29 juli, 2009

Vitbok om landsförräderiet

På internet ökar trycket för upprättande av en sanningskommission om det pågående landsförräderiet. Makthavarnas omvandling av det harmoniska och välfungerande Sverige till ett mångkulturellt - i praktiken multietniskt - kaos, har väckt starka känslor hos en växande majoritet av svenska folket. Sedan en tid tillbaka pågår sammanställningen av en “Vitbok” som underlag för en kommande sanningskommission. Enskilda Sverige- och svenskvänner har också tagit initiativ till finansierandet av upptryckning och distribution av vitboken.

Sedan tidigare finns det framarbetade analyser och beräkningar av de senaste decenniernas invandringspolitik. Med vetenskaplig grundlighet har t ex de politiska beslutens framväxt skildrats i antologin “Exit Folkhemssverige”, där också massmedias roll som undergrävare av demokratin belyses. Kostnaderna för massinvandringen och därmed dess avgörande betydelse för välfärdens successiva erodering beskrevs redan vid detta sekels början av ekonomen Lars Jansson i boken “Mångkultur eller välfärd?”. Den grova och accelererande brottsligheten där personer med invandrarbakgrund är starkt överrepresenterad kan avläsas inte bara i BRÅ:s rapporter utan också via dagliga skildringar i massmedia.

En under åren återkommande fråga från allmänheten är varför. Besvarandet av denna undran över det som pågår är inte alldeles enkelt. Försöken till förklaring har handlat om allt mellan oförstånd till medvetet agerande för egen personlig vinning från aktörerna i det “mångkulturella projektet”. Den kanske vanligaste teorin är nog ändå att det handlar om människans svaghet - i det här fallet behovet av att till varje pris bli uppfattad och omnämnd som “god”. Med andra ord hyckleri, eftersom man i stor utsträckning agerat mot bättre vetande.

Oavsett de bakomliggande motiven hos aktörerna bakom Sveriges och svenska folkets avveckling, är det ansvarsfrågan som allt tydligare ställs högst på listan över det som framförs. Sveket mot våra förfäders uppoffrande arbete och skapande av ett harmoniskt och välfungerande Sverige, upplevs så frustrerande att ingedera motiv kan uppfattas som förmildrande. Att genom detta förräderi också ha berövat våra egna barn och barnbarn förutsättningar för ett liv i harmoni och välfärd i en svensk nation, gör att skuldfrågan ställs allt oftare och med allt större vrede.

Än så länge varierar de framförda yttringarna på en skala mellan önskan om en förklaring och en ursäkt från de skyldigas sida, till ståndpunkten att det är ett absolut måste med utmätandet av ett straff - ett mycket kännbart sådant - för de som medverkat till lands- och folkförräderiet!

Vad som ska ske framöver avgörs troligtvis ganska snart på den politiska arenan. Skulle parlamentariska alternativ i form av exempelvis Sverigedemokraterna ges demokratiska möjligheter till agerande och inflytande, kan möjligtvis den förstnämnda varianten bli den som ges störst stöd av allmänheten. På samma sätt som Sanningskommissionen för Sydafrika eller Nurnbergrättegången och Haagdomstolar har fungerat för att skapa försoning.

Om denna väg också fortsättningsvis blockeras är det tveklöst andra krafter som kommer att växa sig starka och åberopa helt andra principer och bevekelsegrunder.




Weine Berg
Björn Hammarbäck
Jan Milld
Kenneth Sandberg

27 juli, 2009

DN hånar svenskar

När det gäller nedvärderandet av det svenska, och därmed svenskarna, brukar kvällstidningarna ligga i täten. Denna gång är det dock Dagens Nyheter. I en artikel om den ökande gatuprostitutionen i storstäderna finns det plötsligt ”vi och dom”. På ett utomordentligt ojämlikt sätt dessutom.

