13 november, 2007

Maud Olofsson förringar sina egna föräldrar

Det börjar bli trångt uppe i toppen på svenskhatarlistan. Mona Sahlin innehar förvisso fortfarande första platsen med sina uttalanden om att hon hatar allt genuint svenskt (Expressen, 26 juli 2002) och att svensk kultur är töntig (Tal inför Turkiska ungdomsförbundets Euroturk, mars 2002). Fredrik Reinfeldt får i skrivande stund se sig nedpetad från andra plats till tredje av näringsminister Maud Olofsson som alldeles nyligen sa: "- Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån". (Östra Sörmlands-Posten, november 2007, sid 6)

Reinfeldt hävdade ju aldrig att vi svenskar inte åstadkommit någonting utan stod på sig att vi svenskar visst har bidragit, då han sa: "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån." Vi har stått för barbariet, barbarer som vi är. Så något har vi lyckats med i alla fall.

Men här finns alltså en motsägelse. Har vi svenskar varit handlingsförlamade, som näringsministern hävdar, eller har vi bedrivit åtminstone barbari, som statsministern påstår? Om det är så att barbariet är svenskt är det förståeligt att Sahlin hatar allt genuint svenskt, dvs. barbariet.

En naturlig följdfråga är naturligtvis hur Olofsson, i egenskap av näringsminister, ska stimulera oss svenskar att komma ur vår omfattande och mångtusenåriga passivitet? Jag anar att särskilda åtgärdsprogram måste till då det inte är möjligt att bedriva ett samhälle där 80-85 % av befolkningen inte bidrar. Antingen stimulerar Olofsson denna majoritet till att faktiskt bidra eller så ser Olofsson till, i skaderegleringens namn, att så snabbt som möjligt förpassa denna majoritet till att bli en minoritet. Just nu ser det ut som om regeringen verkar för det sistnämnda.


Situationen har komplicerats ytterliggare då blaskan City Göteborg (12 november, sid 6) meddelar att Olofsson "hoppas locka turister med svenskt mode". Hur i jösse namn ska det gå till Maud? Passiva människor kan väl inte skapa ett mode? Du pratar om svenskt mode som om du har glömt att du nyligen påstod att vi svenskar inte skapar något. Bestäm dig!


Maud Olofsson spottar på våra gemensamma förfäder, sina föräldrar och allt som gjort henne till den hon är. Olofsson är en gemen oikofob, en ryggradslös och hatisk parantes i historien. Hon kan prata sig blå för tolerans, förståelse och omtanke – men för sina egna har hon ingen. När så mycket av anseende idag bygger på prestation, säger hon att svenskar inte presterar. När hon åker till jobbet på mornarna går hon på mark som många svenskar i generationer har spillt sitt blod för att försvara. Hon går på mark som många generationer svenskar har förvaltat, odlat, anlagt och på många andra vis gjort bättre. Inget annat folk har gjort detta för svenskarna. Att det kom 5000 valloner till Sverige under en begränsad tid passiviserade inte oss svenskar. Det vi svenskar gjort för Sverige under vår existens är fullständigt ohotat av andra folks insatser för Sverige. Sverige är en svensk skapelse. Det är vi svenskar som är Sverige.

Jag vill se reaktioner på Maud Olofssons ohöljda hat och förringande av vårt arv. Varhelst hon reser runt som s.k. näringsminister vill jag se svenska arbetare, byråkrater, tekniker, projektledare och direktörer lämna Olofsson ensam med journalisterna, återgå till arbetet och visa ministern att man inte accepterar detta förtal av ett helt folk. Låt henne stå där med skammen, förnedringen, utelämnandet och sorgen över sina föraktfulla tankar om de döda och de ännu levande svenskarna. Visa att hennes hat inte faller i god jord!

