablerat parti och verka utifrån den positionen. Du kommer att nå längre än du gör på detta sätt. Kanske du också får en lite mindre trångsynt sätt att tackla problemen. Du kommer att få kritik för dina åsikter men kan också föra fram din åsikt till dem du vill nå.

Fosterjordnära sa...

Testa att nå dem via "knullis" eller annat forum för politikergubbar!

Det kan se ut så här: Debatt sökes med minister eller riksdagsledamot ,jag är villig att visa mina något hängiga bröst mot att offentligt få debattera invandringspolitik med ngn av er.
Kan även tänka mig att strippa för er i plenisalen eller på annat sätt förnedra mig för att göra er kåta och tillika dialogmedgörliga. SÅ PASS VIKTIG ÄR EN ÖPPEN OCH ÄRLIG DEBATT FÖR MIG!!!

osa Rakryggad!

Anonym sa...

GÖTEBORG. Tågpersonalen vägrade öppna dörrarna när Khaled Boukai skulle hämta sin son. 4-åringen lämnades kvar på perrongen när familjen åkte i väg.
- Vi accepterar inte det här, säger Khaled Boukai, den lille pojkens pappa.
Familjen bor i Kungälv, men Khaled och hans fru kommer från Irak och i mars skulle frun och de tre små barnen på semester dit.
De åkte till Lund för att ta tåget till Kastrups flygplats. Familjen kom i god tid till stationen och Khaled Boukai hjälpte sin hustru att bära upp väskorna på tåget. Sonen Mohamad ville stanna kvar med sin väska på perrongen under tiden.

hur fan kan man åka på semester till Irak när vi inte kan sända hem flyktingar?

Anonym sa...

Frånvaron av svar är naturligtvis frånvaron av argument från våra halv-illaterata makthavare.
rim

Jimmy S. Windeskog sa...

Samtal och debatt är det största hotet mot mångkulturen, det är givetvis PK-maffian medvetna om.

Anonym sa...

Det är bara att inse att om någon av de svenskfientliga rikdagisorganisationerna hade tänkt svara på ditt brev då hade de gjort det nu.

Kanske du skulle ta och ringa dem istället och banda samtalet?

Anonym sa...

Ja du Weine, har fan inget bra svar. Du har väl ansträngt dig mer än någon att försöka få en debatt med överheten. Dina frågor till de 349 tomtarna gav ju bara blahablaha. Enstaka tramsfloskler om spännande mat, eller frihet att bosätta sig varsomhelst. Vi hade önskat en saklig debatt om kärnfrågan, men den undvek fegisarna. Ditt sista försök med regeringen har ju bara en brevöppnare noterat, och det är väl som anonym säger ,avsaknaden av svar är ett bevis på att man inte kan ta debatten med skickliga debattörer som dig. Dom klarar inte nederlaget. Men jag hoppas att du inte ger upp, du är nog den bästa icke PK- skribenten i landet. Blodsven