I artikeln ”Stor ökning av kvinnor som säljer sex på gatan” beskriver DN kunderna man observerat inför skrivandet av artikeln. När etniciteten kommer på tal kommer också knorren. Kunderna beskrivs nämligen som ”…svennar och invandrarmän”. Återigen bekräftas fulmedias olika måttstockar där svenskar alltid hamnar på en kränkande skala. För DN är det tydligen helt godtagbart att kalla svenskar för ”svennar”. Invandrare visar man dock vederbörlig respekt och avstår från att kalla dem ”blattar” - de får den neutrala benämningen ”invandrarmän”.

För den som vill fråga DN om deras agerande kan artikelförfattaren nås på adressen karin.wettre@dn.se.

Tack för tipset, Inge!

26 juli, 2009

Rakryggads läsare, de mest aktiva?

Det är sällan Rakryggads artiklar passerar okommenterade på bloggen, vilket i sig är ett erkännande. Det är oftast tvåsiffrigt antal kommentarer på varje artikel och debatten går ibland het. Vid en jämförelse med andra politiska bloggar, som har betydligt fler läsare, såsom Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt, Jinges Web och Fotoblogg och Henrik-Alexandersson.se ligger antalet kommentarer väl i nivå eller över dessas antal kommentarer. Detta visar att Rakryggadläsarna är mer aktiva, mer sökande efter information och mer delaktiga i debatten än den genomsnittlige bloggläsaren.

Även klistermärkesförsäljningen tyder på att läsarna av denna blogg är mycket aktiva. Läsarna kunde under en tid köpa klistermärken med politiska budskap med avsändaren Rakryggad.nu. Vad jag känner till har endast den politiska samlingsbloggen Motpol.nu tryckt upp och sålt klistermärken för sin blogg. Vilka numerär dessa är vet jag dock inte. Hur Rakryggads 30 000 sålda klistermärken står sig gentemot politiska organisationers klistermärkesförsäljning är för mig ännu helt okänt.

Steget från passivitet till någon form av aktivitet är ofta långt. Men steget från en form av aktivism till en annan form av aktivism är inte alls lika långt. Det innebär att Rakryggadläsarna besitter en oerhörd potential att aktivt gå ut och sprida budskapet, övertyga ännu omedvetna människor och väcka debatt i verkliga livet. Hursomhelst är jag mycket stolt över er Rakryggadläsare! Ni inger hopp och framförsikt!

25 juli, 2009

Tre fällda för attack mot SD

Det grova våldet mot oppositionella partier såsom Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna fortsätter i oförminskad skala. För ovanlighetens skull har nu tre gärningsmän blivit fällda för sin delaktighet i attacken mot SD:s biträdande pressekreterare Martin Kinnunen och dennes sambo.

Det var dagen efter nationaldagen som offren blev överfallna av en våldsmobb på ett tjugotal personer. Med tillhyggen som knogjärn slogs de båda till backen varvid misshandeln fortsatte. Gärningsmännen sparkade och slog mot huvud och kropp på Kinnunen med sambo. Södertörns tingsrätt (målnr: 5452-09) skriver ”att skadorna inte blev mer omfattande synes endast bero på en ren tillfällighet”.

Endast tre personer åtalades och fälldes för den grova misshandeln mot Kinnunens sambo. Åtalet mot Kinnunen ogillades eftersom det inte fanns bildbevis eller annan bevisning, vilket det fanns i sambons fall.

Enligt SD-Kuriren är de tre dömda följande:

HANNA Susan Brown, hemmahörande i Ucklum: Fängelse 1 år och 2 månader.
Irma NATHALIE Nikadon, hemmahörande i Göteborg: Fängelse 1 år och 8 månader.
REBECKA Roos (hemort sekretessbelagd): Fängelse 10 månader.

De tre dömda döms också att tillsammans utge ett skadestånd med 23 299 kronor jämte ränta till Martin Kinnunens sambo.