Fotnot: Jag har tidigare uppmärksammat svenskfientlighet när den visat sig.
¤ Metro exempelvis.
¤ Skolor har också uppmärksammats både en och två gånger.
¤Även DO är svenskfientlig som tvingar företag att avstå från att välja svensk personal, vilket jag skrivit om här.
¤ KDU är också de svenskfientliga/oikofobiska vilket de kampanjade för i sin fräckhet.
¤ Även moderpartiet KD är sådana och återkallar sina egna flygblad då människorna på bilderna ser svenska ut (!).
¤ Medieföretagen i allmänhet är svenskfientliga då de envisas med att kalla terrorister som någon gång satt sin fot i Sverige för ”terrorsvenskar”.
¤ Räddningstjänsten i Göteborg vill helst inte anställa svenska män, har Rakryggad tidigare rapporterat om.
¤ Även utlänningar som fått boende i Sverige har betygat sin trohet till de svenskfientliga idealen. I det här fallet Zoran Alagic och Kurdo Baksi som inte gärna vill att svenska män ska anställas. Boris Benulic vill ha fri invandring. Svenskar duger inte.
¤ Norrlandsoperan har också gått ut med att de gärna ser en mindre andel svenskar i publiken. ¤ Stadsteatern i Göteborg har också valt att definiera om svenskhet så att den passar in på i stort sett alla som befinner sig i Sverige.
¤ Tidningen Fokus väljer att utse invandrare till Årets svensk, vilket säger mer än mycket om hur förhandlingsbar svenskars identitet är.
¤ Polishögskolan vill ha en mindre andel svenskar bland sina anställda.
¤ GP är inne på Olofssons linje och hävdar att Göteborg aldrig varit en svensk stad.
¤ Olofsson vill ha 20 % invandrare bland ministrarna vilket inte är så konstigt då hon ju vill ha ministrar som faktiskt gör något.

Listan kan dessvärre göras lång över människor med makt som avskyr oss svenskar. Låt oss visa dem att vi svenskar visst duger!

7 kommentarer:

Varjager sa...

Skall vi ställa frågan till Maude?
Det visar bara att de brogeliga är ett svenskhatar pack tillsammans med SAP.

Weine Berg sa...

Ja, en rakryggadläsare som fick läsa artikeln i förväg föreslog igår att Olofsson ska få en chans att motivera sitt avståndstagande.

Anonym sa...

Två till vidriga citat från Mona.

Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.

* Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets Euroturk, mars 2002.
--------------
* Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.
o Mona Sahlin (dåv. integrationsminister) i en intervju i Göteborgs-Posten, 22 oktober 2000.
---------------------
JohanC Skåne

Reactionary sa...

Klockrent Weine, du har gjort det igen! Skitbra!

Hahaha, svart-vitt-rött och Heilning, den bilden passar bra på henne.

Kontakta anti-svenskarna och pressa dem!

Go rakryggade Weine! ;)

Melker sa...

Ja en svensk har då banne mig ingen rätt att gå rak i ryggen, ett sånt värdelöst folkslag svenskar. Det är så jag tolkar Mauds och alla de andras uttalanden. Vad ska vi göra? Fly Sverige och försöka hitta en obebodd plätt nånstans i världen, där vi kan få vara det folkslag vi är? Utan att bli utsatta för Mauds påhopp och mobbning om hur eländiga vi är. Utan något som helst offentligt begrepp om hur verkligheten ser ut.

Anonym sa...

Tack för Din artikel. Sanning och logik är numera annars en bristvara i detta gamla kungarike, där psykologiska problem som självförakt och självbedrägeri har upphöjts till nationell norm. Infamt lögnaktiga påståenden om Sveriges folk blir till vedertagna sanningar i ett klimat där politiker tävlar om vem som lyckas förnedra vårt land mest.

Ormblomma

Anonym sa...

Ja vad ska man säga? Sedan 1990 någongång har våra politiker börjat förneka allt svenskt och ser svenskhet som någonting ont. Alla dessa uttalanden samt att jag bor i Malmö, och det vet alla vad det innebär med den "härliga mångfalden" där är. Har varit sosse tills valet 2006 då jag röstade på SD och jag kommer rösta på SD igen 2010. Hoppas ni gör samma sak.