03 oktober, 2006

Rakryggad firar 1-årsjubileum!

Så har det gått knappt ett år som Rakryggad existerat. Syftet med bloggen är att väcka debatt, ställa de svåra frågorna och bryta invanda tankebanor. Samhällsdebatten är i starkt behov av att brytas loss från de förstelnade former och konventioner som hittills styrt den.

Jag är dock inte rätt person att avgöra om Rakryggad kommit en bit på vägen i detta arbete, men jag fortsätter på inslagen väg.

Roligt att konstatera är det växande besökarantalet på bloggen. I genomsnitt är det nu cirka 81 unika besökare varje dag som läser bloggen och sammanlagt under det senaste året har 22 082 unika besök gjorts på bloggen vilket är en bra siffra. Totalt har 45 170 besök gjorts på bloggen.

Antalet postningar är fram tills denna jubileumspostning 257 stycken till antalet, vilket på ett år är en hygglig siffra, anser jag.

Till mina egna favoriter hör postningar som...
Hets mot folkgrupp – men ändå inte
Etablissemanget: Svenska ungdomar duger inte
En fundering...
Böcker som jag skulle vilja läsa men som ännu inte skrivits
Åtta steg framåt


Samtidigt är det härligt att få erkännande från så många pålästa bloggbesökare. Om min blogg Rakryggad skapat reaktioner så har den lyckats. Rakryggad fortsätter nu med ytterliggare ett år. Varje resa börjar med ett första steg...

11 kommentarer:

Morgoth sa...

Din blogg har varit mycket intressant och underhållande.

Weine Berg sa...

Hoppas du inte misstolkar och tror att bloggen ska stängas. Jag bara firar första året... Nu kommer ett nytt bloggår!

Morgoth sa...

OK, misstolkade visst lite där.

Lucifer Rising sa...

Din blogg är mycket intressant , och du har högt i tak på dina kommentarer. Men - hur kom det sig att du tog bort mina kommentarer angående tex Reinfeldts anfader ?? :)

Weine Berg sa...

Min syn på det hela är att alla folk ska benämnas på ett redigt sätt, därför föredrar jag att ta bort uttryck som "nigger" till exempel. Hoppas du förstår.

Lucifer Rising sa...

Din ursäkt godtages. Jag kanske kan säga " färgad ".

Erik, Sthlm sa...

Grattis till årsdagen, har inte läst så vass och underhållande retorik som här sedan Salt lades ned.

Weine Berg sa...

Tackar tackar, Erik. Nu kör vi vidare!

OOOOskoriei sa...

har ni varit inne på motpol.nu ?

Varjager sa...

Vi stämmer upp i en lovsång och önskar dig ytterligare ett år!

Grattis!

Anonym sa...

Jag och mina vänner har börjat läsa din och Oskoreis blogg och dem är mycket bra och intressanta. Förlåt att ingen av oss kanske kommenterar särskilt ofta, vad gäller er både men det är för att kommentarer sällan behövs. Ni sätter ju ord på mina tankar och ibland tar ni teorierna eller faktumen ännu längre och ibland inte tillräckligt långt, oavsett ni gör ett bra jobb. Tack så mycket!

Du förtjänar en stor bamse kram!
God Jul på dig!

13/12-07 GOD JUL!