Frågor där regeringen Reinfeldt står handfallna tycks hopa sig. Än saknas det ett regeringsinitiativ taget mot det florerande politiska våldet som riktar sig mot personer för att de råkar ha avvikande åsikter gentemot våldsverkarna.

22 juli, 2009

Bränder och skottlossning i Halmstad

Sönderfallet i samhället breder ut sig allt mer. Upplopp, uppgörelser på öppen gata, bränder, vandalisering, våld och hot gör Det Nya Sverige mer och mer likt ett land i krigstillstånd. Nu meddelas det samma typ av problem i Andersberg i Halmstad. Skottlossningar har rapporterats i ett halvdussin fall och flera av dessa rubriceras som mordförsök. De senaste dagarna har bränder härjat i förråd och garage på Andersbergsringen och oroligheterna tycks fortsätta. Inte vid något tillfälle har regeringen uttalat sig kring orsaker och åtgärder mot det ockupationsliknande tillstånd som allt fler områden i landet tvingas erfara.

16 juli, 2009

Så gör politikerna oss till minoritet i vårt eget land

Under 2008 föddes 109 301 barn i Sverige enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). Av dessa har 76 146 båda föräldrarna födda i Sverige. Barn födda detta år med en eller två föräldrar födda utomlands är 33 155 stycken. Samma år invandrade 101 171 människor till Sverige. Sverige fick alltså ett befolkningstillskott år 2008 med 210 472 människor.

Av dessa siffror får man således att befolkningstillskottet 2008 bestod av 76 146 (36 %) människor födda i Sverige med svenskfödda föräldrar och 135 155 människor (64%) födda utomlands eller med föräldrar födda utomlands. Med andra ord hade två av tre av nytillskottet förra året utländsk bakgrund.

För politikerna och fulmedia spelar detta ingen roll. Människor som människor. Vi som däremot uppskattar mångfalden i världen, där svenskar är ett av många folk som bebor jorden - gör skillnad utan att för den delen värdera folken olika. Alla folk ska fortsätta att existera. Detta med hjälp av eget land, eget styre och egen identitet.

Den som kan få detta till människoförakt, rasism eller extremism är ute på mycket tunn is och kan sannolikt inte belägga sina anklagelser. Ändå finns det de som envisas med att vi svenskar inte kommer att hamna i minoritet med nuvarande politik. Snacka om att vara en verklighetsförnekare.

15 juli, 2009

Artikeltips: EU:s gränser kan inte bli öppnare

Äntligen börjar det lossna hos en del. Det vi s.k. rasister, främlingsfientliga, fascister, extremister och hur vi nu benämns, har sagt i åratal, blir våra motståndare allt mer medvetna om. Vi har hela tiden sagt att den utveckling vi ser idag är den ofrånkomliga utvecklingen av den politik som förts de senaste decennierna. Läs artikeln EU:s gränser kan inte bli öppnare i Skånska Dagbladet.

Så spelar etnicitet roll för fulmedia

Ett ständigt återkommande ämne på denna blogg är fulmedias eviga friserande och ljugande om olika människors etniciteter. En genomgående röd tråd i fulmedias agerande är att etnicitet lyfts fram i två fall: om svenskar kan framställas i dålig dager, till exempel vid brottslighet, eller om invandrare kan framställas i god dager.

I blaskan Norra Skånes artikel Turisterna kan äta lunch – tack vare invandrarna lyckas man med båda. Man skriver att ”lunch på serveringar i Hässleholm har fått en speciell slagsida. Stängt har flera krogar drivna av etniska svenskar, öppet har ägare med invandrarbakgrund”.

Vidare skriver man att ”intressant att konstatera är att de ställen som håller lunchöppet nu i sommar (och övriga tider) nästan undantagslöst har ägare med invandrarbakgrund.”

Så skriver man och bevisar konsekvensen i sin dubbelmoral. Journalister i allmänhet utger sig underförstått för att vara närmast akademiskt insatta i vad som har etnisk grund i handlingar och skeenden. Så även med Per Strandell som har skrivit ovannämnda artikel. Detta genom sättet de använder de pressetiska reglerna som i punkt 10 säger ”framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande.”

Av detta kan man dra slutsatsen att det inte saknar betydelse och inte är missaktande att säga att etniciteten har betydelse för restaurangers öppetider under semestertider, och det motsatta; att det saknar betydelse och är missaktande att ange etnicitet när utlänningar gruppvåldtar och förnedrar en svensk flicka.

Det är hursomhelst tydligt att det finns dubbla måttstockar konstruerade och flitigt nyttjade av fulmedia. Agerandet ingår i medieföretagens vilja att styra debatten och opinionsbildningen i en riktning som stämmer med deras egen allmänna viljeriktning. Så mycket för opartiskhet och objektivitet.

För den som har några funderingar angående Norra Skånes artikel kan artikelförfattaren nås på adressen per.strandell@nsk.se.

13 juli, 2009

Milld är tillbaka!

Jan Milld är en av de i särklass skarpaste opinionsbildare det moderna Sverige har producerat. Jag har haft nöjet att arbeta med Janne under min tid i Sverigedemokraterna då jag var redaktör och ansvarig utgivare för medlemstidningen SD-Bulletinen och Janne var partisekreterare. I egenskap av detta hade Milld en fast spalt i den numera nedlagda medlemstidningen. Vad som inte varit vida känt är att Jan Milld har haft allvarliga hälsobesvär det senaste halvåret. Rakryggad har varit kontinuerligt informerad om läget, men valt diskretion.

Jag är inte någon beundrare av människor som under en annan människas livstid knappt ägnar denne en tanke och sedan efter dennes död fyller spaltmetrar med hyllningar. Michael Jacksons död är ett praktexempel på detta. Aldrig förr har så många journalister och wannabees inom mediavärlden plötsligt älskat en kändis efter dennes död som i fallet Michael Jackson. Före han dog hånades han för sin excentriska livsstil, plastikoperationer och pedofili. Men nu är han ett helgon. Detta är skamligt hyckleri, hävdar jag.

Därför är det glädjande att kunna uttrycka min uppskattning för att vi svenskar har Jan Milld. Hans analytiska tänkande, verbala krigande och sakliga framställande av propagandan mot oss svenskar är något som borde få större utrymme. Det skulle vi alla ha framgång av. Därför säger jag: Välkommen tillbaka, Janne! Du behövs!

Länkar

10 juli, 2009

Det är skillnad på folk och folk...

Många har säkert förundrats över hur olika måttstockarna är för de olika folken när eliten får bestämma. En europé kan knappt säga "muslimer" utan att bli anklagad för främlingsfientlighet och rasism. Och åt motsatta hållet är det helt accepterat att prata skit om europeiska folkslag utan att det knappt höjs ett ögonbryn från fulmedias sida.

Nu har komikern Sacha Baron Cohen (mer känd som Ali G och Borat) i sin nya film om den österrikiske fiktive Brüno sagt följande:


"- Den österrikiska drömmen är att ha ett jobb, hitta en fängelsehåla och skaffa familj". Detta med hänvisning till det s.k. källarmonstret, österrikaren Josef Fritzl, som höll sin dotter och hennes barn - som han var far till - inlåsta i källaren så att han kunde fortsätta våldta sin dotter.


Hade någon sagt något lika generaliserande och nedlåtande om ett folkslag som inte är europeiskt hade det blivit liv i luckan. Tänk uttalandet riktat mot chilenare istället. "-Den chilenska drömmen är att ha ett jobb, hitta en fängelsehåla och skaffa familj". Hade detta passerats med en axelryckning? Absolut inte. Personen som fällt uttalandet hade sannolikt varit tvungen att offentligt be om ursäkt, krypa på alla fyra och kraftigt "ta avstånd" från sådana åsikter.


Men det är skillnad på folk och folk vad gäller att skydda deras integritet tydligen. Aftonbladet skriver om ovanstående nyhet under rubriken "Brüno gör diplomat ursinnig" och rapporterar bara att den österrikiske ambassadören i storbritannien, Emil Brix, tagit illa vid sig. Inga fördömande uttalanden från Aftonbladet om de kränkande orden från Cohen alltså. Det är ju politiskt korrekt att låta förtal av européer passera som en lätt vårbris.

08 juli, 2009

EXTRA: Aftonbladet går ut med signalement på våldtäktsman - igen

Den 4 juli skrev jag om hur Aftonbladet för femtielfte gången gallrat i signalementen och därmed gett läsarna en vrångbild av verkligheten. Nu har de gjort det igen.

I pappersupplagan den 6 juli skriver Aftonbladet om att en gruppvåldtäkt begåtts under Arvikafestivalen. Den var brutal med både hot och våld. Polisen har inga misstänkta för det fega illdådet, men Aftonbladet släpper signalementet på en av gärningsmännen. Inte illa så.

”En av dem hade mellanblont hår med tuppkam”, skriver man. Glöm alla de gånger signalementet hemlighållits för att förmyndarna/fulmedia tror att det ska skapa ”främlingsfientlighet” hos dig. Dessa signalement är inte bra för dig. Du kan må dåligt och skapa dig en uppsättning åsikter som inte Aftonbladet gillar. Det är för ditt eget bästa att du inte får reda på hela sanningen.

Aftonbladet och de flesta andra enheter i fulmediacirkusen blundar med ena ögat och ser bara brott begångna av svenskar trots att det bara är en del av sanningen. Likt pirater med lapp för ena ögat fortsätter de se verkligheten, och förmedla den så. Enögdhet ger inte hela sanningen, Aftonbladet!

05 juli, 2009

BRÅ medger hatbrott mot svenskar – men bortser från personrån och våldtäkt

Hittills har det inte funnits några hatbrott mot svenskar från immigranter i Det Nya Sverige. Ungefär som när Sovjetunionen fastslog att det inte fanns någon kriminalitet i kommunistväldet eftersom ingen behövde begå brott för att överleva. Överfulla fängelser tycktes dock motsäga detta.

Hittills i Sverige har bara hatbrott mot immigranter räknats. Men nu har BRÅ börjat ta med hatbrott mot svenskar i sin statistik. Fast bara lite. Enligt den utmärkta bloggen Affes Statistik-blogg uppgår hatbrotten mot svenskarna till 3 procent, om BRÅ får säga det själva. Hatbrotten mot immigranterna från svenskar är hela 80 procent och hatbrotten mellan immigranter är 16 procent.

Förklaringen till den låga siffran för hatbrott mot svenskar är att alla brott med rasistiska motiv mot svenskar inte räknas. Enligt BRÅ är det svårigheter att avgränsa såna brott och därför exkluderas en del av brotten mot svenskar. Affes Statistik-blogg kommenterar detta: ”Nej, Klara Klingspor och Anna Molarin som är författare, effekten av denna avgränsning är inte alls svår att uttala sig om. Inte när man får reda på två av brottstyperna som inte genomsöks. Personrån och sexualbrott. Kanske de två brottstyper som man kan misstänka att det mesta hatet mot svenskar manifesteras i.”

Personrån och våldtäkt kan alltså inte vara hatbrott mot svenskar. Likhet inför lagen? Nej, inte än. Affes blogg exemplifierar hur absurd BRÅ:s mätmetoder är med att ta ett fall som registrerats som hatbrott mot svenskar. En svensk kvinna på en tågperrong blir spottad på, och kallad ”jävla svennehora” av två invandrarmän. Detta brott räknas av BRÅ. Hade hon därutöver också blivit våldtagen av männen, eller rånad, hade inte brottet räknats som hatbrott. Så sjukt kan det se ut i Det Nya Sverige som så desperat vill utforma terrängen efter kartan, istället för tvärtom.

04 juli, 2009

EXTRA: Aftonbladet går ut med signalement på våldtäktsman!

Bloggen har tidigare kritiserat fulmedia för att inte släppa signalementet på efterspanade brottslingar. På det viset har man kraftigt försvårat för polisen att få in relevanta tips från allmänheten på farliga kriminella. Dock dyker alltid signalementet upp i den systemkritiska sfären på internet dit Rakryggad hör. Underligt nog tycks det bara vara vid signalement som tyder på ett utländskt ursprung som fulmedia friserar polisens efterlysningar.

För ovanlighetens skull har nu Aftonbladet gått ut med signalementet på en farlig, feg och brutal våldtäktsman. Signalementet lyder som följer:

Mannen ser ut att vara dryga 35 år.
Han är cirka 180 centimeter lång och vältränad.
Han har blå ögon och skelar med vänster öga.
Han beskrevs av brottsoffret som klädd i en vit T-shirt i "surfar-stil" och mörka träningsbyxor.
Mannen har ljust hår ned till öronen, håret beskrivs som ”yvigt”.
Han bar vid tillfället ett trähalsband av "Thaimodell".
Höger lillfinger saknas från 1:a leden.


Om du har några tips ska du ringa Polisen i Umeå på telefon: 010-568 20 60.

En kvinna överfölls i elljusspåret i Gamliaområdet torsdags kväll och slogs medvetslös och våldtogs. En joggare hittade senare kvinnan avsvimmad. Denna gång kanske gärningsmannen kan fångas av polisen eftersom fulmedia inte friserat signalementet? Låt oss ponera att signalementet hade tytt på utländskt ursprung, då hade fulmedias beskrivning antagligen sett ut så här:

Mannen ser ut att vara dryga 35 år.
Han är cirka 180 centimeter lång och vältränad.
Han skelar med vänster öga.
Han beskrevs av brottsoffret som klädd i en vit T-shirt i "surfar-stil" och mörka träningsbyxor.
Håret beskrivs som ”yvigt”.
Han bar vid tillfället ett trähalsband av "Thaimodell".
Höger lillfinger saknas från 1:a leden.


Återigen påstår jag att vi vanliga svenskar kan hantera sanningen. Fulmedia, sluta frisera nyheterna! Vi är vuxna människor och vi behöver inte ert förmynderi! Släpp informationen fri!

02 juli, 2009

TV4 ger med sig – rädda för att få Europadomstolen på sig

Rakryggad har tidigare kritiserat TV4 för att de inte tillät alla partier att köpa reklamtid i EU-valrörelsen. Jan Scherman, vd för TV4, kontaktades och kanalens agerande ifrågasattes. Nu har TV4 uppenbarligen tagit sitt förnuft till fånga och vill i fortsättningen agera inom demokratins ramar.

Varför TV4 inte ansåg allas annonspengar vara välkomna står att finna i att de, precis som alla andra grenar inom fulmedia, har en politisk agenda som man inte gärna vill låta folk vara medvetna om eftersom det skulle decimera den egna subtila propagandans trovärdighet.

Nu framgår det av Jan Schermans uttalande att TV4 låter alla politiska partier annonsera hos dem eftersom man är medvetna om att man annars blir fällda i Europadomstolen för mänskliga rättigheter.

- Vi kan inte bestämma annonsörer efter hur vi värderar enskilda framträdanden. Sverigedemokraterna är inröstade i en rad demokratiska församlingar, och skulle vi säga nej hade de ändå fått rätt i Europadomstolen, meddelade Jan Scherman till Nyhetskanalen.se.

Lika för alla partier – ingen särbehandling. Hoppas ni klarar att stå för detta framöver, TV4.